4. feb. 2008

Noen små loppefunn....

Ja,så var helgen over igjen,og man er klar til en ny uke ! Jeg lovte jo å vise funnene fra bruktbutikken,og dette var fangsten (på bildet over). De to løperne med blomster-broderi er av kraftig lin,og jeg vurderer å bruke dem til et puteprosjekt,altså klippe dem i stykker......!


Og fra butikken ,dro vi videre til loppisen....denne lille blomstervasen var det første jeg fant,syns den var så nusselig.

Dette teppetrekket måtte jeg også ha,fargen kommer ikke helt frem,men det er lys,lys rosa.....


Noen småduker som også skal brukes til pute-prosjektet mitt...... Kjøttrull-pressen kom rørleggeren med !!Han ville også ha med seg denne "dingsen" fra Høyang,selv om han ikke aner hva han skal med den.....!! Vet dere forresten hva den er til...ser jo ikke ut som en kjele..?? Ligner mest på en stor suppebolle,syns jeg,den er stoooor ! Han konkluderte med at det skulle godt gjøres, at jeg ikke fant noe å bruke den til.... Tipper på at den får stå ute med masse blomster oppi !!!Siden jeg sensurerte den femarmede lysestaken han fant på bruktbutikken,fikk vi med oss denne fra loppisen........! Fikk ikke til å ta fine bilder ikveld ,men nå har dere iallefall fått sett.......


Ellers har det vært en veeeeldig rolig helg ! Har vært en tur på fjellet idag,og hentet meg bjørkeris,fant faktisk ingen som solgte fastelavnsris iår,og det er veldig uvanlig. Men jeg skulle kjøpe meg hvite fjær,og lage mitt eget,men tror du jeg fant fjær...???? Nixxx ! Jaja,syns det er fint med bare ris også,jeg......så da så ! Håper dere har hatt en koselig helg,og har fått ladet batteriene til nye arbeidsdager ;) Klem fra meg !

16 kommentarer:

Torill sa...

Det var mye flott da:) Skulle ønske det var flere loppemarked her i nærheten, spørs om jeg skulle stelt i stand et selv. Har jo kjelleren full av div. kopper og kar i fargene limegrønn, turkis mm....ikke helt min stil lengre nei....
Ha ei fin uke du også:)

Ida sa...

Flotte funn! :)
Jeg stoler helt og fullt på deg, når og hvis du begynner å klippe i de dukene.... ;)
Den "dingsen" fra Høyang likte jeg. Å fylle den med blomster er en god idè! :)
Nydelig nærbilde av pusen også.

Her kommer jentene hjem med fastelavnsris fortsatt. Koselig det! :)

Ønsker deg ei fin fin uke Mona. :)

Lisbeth sa...

Sååå nydelige saker du har fått deg, tipper du er fornøyd ja! Og så det utrolig herlige bildet av pus, smelt..
Ha en fantastisk uke.
Klem fra Lisbeth

Turid sa...

Flotte ting dette her, å du er så god til å finne bruk for de, å få frem det vakre i hver enkelt ting.
Artig å være med på loppemarked med deg!
Pusen så vel fornøyd ut.

silje sa...

Så flotte ting du har kjøpt! Den lille vasen var helt nydelig! Jeg fikk heller ikke tak i fastelavensris! Skulle kjøpe hvite og rosa fjær og lage et eget ris til barnedåpen,men de hadde bare svarte og røde fjær igjen i hobbybutikken! Kan jo ikke lage fastelavensris av det!! Ha en flott dag,og kos deg m innkjøpene! klem

Randi sa...

Oioi...så mye flott da dere finner !! er helt målløs jeg. Rene skattekammeret for en stakkars trønder som sjelden finner ett loppemarked.
Lille katte pusen var sååå søt!!

My little footprints sa...

Hei Mona!
Så deilig å ha en roooolig helg da! Det er så godt i blandt og bare kose seg og leve noen late dager, når hverdagen eller er hektisk! Ser ut som om pus har vært lat i helga også, så nusselig ;)Jeg følger rett etter deg og pus denne helga, har hatt en veldig avslappa helg og har kosa meg masse sammen med Roy. Har til og med satt han i gang med å snekre noe jeg hadde lyst på, og han var like ivrig som meg ;) Hva han har snekra får dere snart vite ;)
Så mye fint du har fått tak i på loppemarkedet da! Der var det iallefall noe! Synes det teppetrekket ditt var så herlig jeg da! Var noe jeg hadde kastet meg over selv ;) Og den kjelen da? Eller hva det er for noe ;) Jeg aner ikke hva det er for noe, selv om det på første øyekast ser ut som en kjele, og det er det vel sikkert også. Hadde nok gjort som deg jeg, satt den ute med blomster i ;) Tenk, nå kan vi snart begynne med blomster i beddene og på hverandaen, å guri som jeg gleder meg da gitt!!! Jeg lurer på dette puteproskjektet ditt, skal bli morsomt å se hva du kan finne på ;) Ønsker deg en fortsatt fin uke Mona!
klemmer fra Beth

Mita`s hjørne sa...

Jøss, jammen har du fått tak i masse fint da...
Og den "suppebollen" blir nok superfin til blomster, det var det første som slo meg - blomster, så leste jeg at du også var inne på samme tanke...


Ha en koselig kveld...og uke...

Landliv sa...

"Suppebollen" passer perfekt til frukt synes jeg! Herlig nostalgisk. Den vil synes litt for lite med blomster i kanskje?
Du har virkelig god smak!!

Annettenett sa...

Du fikk jo kjøpt litt likevel da:)
Fine ting alt sammen!

Tonje sa...

så masse flott dere fant i løpet av helgen=) Blir spennende å se hva og hvordan de putene dine bllir,du som er så flink til å lage ting!

Nostalgi och romantik sa...

Oj så mycket fina fynd du har gjort! Det kommer säkert att bli jättefint med de fina broderade dukarna till en kudde...väntar med spänning!
Kram
marie

Donna D sa...

Hei hei

Så masse fint fra loppisen.

Hei ei flott uke

klem

Lene sa...

Jasså - så far ønsker seg hjemmepresset kjøttrull ;) Mmm... Godt, da :)

Og du, ja, den kjelen var et mysterium, men jeg er helt enig med deg - den blir knallfin med masse blomster i ute :)

Såå mye nydelige saker du ellers har funnet deg. til og med pus ser megatilfreds ut :)

Ha en fin ettermiddag, Mona :)

janne - kathrine sa...

Så mye fint du fant! Nå gleder jeg meg til loppemarkedsesongen starter opp igjen. Det er litt stille akkurat nå. Jeg har en oversikt som jeg pleier å gå inn på for å sjekke hvor/når det avholdes loppemarked i mitt nærområde: http://www.loppemarked.info/
Her meldes det inn aktiviteter fra hele landet :-)

Tiril sa...

Her var masse fint, likte best den lille muggen med sukkerskål.
Det er en suppebolle ifra høyang, den var i produksjon frem til 60tallet.. den ble tatt ut av produksjon sammtidig med kaffekjelene, pga. der skulle ikke stå kaffe (salt suppe) i .de tingene, det teret på aluminiumen.men bruk den til blomster du, tenker det kan bli nydeligt,Desuten det var en bedårene katt ..herlig