23. mai 2007

Idag blir det utedag.....

Skal ut å male leveggen idag,ble overrasket av et fryktelig uvær,halvveis i jobbingen igår,er det ikke typisk.... men i mangel på bilder fra prosjektet,kommer det litt go`værs bilder !! Og bildene er fra Steigen.......og er tatt av www.steigen-ferie.no


Nydelig utsikt,tenk og sitte her i midnattsola og spise reker,og høre båter som tøffer forbi,måkeskrik,kansje til og med fiske fra verandaen !! Eller delta på en bryggedans.......

Og så våkne til en ny solrik dag........som kan benyttes til mange spennende aktiviteter......må bare anbefales !! Jeg blir aldri lei dette stedet,og hver gang jeg er hjemme ,må jeg hit ned......ikke så rart når været er så fint som her.......? Kan med hånden på hjertet si at dette er den beste overnattings plassen i Steigen,om noen tar turen innom !!
Nei,nå får jeg komme meg ut i go`været ! Håper det er fint hos dere også,og at dere får en god dag :) Og igjen,TUSEN TAKK til alle som har engasjert seg i denne kjolen som jeg ønsket meg i et tidligere innlegg,dere er sååå snille :) Stor klem fra meg !!


8 kommentarer:

Hulda sa...

Så nydelige sol og sommerbilder fra Steigen. :) Fine gamle ting og møbler i forrige innlegg. Har veldig lyst på en slik gammel sofa, eller sjeselong. De er så fine.

RedRobin sa...

Du, jeg må bare si det at jeg synes det er så morsomt med bildene du legger ut. Du skjønner, min farfar som døde da jeg var 2 år var fra Bodø - og alle somrene som barn tilbrakte han i Steigen hvor min oldemor kom fra. Vi vet ikke så mye om ham eller familien, så da er det litt ekstra morsomt å se bilder fra der han fartet rundt som barn. :o)

Takk for titten! Ha en deilig onsdag!

Tonje sa...

steigen er en flott plass. De bildene der var jo en kjempe flott reklame for personer som vil oppleve norge på sitt beste=) Takk for den lange og koslige kommentaren i bloggen min=)

Mia sa...

Ojoj vilka härliga solbilder!!

Spets och snor sa...

Det är fantastisk roligt att gå på loppis i andra länder än ens eget. Skulle vilja till frankrike och danmark...

HildeS. sa...

Heisann:)
Så flotte bilder, skulle gjerne tatt ferien min i ei av dei rorbuene.
Ha ein fin kveld, og lukke til med malinga:o)

Thea sa...

Oi for en utsikt.... Helt fantastiskt jo!! Takk for koslig kommetar på bloggen min. Håper det er greit at jeg legger deg blant favorittene mine? Må også fp med at jeg synes "bestefars verksted" var et tøft navn på en blogg:) Ha en fortsatt fin kveld:) Thea

mona sa...

Hulda : Ja,ikke sant...plassen er så nydelig atte !! Jeg ser stadig etter sånne gamle sofaer,men det er desverre veldig sjelden å finne slike her i nord,men i Oslo derimot.......frakt er no herk...!!

Redrobin : Nei,så spennende !! Verden er visst ikke stor......!

Tonje : Jada,plassen er fin,bare ta deg en tur....hehe...!!

Mia : Takk,takk :)

Spets och snor : Kan jeg bli med.....?

Hildes : Takk ! Bare kom du !!

Thea : Takk for det ! Jeg skal linke deg også,må ta meg sammen og få gjort det. Navnevalget kom helt av seg selv,det er en spennende plass,med stadig ny-oppdagede skatter !! Jeg stortrives der,ja....