22. feb. 2008

Funn på bruktbutikken...

Er bare innom i full fart,for å ønske dere alle en god helg !! Denne lille skålen var det,som fikk bli med oss hjem fra brukthandelen. Var den ikke søt ?

Nydelig mønster,det gjorde hele skåla.

10 kr for disse ! Skal brukes til et syprosjekt,når jeg blir tom for maling.........


Et søtt fat til lys........Men da måtte jeg ta to kopper også......jaja,de kostet 10 kr til sammen,så da fikk de nå bare bli med.......ikke helt min stil,men jeg skal vel finne på noe å bruke dem til....... Det var fangsten denne gang ! Nei,nå MÅ jeg klare å sove,ellers blir jeg smårar......kos dere,håper å få tatt en tur innom mange av dere der ute,iløpet av helgen ! Skal på årets første fisketur i Saltstraumen,og det gleder jeg meg masse til :) Klem fra kalde nord,igjen.......det var DEN vårdagen :) Så var det over.........Som dere ser så har jeg lagt ut bilder av skiltene i sidemenyen,ser at flere har hatt vansker med å finne tilbake til innleggene hvor jeg har vist dem før. Håper det er bedre nå.......og takk for alle fine ord dere legger igjen,det betyr masse for skaperlysten,skal dere vite :)

26 kommentarer:

My Lovely Things sa...

nämen vilka fina saker du har fyndat..
verkligen vackra bilder..
ha en bra helg kram Anna

Torill sa...

Den skåla var helt skjønn! Og jeg likte godt koppene også jeg da!! OG du, de skiltene du har laga i det siste er kjempefine!

Annettenett sa...

Så fin ei skål! Er ikke koppene fine til telys eller noe da?
Du får ha en kjempefin helg og kose deg på fisketur:)))

Hilde sa...

Så heldig du har vært med dette kjøpet, så søte ting..
Men du de skiltene du lager er jo bare helt fantastiske, utrolig flotte, altså.. Og så må jeg bare ha med at bloggen din var koselig..
Ønsker deg en flott dag!

Merethe sa...

Tusen takk Mona, for to nydelige dørskilt! Er kjempefornøyd med begge to!:) De skal henges opp så fort som overhodet mulig!:) Åsså var det jammen med litt lørdagsgodteri også;)Kommer nok til å legge inn en bestilling hos deg igjen! Ha ei fin helg! Klem:)

PS! For ei nydelig skål:)

liven sa...

Hei! Så søte ting du har kjøpt!!
Jeg kjøpte et lite sølvfat hos en brukthandler i uken. Han hadde sikkert en million ting og det virket som om han bare tok noen priser ut fra løse luften!! Helt sprø......
Nydelige skilt du lager!!!!!!
Ha en fin helg:)

Alma Merethe sa...

For noen flotte funn du har fått tak i. Heldige deg.
Skiltene du lager er veldig fine.

Ha ei fin helg!!

Berit sa...

Kjempesøt skål!
Fantastiske skilt også.

Miss.T sa...

Så flotte ting du hadde fått deg. Jeg elsket bare de koppene !!!
God helg

Kreoline sa...

Skjønn skål. Nydelige skilt du lager, vakkert. God helg og god fisketur.

elin1976 sa...

God helg til deg også. For et flott bilde med gåsunger. Det ga meg inspirasjon til å stikke ut å plukke slike i dag og pynte med her inne.
Selv om været er trist her i vest så skal jeg kose meg inne med symaskinen og diverse bakeprosjekter....og ikke mint en god bok. Ha ei flott helg:O)

Moderncountry sa...

Hei i farta Mona!

Her var det jammen skjedd mye siden sist! Gurimalla for en produksjon av skilter, du er dyktig!! Her går litt i mer slow motion :) Det var så mye å kose seg med her inne. Nyheter fra Riviera, vakre funn fra bruktbutikken og nye innkjøp. Lykta og putene var kjempeflotte!! Hadde vel dånt jeg og hvis samboeren hadde gjordt det samme :)) Men de vet å overraske oss enda gitt. Herlig!! Satte meg på en ide forresten de putene.Så hva var dommen? Var de like gode og myke som de så ut?

Håper du koser deg i helgen.
Her skal det males, syes og i kveld skal vi kose oss med Taco, det blir digg :))

Ha det toppers!!

Hemma på Landet sa...

Det var verkligen fina saker du fått tag på. :-) Kram

Mita`s hjørne sa...

Den skålen var virkelig vakker... heldig du som finner slikke flotte skatter...

Ønsker deg ei riktig god helg...

Nunne sa...

