20. sep. 2007

Natur.......det hender jeg tenker på noe annet enn interiør....!!

Jada,det skjer faktisk......så her kommer noen "skryte-bilder", hjemmefra..........storkoser meg når jeg kan gå en tur på stranda,med kameraet !
Nord-Norge er vakkert,ikke sant.....?
I verkstedet fant jeg dette fine bordet.......sukk, - det skulle vært mitt.......men spør ikke hvor jeg skulle hatt det..... !!! :) Synes bare det er alt for fint til å gjemmes bort under esker med spiker.......Denne var søt, kunne hatt en blomst oppi........og nå ser jeg et gammelt fat nederst,det så jeg ikke da jeg tok bildet,så nå må jeg på en ny spionrunde........hihiii........skrotnissen har øynene på stilk,som vanlig !!
Zooooooom inn dette.......min onkel er definitivt ikke god på styling !!!! Ser ut som det er slengt oppi noe,bare for å ha det et sted......hmmmm ,ikke bra.....mange fine ting,som ikke er verdig et liv i uthuset !!! Men koselig er det,å gå inne her og drømme..........


Nå skal jeg en tur på Plantasjen,må jo pynte litt ved døra,og kansje litt på verandaen,har ryddet,spylt, - og tømt noen krukker,og det er et arbeid jeg gjerne tar........og som min samboer helst ser at han slipper.....så da er det jo helt greit !!! Kos dere,alle sammen,og ha en fin ettermiddag !! Jeg holder forresten på og maler noen lampeskjermer,nok et prosjekt på gang....som vanlig ! Hvordan de blir,får dere snart se : ) ~klem~


7 kommentarer:

Interiørhuset sa...

ja nord norge er en helt vidunderlig plass....jeg gleder meg så til å flytte tilbake til hhvor hjertet mitt bor som altforrognan synger....

Nydelige bilder...så så varmt og godt ut=)

Åh...for ett vakkert bord...det hadde jeg nok fått plass til ja.

Ida sa...

Flott natur og flotte bilder!!! :))
Blå himmel. Blått, blått, blått.
Vakker natur. Norge på sitt beste. Fint!
Du må nok ta turen innom verkstedet igjen ja.... ;)
Fin kveld til deg.

Ellie sa...

Utrolig flotte naturbilder! Det så ut til å kunne være mange skatter i det verkstedet, ja.

Marie sa...

Fantastiske naturbilete! Elles mange fine bilete i tidlegare innlegg også!
Ha det godt :o)

Kreoline sa...

Nydelige bilder og vakker natur, "vakkert" var det også i verkstedet. Skulle gjerne gått en runde med deg der, bordet måååå du bare redde sammen med stolen, sååå nydelig, det hadde nå jeg fått plass til. Ha en fin helg, kos deg. klem fra meg.

mona sa...

Tonje : Skjønner godt at du gleder deg :) Så får vi bare håpe at huset ditt dukker opp snart !!!! Ang. bordet,jeg skulle nok også prioritert litt plass til det.....om det bare var mitt,da.... :) Kos deg i helgen !

Ida : Takk for det !! Mange nydelige motiver å velge i,vet du.....du som er en mester i fotografering :) Ha en super helg !!

Ellie : Takk for fine ord !! Rene skattekammeret.......jeg kan gå der leeeenge og bare se,og lukte...!! Det lukter bestefar...eller ting jeg forbinder med han,olje,diesel...osv.,koselig og vemodig. Han døde desverre i 1993,og jeg savner ham enda.. Bestemor døde da jeg var 4 år,så henne husker jeg lite av,kjenner henne jo egentlig bare gjennom det (gode) jeg har hørt om henne,og det er trist...rart å tenke på hvor anderledes ting hadde vært om hun hadde levd nå... Ha en fin helg :)

Marie : Tusen takk,koselig at du liker dem :) God helg til deg også :)

Kreoline : Takk,takk ! Ja,det kunne vært koselig å gå der sammen....masse spennende,og jeg oppdager nye ting hver gang :) Og ingen skal få kaste bordet og stolen,vær du trygg.....skal visst være 4 sånne stoler,og en skjenk også,som hører til. jeg har et dårlig bilde av den,så derfor har den ikke blitt vist. Hadde nok prioritert plass til allt,om det bare var mitt :) Ha en fin helg,du også :)

Hulda sa...

Helt nydelige bilder du har tatt! De strandbildene var så flotte! Vi hadde jo så herlig vær i hele sommer. :)