19. jan. 2008

Flytting til Kabelvåg...neiiiida,men for et hus !!

Ja,var ikke dette koselig da ? Ååhhhh,jeg er målløs.... 1 etage er jo som skapt for min drøm !!! Bak er det hage,og fin uteplass....

Så kunne man bodd i andre etage....syns det var utrolig sjarmerende....

Vel,lyseblått kjøkken er ikke mitt valg,så her måtte man malt både gulv og vegger...dette gulvet stjeler jo allt lys.


Men Kabelvåg er vel ikke stedet man flytter til,selv om det er et yrende liv på sommeren,og en veldig sjarmerende plass. Nå er vi jo veldig glade i Lofoten,men......
Idag var jeg på loppisen igjen,skulle hente noe jeg kjøpte igår.....og det gikk jo bra,kan man si.....jeg fant mer....! Og det var to møbler,ikke noe man gjemmer unna,i en skuff......dette tar plass ! Så nå er maling,svart og hvit,innkjøpt......og bilder kommer nok,men nå ser de lite fristende ut....hva får folk til å male møbler KNALLRØDE ? Eneste gyldige grunn,må være langt fremskreden fargeblindhet........ Ja,ja,smaken er jo som baken :) Nå har samboen laget taco,og etterhvert blir det vel litt maling,nå på takstein. Har allerede fått bestilling på flere skilt,av de jeg viste her,så det var jo innmari koselig at de falt i smak !! Takk for tilliten,alle dere der ute :) Kos dere,og ha en fin-fin søndag !
15 kommentarer:

silje sa...

For et nydelig hus! Jeg begynte å planlegge inni hodet mitt med en gang,og tenke hvor fint det kunne blitt! Moro å drømme litt da:) Gleder meg til å se de nye møblene dine! klem

My little footprints sa...

Det var klart at skiltene falt i smak, de var jo kjempefine!
huset var sjarmerende, la godt merke til den fine vogna på det ene vildet, en slik kunne jeg også tenkt meg og ha ;) Det er visst mye jeg skulle tenkt meg å ha har jeg lagt merke til etter at jeg oppdaget denne bloggingen, det er jo så mye inspirerende å se på, ofte kan man jo bli helt målløs!
Nei nå skal jeg ta meg en tur i senga hadde jeg tenkt!
God natt til deg! Klem fra Beth

liven sa...

Hei. Det var et koselig hus:) Har kikket i bloggen din og for noen fine skilt du har da:) Her skal jeg innom igjen!!!

My little footprints sa...

Kjære søte snille deg ;)
La det være en overraskelse du ;)
Og ikke vær redd for at jeg ikke skal like det! Og om du har tenkt å sende noe du har lagd, så VET jeg at det uansett kommer til å falle i smak! Du er jo så flink! Får håpe dette var til hjelp, og om det ikke var så mye hjelp i meg, så les kommentarene mine fra innleggene dine da vel? *smil*
Ønsker deg en fin søndag! Nå skal jeg dra og kose meg litt sammen med svigerinnen min og tantebarnet mitt!
klemmer fra Beth

Lene sa...

Mona - du er superflink og effektiv!! Knallfine skilt! Jeg har også mine ideer om noen skilt jeg skulle laget, men får altså ikke fingeren ut.

Og det huset der i Kabelvåg - jooo, vi bare tar det. Er Lofoten frelste begge to, og tror vel ikke vi klarer å holde oss unna til sommeren. Og så er jo Mjelle et drømmested på jord. Tilbrakte etpar dager der under sommeren som var - og vil bare tilbake. Hold av drømmehuset i Kabelvåg. Vi kommer snart :)

Ha en herlig søndag!! :)

Lykke sa...

Fikk faktisk litt lyst til å flytte til Kabelvåg nå!
Skiltene dine er nydelige, er også veldig spent på å se forvandlingen til de røde møblene!
Ha en kjempefin søndag:)

Trønderpia sa...

Oi oi, for et fantastisk hus!
Tenk å bo i noe så vakkert, drømme drømme.

Flotte skilt du maler, flink er du.
Klem fra Trøndelag

My little footprints sa...

Lure meg nei? Det får du ikke til se... *ler*.
Forresten så tenkte jeg at jeg skulle fortelle deg en ting. Svigermor er innom og titter på bloggen min innimellom, ho synes dette er litt gøy. Hun blogger ikke selv, og er slett ikke noe god på data, men hun klarer iallefall litt. Hun hadde gått inn på en side som hun uttalte; Farfars side eller noe sånt ;) Hun var litt god når hun sa det ;) Iallefall var det din side hun mente da, og hun fortalte meg at siden din hadde hun bete seg merke til og at hun synes du malte så mye fint! Tenkte bare å fortelle deg det, for det var så koselig sagt, og ho har litt vanskeligheter med dette datastyret, så jeg synes det var godt gjort av henne at hun hadde klart å titte inn på en av linkene mine ;)
Ønsker deg en god søndagskveld. Selv skal jeg sy litt og lage noen kort. Nå har jeg fått helt dilla ;)
Klem fra Beth

Albertines verden sa...

Hei. Du verden så mange produktive mennesker det er rundt omkring, om set syes, strikkes, hekles eller males. Flotte skilt og vakre bilder. Jeg hang meg litt opp i "pelliser", mener du pelargoniar?
Ikke så god på sånne forkortelser. Visste ikke at det gikk an å kjøpe frø. Jeg har tatt avleggere, og har vinduet på gjesterommet fullt av lyserosa Mårbacka. De står i vinterarrest, og håpet er å få de frodige og klare til sommeren. Med ønske om en fin uke!

Lisbeth sa...

Skiltene dine var skikkelig fine så klart de blir solgt! Enig med deg at huset var fint,så riktig koselig ut!
Ha en nydelig kveld!
Klem fra Lisbeth

Turid sa...

Huset var jo bare en drøm, har flytta inn ,æ.
Skiltan er super fine , går nok unna som varmt hvete brød dette.
Spent på det RØDE....
Ei flott uka te dæ!

Trine Lise sa...

nå har jeg trålet *hele* bloggen din, mens jeg sippet til ett glass rødt... er på husjakt, og funnene dine tok pusten fra meg. Sukk... men ja, det var dette med beliggenhet da... og prisklasse... ikke lett for oss små førstegangsetablerere (er det ett ord?!??). Du har en fantastisk blogg, og ett utrolig talent! Kommer nok til å sjekke innom flere ganger i uken ja!

Ha en flott uke!

Ida sa...

Ett flott hus ja. Det er bra at det er hage på baksiden. ;) Det var det første jeg tenkte på nemlig. ;)
Lykke til med maling av nye funn og fin fin uke til deg! :)

Ny fin header her hos deg forresten. :)

Therese sa...

Så fine skilt du lager!
Har tatt en rask titt gjennom litt at bloggen din - herlig.
Må se litt mer i kveld :-)
Takk for hilsenen på bloggen min, det var ordentlig kos.
Samboeren min er nordlendig, ser gjerne landskapbilder fra nord. Flott natur.
Ha en fin uke.

Nostalgi och romantik sa...

Oj vilket fint hus du visar! Det skulle man kunna tänka sig att bo i! Så kul att du tittade in på min sida, så jag hittade hit! Jag läggen en länk till dej och hoppas det är ok.
Kram
Marie