14. mar. 2007

Litt lek med penslene,igjen...

Her er en av veggene på soverommet vårt,her henger de til vurdering en stund,ser stadig noe jeg må fikse på,som ikke "stemmer helt ", de henger med andre ord til modning,he,he...... skulle egentlig ha salgs-messe i påsken,men får desverre ikke vært med på det,da det "kræsjer" med VM i skreifiske,i Svolvær ! Hele firmaet som min samboer jobber i ,er påmeldte,så det blir jo sosialt,- og sikkert veldig moro,gleder oss masse :)

12 kommentarer:

Hemma på landet sa...

Men åhhh vad fint. Kram Stina

Ellie sa...

Takk for hyggelig kommentar på bloggen min! Så flotte bilder du lager, det var et så nydelig lys i dem! Ha en fin onsdagskveld!

mona sa...

Stina : Tusen takk...:)
Ellie :Så koselig at du likte dem,prøver å få frem litt lys og skygger,synes det er så spennende ! Jeg er veldig fasinert av Magne Austads bilder,han er en mester med lys,skjønt mine blir jo bleke,i forhold. Men morsomt er det,uansett :)

HeiGrim sa...

Koselig at du tittet innom bloggen min og tusen takk for hyggelig kommentar! Likte meg i din og jeg, nydelige bilder du maler!! Huset i Lofoten du forteller om.... for mange år siden tittet jeg inn i et slikt hus, der alt var forlatt, det gjorde slik inntrykk at jeg enda ikke har glemt det. Det verste, fortsatt står det og nå bare enda mere forfallent....eierne bor sørpå og bryr seg ikke....TRIST
Har lyst å lenke deg om det er greit!? Ha en fortreffelig kveld og torsdagen med!!

Hemma på landet sa...

Puss på dig, snälla gumman. Kram Stina

Lille Trille sa...

For noen flotte bilder, du har virkelig klart å få til en fin stemning i dem. Tusen takk for de koselige innleggene på bloggen min.Som du skriver er det gøy med denne bloggingen, merker jeg bruker bittelitt mere tid foran dataen enn vanlig he,he. Har lagt inn link til din side , håper det er ok :-)
Ha en fin kveld.
- Lille Trille

mona sa...

Heigrim : Takk for fine ord om bildene mine ! Hadde vært bedre om eierne faktisk holdt loppemarked i sånne hus,synes det er helt respektløst å la alt ramle ned !! TRAGISK er det ! Bare hyggelig at du vil linke meg,ha en fin kveld !
Stina : Tusen takk,kos deg !!
Lille Trille : Takk for rosende ord om bildene !! Joda,det går litt tid ved dataen,men jammen er det hyggelig og inspirerende !! Snillt at du linker meg,kos deg ikveld !

Signe sa...

Tack för kommentaren på min sida!
Har du målat dessa tavlor??!! Jättefina! Va roligt! :)

(http://designe.blogg.se)

Karna sa...

Åhh så fine maleri, helt imponert over dere som er så flink å male...Nydelige var de..

Høres gøy ut med turen i påsken, du får åpne en bloggbutikk istedet...

Karna
http://karna.sprayblogg.no

mona sa...

Signe : Tusen takk for fine ord om mine bilder !! Ha en super helg :)
Karna : Tusen takk til deg også,alltid godt med ros !! Gleder meg til turen,ja,blir helt sikkert bra ! Tja,kansje jeg legger ut bildene for salg,vet ikke helt om jeg tør,men får mer og mer lyst....vi får se....Ha ei super helg !!

Anna sa...

Jättefina tavlor och jättefina foton också.

Signe sa...

Var tvungen att titta på dina tavlor igen och måste bara säga att de är superfina!..Jag är jätteimponerad!!!