5. nov. 2007

Mange fristelser hos Isabella !

Nyhetsbrev fra alle disse fine nett-butikkene,er ikke av det sunne slaget for meg...... ! Når jeg tar en liten malepause med tekoppen,drømmer jeg at julenissen dukker opp med dette.....hihi... :) Han er vel innom Isabella Smith uansett,ettersom mange med meg,er svak for hennes ting....???
Spørsmålet er vel om man har vært snill nok........jeg prøver stadig,iallefall......!! Idag er det kaldt og guffent her i nord,og igår våknet vi til melis-dryss på plenen,men det er borte nå... sitter her med åpen altan-dør,ellers er lakk-rusen meget påtrengende....! Holder på med et maleprosjekt som ikke er utprøvd før,så jeg er meget spent på resultatet,får vel gå tilbake til det nå,så kommmer det bilder når det er ferdig. Kos dere så lenge,ser at det går mye i julesysler rundt om i Norge og Sverige.......og da går jeg ut ifra at dere stor-koser dere med det :)3 kommentarer:

Berit sa...

ÅÅÅ de englene var nydelige!
Så mange fine stilleben du hadde laget til.
Gleder meg å se ditt neste maleprosjekt.
Og den kaka smakte sikkert fantastisk kan jeg tenke meg.

Ida sa...

Skjønne bilder av vakre ting! :)
Har lånt ett bilde av deg til en post.

mona sa...

Berit : Vel....det er nok Isabella som er mester for stillebenene i dette innlegget.....bare en liten ønskeliste fra meg....hihi..

Ida : Så koselig det var,da !! Jeg måtte inn og se,jammen er du kreativ !!