Ska e førtæl deg nåkka?? Den skåla va kjæmpesøt, mæn e syns du ha vørre så flenk å dandert det bildet, med den primulaen og den gamle trekassa attmæ. Så stilig bildet vart!
Husk du at e sport deg om et skilt for længe sia....e trur du må bærre sætt igang, ikkje så vældi stort, MAX 25 cm. men mæ OASEN på..
e send deg et nytt bilde om du ha mesta da! Så ska e gje deg beskjed ka førr et skjeilt e lika best a aille dem som e her på bloggen din (huff, da bi ikkje ei lett oppgaga!!)
E syns berre du e så kreativ. Og no ha e fått bekrefta at ingen ainner laga skjeilt...
Vi hørs! God lørdagskveld! Nunne

Lisbeth sa...

Herlighet så skjønne ting da, heldige du! God helg til deg og.
Klem

Lille Trille sa...

Heisann :-)
Så fine saker du har kjøpt. Skiltene du maler er bare helt nydelig, moro å se at du maler flere stiler fra helt enkle til friske farger og blomster på...det gir inspirasjon :-)
Ønsker deg en fortsatt god helg.
Klem Lille Trille

Hulda sa...

Så søt den skåla var, nydelig kombinasjon med sølvplett i stetten og glass i selve skåla. Syns også at de serviettene var så søte. Det første bildet var virkelig nydelig komponert, flott med kassen i bakgrunnen, den var forresten skikkelig fin!

Været er bra her, det eneste er at det er litt glatt. Men, vi har strødd. Vi har litt snø, men ikke slik som du beskriver. Huff, håper det er slutt med snø for i år, men det kan jo komme endel i mars også.

christinasinteriør sa...

Hei og takk for kommentaren. Ja det er lett å ta med masse inn i huset ja kan du si. Og jeg gjør å det. Masse fint du har funnet deg da. Den skålen har jeg makan til å men med kremfavet stett. Og jeg må si at disse skiltene dine er berre lekker. Ha en fin søndag!!

Ida sa...

Fine funn.
Skiltene dine er flotte! Virkelig fine!
Ønsker deg en fin søndag. :)

Turid sa...

Spennende loppe funn, igjen!!
Blir det aldri tomt for skatter på de loppisene du ferdes?
Når du viser frem funnene dine skaper det en del inspirasjon , har jo faktisk noen skatter som æ ikke helt har skjønt at æ har før du sier det!!
Takk for det å god søndag, kom gjerne innom på en god bit!

Sanna sa...

Du finner nå bare så masse flotte saker i den loppebutikken din. Flott "fangst" også denne gang. De der serviettene har jeg også noen av, blir derfor spennende å se hva du skal lage av dine. Jeg skal følge spent med. Ellers er jeg helt andpusten av all skiltmalingen din - du er jo bare helt rå ! Og så fine de blir alle som en. Ha en super uke der oppe i nord !

Tea sa...

Utrolig nydelige funn du har fått med deg fra butikken!!! :) Jeg elsker ting i sølv og glass!! :)

My little footprints sa...

Hei min venn ;)
Her var det mye herlig å komme inn til! Inspirasjon, bruktbutikkfunn og nymalte skilt! Og du da, som har lagt igjen så mange herlige kommentarer til meg ;) Du har vel kanskje undret på hvor jeg har blitt av denne uken? Det ser du på bloggen min hihi ;) En annen koselig ting du vil se på bloggen min, er at du har fått en award av meg ;) Stikk innom og se ;)
Så mye fint du fant deg på bruktbutikken! Likte disse koppene dine godt jeg da ;) Og du finner sikkert på noe lurt å bruke dem til ;) Nei nå skal jeg gå og ta meg en liten tuppelur, det er vel kanskje tidlig for deg enda hihi ;) Skal skrive mer til deg i morgen jeg ;) Håper du har hatt en herlig helg!
Klemmer fra meg ;)

Moderncountry sa...

Nå så jeg enda bedre på skåla, den var vakker!! Ja, og kvistene i bakgrunnen fikk meg til å tenke på å finne noe selv. Alltid så kos å se de første knoppene springe ut :)

Du, fikk dere snø!!! Guri, da er det jo enda vinter! Ble du glad for det da? Dumt spørsmål kanskje ;) Så synd det ikke ble noe av fisketuren. Vet du, jeg elsker å fiske selv!! Ja, jeg kan stå i timesvis, og det er det ikke mange andre jenter som jeg kjenner som gidder det altså :) Og jeg er heller ikke redd for å slå den ihjel, haha..Nå tulla jeg litt ;)

Skal straks sjekke mail jeg, kom akkurat på. Vennen har sittet og brent bilder på cd, og det var 5000 av dem!! Sånn går det når jeg tar 20-30 bilder hver eneste gang kameraet er i bruk.

Du får ha en god natt!
Klemmer

naturglede sa...

Likte de to koppene jeg. De hadde jeg fylt vann i og lagt flytelys på plass. Tenk hvor fint det må skinne? Mye fint du hadde funnet:)