22. aug. 2007

Noen lurte på mine julesysler.......

Så her kommer en hel kavalkade...........trykk på bildene for detaljer :)


Ribbe på 4 bein...........

Koser meg glugg ihjel ,når jeg sitter og finner på sammensetninger av motiver :)

Glade smånisser......


Alle skal kose seg når det er jul.......Her kjenner jeg meg veldig igjen.......man måtte kose med grisen FØR jul......... :(
En rekved-bit..........

Julestemning i fjøset...............


Stjerneklart ikveld,grisen min.......Se på månen,da far........
Laaaaaang rekved,disse er de jeg liker best å lage,jo lengre - jo bedre ! Da blir det liksom plass til litt,da......to mus der,ei katt på lur der,en trøtt nisse der,og en doven gris,der.............

Enda en rekved,til pynt over ytterdøra !!


To små mus passer gjerne på juleposten.........Mye man kan bruke, av det sommer kommer flytende i fjæra......men det faller absolutt ikke i smak hos alle.......husker en dame jfjor,på juleutstillingen,som bare himlet med øynene,og kom med noen "velvalgte" ord....som hun tydeligvis ikke trodde at jeg hørte...! Jeg bare kommenterte tørt, "nei,smaken er jo forskjellig...." , hvorpå hun sleit datteren i armen og gikk.,men først ga hun meg et blikk jeg aldri glemmer......hihi.....da lo jeg........
Enda et skilt som kan henge over døra......

Og enda et,nå er du sikkert lei,ja......


En syltepresse.......noe makaber,...siden ingrediensene synes oppå.....ja,ikke smånissene da........Disse fikk jeg for mange år siden,hos en gammel mann jeg jobbet som hjemmehjelp hos. Han lagde dem i "snikkarbua" si......og ville gi meg dem,så jeg kunne dekorere dem.....det tok sin tid....!!
Denne fyllte jeg med mandariner og nøtter,og solgt ? Ja,det ble den :)

Denne julestria tar på,for en hardtarbeidende nisse......


Så da hender det jo rett og slett, at man sovner fra hele greia........Og sovner man ikke inne i den lune varmen i fjøset,til go'lyder fra kua, -ja,så får man ta med seg en venn , og sove under en stjerneklar desember-himmel........snipp,snapp,-så var juleeventyret ute.......
Jeg er altså ikke i julemodus enda,asså........men dette ble en smakebit !! Så nå vet dere hva jeg gjør i sene nattetimer.......sånn ca uti oktober engang !!! Kos dere....so long :)16 kommentarer:

BO sa...

Så flink du er å mala!!! Utrulig skjønne og koselige motiv! Sola skin ute, så akkuratt i julestemning vart eg ikkje...men ein mørk haustkveld MÅ eg inn igjen å sjå på bileta, slik at eg kan gleda meg til jul! :-)

HildeS. sa...

ÅÅÅÅÅÅ, så masse flott du har mala!!!
Nå har eg nesten julestemning, og gler meg til jul.
Eg skal kikke innom deg når eg treng litt julestemningpåfyll, hehe.
Ha ein fin kveld.

Emmeline sa...

Herlighet...det er det mest utrolige syn ever....og du har malt alt dette? Fantastisk. Ja jeg likte veldig godt de lange rekved bitene jeg, så det er sikkert det med smaken. Så flott strek du har, Jeg malte endel for noen år siden, og dette var jo skikkelig bra!! Tusen takk for titten selv om solen skinner ute og det er august, hehe!

Sanna sa...

Hei der oppe i nord ! Jeg sitter her helt målløs av beundring ! Har du malt alt det der ???? Jeg bøyer meg i støvet - og alt etter eget hode - ingen juks med overføring av mønstre ? Du er jammen litt av en tusenkunstner. Synes rekveden din var super fin jeg - ga det hele et flott inntrykk. Skulle ønsker jeg hadde samme evne og kreative sjel som deg, men det kan jeg med hånden på hjerte si jeg IKKE har .....hi, hi !

majsan45 sa...

Himmel va duktig du är!!!!!!Jag blev väldigt imponerad....Ha det gott och GOD JUL på dig ;-) Kram/Majsan

Uppe på vinden sa...

Oj så kreativ du är!!! Har faktiskt lite längtan efter att få börja julpynta! Så otroligt fina hus du visar i äldre inlägg, suck... Må gott! KRam!

Hemma på landet sa...

Jo jag hittade ganska mycket idag.

Du kan måla du. Kramis

Mita`s hjørne sa...

Oi... så masse flott du har malt, imponert...
Ja, men så blir det fort jul å nå da, er jo ikke mange månedene igjen (4mnd uææææ)...

Ha en flott kveld...

EVA AGNES sa...

Oj Mona, här har det redan blivit jul. Väldigt gulliga skyltaroch innan man vet ordet av är det gul.
Det påminner mig om att jag har lite tomtar jag målat också.
Kramar Eva Agnes

Turid sa...

Du verden så flink du e`....Æ è imponert, ka meir kan æ si? Driver litt å male æ å , men æ ska øve litt meir før æ vise det på bloggen altså...Uansett du inspirere masse, å det e`frøktelig artig å være inne på bloggen din!
Ha ei go uka videre!

elin1976 sa...

Jeg bøyer meg i støvet. Klem:O)

Ida sa...

Sjarmerende og fint!!!! :)
Flotte motiver!!!!
Bøyer meg i støvet jeg også.

Interiørhuset sa...

fy svarte noe så flott,anvendelig og ikke minst vakkert!
Du er virkelig flink til å lage ting og male...jeg ble bare sittende her å måpe og gjespe over alle de nydelige tingene.Kunne gjerne ha bestilt i vildens sky=)

mona sa...

Bo : Tusen takk for det :)

Hildes : Takk,takk - ja stikk innom når du vil,du !!

Emmeline : Takk til deg også :)

Sanna :Takk for fine ord ! Jeg setter sammen mange forskjellige mønstre,snapper opp litt,her og der....litt fra bøker,servietter,julekort osv.,så allt er ikke tegnet selv,nei !!

majsan45 : Takk for det,og god jul til deg også,hihi..... :)

Uppe på vinden : Takk skal du ha :)Gleder meg til å se hva du pynter med.... :)

Stina : Takk :) Får vi se,kansje....??

Mita's hjørne : Takk ;) Ja tiden går fort......men jeg må ha litt sne for å få rette stemningen,og DET er det heldigvis ikke enda...... :)

Eva Agnes : Ja,tiden flyr ! Får vi se nissene dine...???

Turid : Tusen takk,koselig at du liker dem :) Ser gjerne på det du maler,også !!! Hint....hint !Ha en fin kveld !

elin1976 : Takk for det :)

Ida : Tusen takk til deg også :)

Tonje : Takk for fine ord !! Venter spent på ny-huset ditt,jeg.........nysgjerrig vet du........ :) Kos deg :)

karu sa...

så utrolig flink du er. ble nesten i jule stemning. nei fy så tidelig må jeg ikke være. selv om jeg pleire å være tilig på. gavene er faktisk i hus. ha en deilig helg

Liv sa...

Jeg er helt i nisse- og juleekstase, her jeg sitter! Så utrolig flotte ting! Du er virkelig begavet, som kan male slik, og hvilke søte motiver! Helt etter min smak! *sukk*