19. des. 2007

Utfordret av Gleder i Livet.....

Pay it forward........ja, jeg har fått denne utfordringen for en stund siden,og endelig tar jeg sats........ Reglene står nederst i innlegget,men det går jo først og fremst ut på at de tre første som kommenterer dette innlegget,får pakke i posten fra meg,noe som jeg selv har laget........
Om noen vil ha det,gjenstår jo og se..........

Men her er nå noen smakebiter,iallefall........Takstein trenger jo ikke nødvendigvis ligge på et tak......


Så ,nå er det opp til deg...............
PAY IT FORWARD :I will send a handmade gift to the first 3 people who leave a comment on my blog requesting to join this Pay it forward exchange. I don’t know what that gift will be yet and you may not receive it tomorrow or next week, but you will receive it within 365 days, that is my promise! The only thing you have to do in return is pay it forward by making the same promise on your blog.So basically, if you comment, I’ll send you something crafty that I’ll make!Once you sign up, copy and paste the above paragraph on your blog, and three other lucky people will be recipients of your handmade work.Jeg blir selvfølgelig veldig glad hvis akkurat DU har lyst til å delta i denne Pay It Forward utvekslingen! på norskReglene for å være med i den gode sirkelen "Pay it forward" er veldig enkle, ogalle kan være med hvis de har lyst !!!Reglene er som følger:1. Du må ha din egen blogg, slik at du kan spre "budskapet videre...2. Du må ha lyst til å glede andre...3. Du må sende dine egne tre hjemmelagde gaver av gårde i løpet av de neste 365 dagene...De første tre som legger igjen en kommentar på dette innlegget blir de som innen et år får tilsendt en hjemmelaget gave fra meg...Jeg vet ikke hva gaven blir enda, og det er ikke sikkert at du vil mottaden hverken i morgen eller neste uke...Men jeg lover deg at du skal motta den i løpet av de neste 365 dagene!!! Til gjengjeld må du altså gi det samme løftet i din blogg...

9 kommentarer:

Lena sa...

Så fint! Hørtes jo utrolig kjekt ut å få noe du har laget, du er jo såå flink!!

Berit sa...

Jeg vil også være med!!!
Det du lager er jo aldeles nydelig!!

happymajsan sa...

Hej Norge!
Tittar in från Sverige och önskar God Jul och ett Gott Nytt År.
Kram

Mita`s hjørne sa...

Utrolig flotte ting du har laget...

Ha en koselig dag...

My little footprints sa...

Hei!
Siden jeg ikke lager så mye selv, så kan jeg dessverre ikke bli med på dette selv om jeg har veldig lyst da ;) Får jeg symaskin til jul, så blir det andre boller ;)
Synes forresten du har laget kjempemye fint! De er heldige de som kan motta noe av dette!
Juleklem fra Beth

Anne-Berit sa...

Der var jeg for sein ja,men pytt,må jo bare si at du lager nydelige ting og atgjerne skulle hatt noe av det.Ha det kos:o)

Donna D sa...

Så masse fine bilder fra hjemmet ditt. Her har det vært mye sykdom så er ikke i mål ennå. Du har utrolig mye lekkert i sølv, kjempemisunnelig, he he. Siden jeg har skrevet ønskeliste (ehh) til nissen, håper jeg han innser at jeg har vært kjempesnill i år:)

Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min, det varmer.

juleklem fra meg

BROCANTE sa...

Du så fine ting du lager. Du skrev en kommentar til meg om bordet som var satt inn med oljen fra Ikea som heter "Behandla". Det blir vel nesten en blanding av beis og olje og er veldig fin på ubehandlet tre - feks trehvite møbler som er blitt gule og trise. Den finnes i hvit også - tenkte jeg skulle prøve den på noe annet en annen gang.
Ha en riktig god jul!

Mita`s hjørne sa...

Hei igjen...
Er bare innom for å ønske deg en riktg GOD JUL..