16. des. 2007

Ny uke,og siste innspurt....

Ja,nå går dagene fort.....idag har vi vært ute i ruskeværet og hentet furukvister og kongler,som jeg skal bruke til kranser,som jeg legger på graven til mine besteforeldre. Etter turen var det godt å komme inn i varmen,tenne lys og kose seg.

Ellers må jeg få takke dere alle for alle de fine ordene om papir-skøytene mine,veldig morsomt at dere likte dem,og selvsagt kan dere "stjele" ideen...skulle bare mangle :)

Siden jeg nettopp har hatt bursdag,viser jeg noen av gavene idag ! Som dere ser har lysestake-samlingen vokst med to nye medlemmer.....synes de var veldig fine,og den rosa julestjernen var kjempesøt....! Igårkveld om-møblerte jeg på verandaen (igjen).....til naboens forskrekkede blikk........får mange kommentarer på denne utekroken vår,ikke alle skjønner at jeg gidder å legge så mye jobb i det,når sydvestkulingen kan rive det ned om 5 minutter....men det dr... jeg i.....haha...! Storkoser meg med å pynte,om jeg må gjøre det opp igjen,hva gjør vel det ?! Men nå vil jeg ha SNØ,sånn at jeg kan ta bilder,det er bare så lite koselig når vannet renner av allt...... Ellers går nok uka farlig fort,og ja...jeg maler enda,om dere lurer.....men nå må nok "treige" kunder ( fysj,det var stygt sagt) ta et nei for et nei,er jeg redd .......en stoooor leke-kiste er under penselen ! Dere får kose dere i innspurten,og ikke slite dere helt ut,jula kommer uansett den :) ~klem fra meg ~10 kommentarer:

krinkelkroken sa...

Gratulerer med overstått!
Så flotte gaver , Etasjefatet og lysestakene var nydelige:)
Vi hugget juletre i går, er så kos, men det hadde gjort seg med litt snø.....Kan tenke meg at terassen din ser fantastisk ut, og så er det jo herlig at naboer har noe å snakke om hehe ;)

Mita`s hjørne sa...

Gratulerer med dagen som har vært...
Den rosa julestjernen var virkelig nusselig...
Godt det er flere som får litt "rare" blikk fra naboan...he,he... her er det faktisk de som liksom kommer på besøk bare for å se hvordan vi har pyntet...he,he... men det er jo koselig at de kommer en tur da...
Det etasjefatet ditt er jo helt superflott...

Ha en koselig kveld...

Moderncountry sa...

Du altså Mona!!
Skøyter tenkte jeg og bladde nedover. Så fikk jeg øye på både skøyter og fugler, så VAKRE!!! Dyktig og iderik er du!! Skjønner godt at de ville "låne" disse ideene. Du vil ikke tro det, men jeg driver og lager fugler jeg og, men de er av stoff. Tilfeldig?
Så vil jeg få gratulere deg med dagen som var, grattis!!Kan ikke skjønne jeg kan ha gått glipp av det, eller kanskje du ikke forteller noe du din luring...
Gir deg en god bursdagsklem :))

Nå skal jeg ned og sy, noe til meg selv! Kos deg i kveld!

Villa Nyhem anno 1918 sa...

Så fint du har julhälsningar maria Villa Nyhem anno 1918

Anne-Berit sa...

Gratulere med vel overstått bursdag,og mye fint fikk du på dagen ser jeg,flotte lysestaker,så kjekt å få sånt som man liker,og julestjerna var nydelig.Naboene må jo bare glane og si hva de vil om utekroken din,bare kos deg og forandre der ute av hjertens lyst du!!!

Lene sa...

Hei på deg :)
Og gratulerer såååå mye med dagen som har vært. Hadde jeg bare visst at det sannsynligvis var kake på gang..... ;) Vel,det er det her i gården og i disse tider, da :)

Og de presangene dine var jeg virkelig misunnelig på. Absoutt alt bare lekkert!!! Jeg måtte zoome inn på bildet her, for det sldeles nydelige lille glassfatet måtte bare tas i nærmere øyesyn.

Kos deg med lekekassen og la treige kunder være treige kunder. Hihi... Fra min tid i butikkbransjen vet jeg at fem på åtte kunder ikke var blandt favorittene - og så er jeg visst en sånn selv ;) Treig kunde ;))

Lene

Ida sa...

Gratulerer med overstått. :) Og med flotte gaver.

Skjønner godt at du liker å pynte ute jeg. Det er koselig!

Lykke til med malingen og kos deg denne uken, før julehelgen er her. :)

Annettenett sa...

Så fine gaver, genialt med rosa julestjerne:)))

Kreoline sa...

Gratulerer med dagen din som har vært. Nydelige lysestaker, og det etasjefatet er så skjønt, har gått og kikket på, men har ikke kjøpt, er litt treig. For noen nydelige pappskøyter du har laget.Kan ikke forstå de "teite" naboene dine som ikke forstår seg på å ha det pent rundt seg, haha,det er jo så kjekt med forandringer. Ha en fin uke, av det som er igjen, ikke mange dagene til julaften nå. Klem fra meg.

MiaMaria sa...

Hejsan och tack för ditt besök tyvärr har jag redan varit i farten med de tre första som.....
Därför skriver jag här.
Oj, så mycket vackra saker du visar och födesedag har du haft också GRATTIs!

HA´en skön onsdag!
Miamaria