10. des. 2007

Siste innspurt med penslene.......

Ja,da nærmer det seg omsider malestopp..... Igår kveld fikk jeg pyntet og ordnet på verandaen,men idag regner det som om alle sluser er åpne,så derfor ingen koselige bilder....må liksom være litt hvitt,ikke vått......for den fine stemningen.

Denne er nå ferdig,han skal bo i Steigen...Og denne skal reise til Mo i Rana...


Mens denne skal leve sitt liv i Trondheim !Her er papiret jeg la i kaffe,over natten......så hang jeg det til tørk ! Da det var ferdig,satte jeg meg ned med diverse stasj,og lim......Synes fargen ble ganske så "gammeldags"....og faktisk så lukter det god kaffelukt av dem......


Og noen tags ble det også,men noen proff er man ikke,nei........og ettersom julegavene forlengs er ferdige,blir de ikke brukt iår :) Men det er jo godt å ha noen klare.....godt med allt som er gjort !! Og morsomt var det ;) Imorgen har jeg tenkt å steke krumkaker,og kansje havremakroner,må liksom bake først,før jeg kan begynne med grønnsåpe og klut !! Ettersom vi drar bort,blir det ikke mye baking til jul,iår.......men litt må man jo ha,om ikke annet for å komme i stemning når lukten brer seg i nesen,mmmmmm :) Kos dere så lenge,og go' ny uke til dere alle sammen. Og sist men ikke minst,koselig at dere likte loppefunnene og oppsatsene mine ! Ikke så avanserte kansje,men,men...


12 kommentarer:

Mita`s hjørne sa...

Utrolig flotte postkasser du har malt.. blir nesten helt satt ut jeg, de var bare så supre...
Det er jo greit med det en er ferdig med da - det blir jo jul neste år også...
Smart med kaffe da - kan jo brukes til mye det... kaffekjærring æ...

Ha en koselig kveld...

Lene sa...

Oj... Damen påstår hun ikke er proff på tags, men utrolig søte ble de. Hva postkassene gjelder, er det virkelig proft arbeid. Du er imponerende god med penslene!!!

Og fy søren, så heldig du har vært på loppis. Skulle jeg vel ha vøri. Knallfine dekorasjoner du hadde laget av funnene :)

Ha en fin kveld :)

Lene

Anne-Berit sa...

Så fine postkasser,hva tar du for en sånn en?Likte de ståltrådfatene og pynten i dem,flott ble det.Ha en fin uke:)

Grip dagen sa...

Legger du papir i kaffi!?!
Det høres så sprøtt ut, at det må jeg prøve...
Jeg gjentar meg selv nå, men må bare si at du maler veeeeldig fint!
Jeg liker også godt å male, men for tiden er det helst sying det går i...
Ha det fint!
Hilsen Marit

Fru. Fryd sa...

Utrolig flotte motiver du har laget til postkassene!! Kortene dine var søte, og jeg likte "vrien" med runde hjørnene.

Ida sa...

NYDELIGE postkasser!:)
Har ei selv, i blåfarger. Sjarmerende.
Kortene og merkelappene ble kjempefine.
Med kaffeduft... Mmmmm....! :)
Kos deg med baking og vasking.
Og ha en fin fin onsdag. :)
Klem.

My little footprints sa...

Hei!
Her var det mye fryd for øyet! Flotte postkasser og nydelige kort! Er nok veldig koselig å få ett sånt i postkassa! Så du skal reise bort i jula? Det er koslig det også, og ikke gjøre det samme hvert år. Selv gjør jeg aldri det samme, for jeg har så stor familie, så jeg er litt her og litt der. I år skal jeg feire julaften sammen med et vennepar av oss som ikke har noe familie her de bor, så det blir jo koselig! Men jeg er sannelig enig med deg at noe kaker må det bli alikevel, vi må jo ta vare på den deilige lukta som sprer seg rundt i rommene, ingen ting er bedre enn det i førjulstida! Og det hører jo absolutt med!
Ønsker deg en fortsatt fin uke!
klem fra Beth

Moderncountry sa...

Fine loppefunn Mona!
Loppis nå ja, det var da jammen...
Her er det sesonslutt, men Julemarkeder er det nok av. Tenkte vi skulle få noen med oss til helgen. Da blir det ut på tur.
Du er så dyktig til å male!!Klare fine farger.Bruker du hobbylakk?
Mamma har faktisk malt en til oss, med troll på. Men her har alle hus brevsprekker, så den får komme opp i Norge.

krinkelkroken sa...

Synes det ser helproft ut jeg!
Postkassene var kjempefine, male kan du virkelig!
Ha en fin kveld:)

Pia sa...

Hei! Jeg kom over siden din og ble alldeles trollbundet av postkassene, de er helt fantastisk fine! :o) Kan jeg spørre hva du tar for en slik en..? Jeg antar at du muligens tar imot på bestilling...eller?
:o)

Torill sa...

De malepenslene dine må svinge seg i en viss fart ser jeg! Skjønner ikke at det går an å male så nøyaktig og fint og samtidig være så effektiv som du?? Sleng over litt arbeidslyst hit er du snill:)

Hulda sa...

Virkelig flotte bilder du har malt på postkassene! Jeg er imponert. :) Likte spesielt det første motivet, det minnet meg om noe morfaren min malte. Han malte også og solgte ting. Både malerier og rosemaling. Fine kort og merkelapper også.