18. sep. 2007

Tilbake : )

Så var man tilbake,har hatt en fin tur,og kamera har vært i flittig bruk......

I helgen var vi en tur i Sverige,kjørte over grensen,fra Narvik,via Abisko ,og til Kiruna. Og denne perlen av en hytte måtte jeg bare fotografere.....er den ikke nydelig.......for en plass !!! Men regnet gjorde det absolutt hele turen,så ingen solskinns-bilder......

Lampen i bakgrunnen fant vi i Abisko,brettet er fra Molly's Heaven ,lysholderne fra Sia, og sist men ikke minst FATET....det fikk jeg av mamma,hun brukte det aldri likevel, sa hun......det stod innerst i et skap,noe det ikke får sjangsen til her i huset.....

Denne smarte kurven er også fra Molly's Heaven,synes den var kjempelur !! Praktisk med bestikk og servietter oppi,alt på en plass !


Et bilde til av fatet,synes det er så fint ! Lysetakene bak,er de jeg svamp-malte med hvitmaling,ettersom jeg ikke er så glad i messing,fant dem på loppis.Og til slutt,noen av møblene jeg malte.....bordet fikk jeg fra mammas barndomshjem,det var mørkebrunt.......og puffene er fra Mysen,de var opprinnelig grønne. Setene har jeg trukket om for tre år siden,i påvente av resten av jobben.........ting tar som kjent,tid..........! Osteklokken på bordet fant jeg på en bruktbutikk,hjemme i Steigen,tror ikke den er gammel,men hva gjør vel det ? Rommet dette står i her,er jo ikke stedet der dette skal stå nå,jeg brukte det bare som arbeidsrom mens jeg malte,og kunne ikke dy meg for å style litt......se bort fra esker og rot....hihi......nå står det meste på låven,og venter på sitt nye liv !!!!! Håper det er bra med dere alle,må innom og titte litt nå,se hva dere har bedrevet......så kos dere,og ha en fin onsdag imorgen :) Og tusen takk for kommentarene dere har skrevet siden jeg dro : ) ~klem fra meg.
8 kommentarer:

Ida sa...

Velkommen tilbake! :)
Kjekt.
Flott hytte over grensa ja. :)
Skjønne ting du viser.
Så heldig du er som fikk det brettet av din mor.
Kurven fra Molly`s Heaven var fint også.
Takk for tips om svamp maling av lysestaker.
God natt til deg. :)

Mikkeline sa...

Velkommen tilbake, nå har jeg ventet leeenge på deg:)
Jeg liker heller ikke messing, men har funnet ut at hvis jeg setter det ut slik at vær og vind får gjøre sitt, så får det et etterhvert et grønnskjær som jeg liker godt. Jeg får kanskje vise et messingfat som står ute her hos meg.
Mye fint du viser!
Ha en fortsatt fin uke.

Hulda sa...

Må også ønske deg velkommen hjem igjen, og velkommen på bloggen igjen. ;)

Likte så godt den kurven med flere rom, virkelig stilig var den. Og de lysestakene du har malt ser jo ikke ut som messing i det hele tatt mer, de fikk en skikkelig fin overflate. Har også den rammen som står ved sida av lysestakene. Veldig fin ;)

Annettenett sa...

Så mye fint! Elsker den kurven din ja! Møblene du har malt ble knallfine:-) Har en slik puff selv som venter på nytt trekk, søte asså! Ha en fin dag!

Anniche sa...

Velkommen tilbake!!

Såååå ,asse flott du viser da , og den hytta da !! wow:)
Ellers må jeg jo bare si at her var det uendelig masse flott , det stettfatet var jo bare sååååå fint!

Hyggelig å ha deg tilbake vennen!
Klem

Interiørhuset sa...

Hei og velkommen hjem igjen=)

Så koslig at du stakk innom min blogg med en gang...hihi er stilt på markedet og vi finner ikke det huset vi vil ha....men megleren kommer hjem til oss på fredag for en samtale..

Nydelige bilder av vakre møbler og flotte ting....Det etasjefatet fra mammaen din var virkelig nydelig=) Det var alt du viste i dagens innlegg.

mona sa...

Ida : Tusen takk !! Ja,jeg er glad for fatet fra mamma,og kurven fra M.H,også ! Prøv deg på svampmaling du også,det gir en fin effekt på messing :)

Mikkeline : Så koselig at du har ventet :) Må kansje sette ut noen messing-greier jeg også,for å se åssen det blir,spennende !! Vis gjerne fatet ditt..... :) Ha en fin uke ,du også :)

Hulda : Takk for det :) Ja,er ikke kurven fin ? Jeg har blitt glad i den allerede,så praktisk atte....løp og kjøp ! Er godt fornøyd med lysestakene etter svamp-metoden,også. Så artig at du har samme ramma,de er så søte...kos deg videre :)

Anettenett : Takk for fine ord,kos deg du også :)

Anniche : Takk,takk -til deg også :)Koselig å være tilbake,er jo litt avhengig av dere bloggere....hihi....er nok bitt av basillen,ja ! Morsomt at du likte fatet,jeg er veldig glad i det, - og har sett etter et slikt lenge. Så nå er jeg sååå fornøyd... :) Klem til deg :)

Tonje : Takk skal du ha !! Måtte jo innom deg litt brennkvikkt,kunne jo gått glipp av en viktig begivenhet....huskjøpet...! Så synd at dere ikke finner det rette,man kan jo ikke bare ta et,liksom....mye som skal stemme,det er helt sikkert. Får håpe det plutselig dukker opp,skal krysse fingrer og tær,og alt som er.....for dere !! Koselig at du likte fatet mitt :)

moderncountry sa...

Heisann og velkommen tilbake!
Så turen var bra da, kos det :) Nydelig natur og fine omgivelser. Ja, det er så herlig i Skandinavia med den naturen, hjemlengselen slår til igjen :)
Så mye flott du har kjøpt deg og,likte spesiellt godt den gamle kassa og det blåe fatet. Etagere heter det vel kanskje..
Aina