26. feb. 2008

Styling helt i min smak........

Må bare dele disse herlige bildene med dere....de får iallefall frem sommerfølelsen hos meg. Se og nyt.......
Hun kan sine ting,stylisten Eva....!Idag har det vært sol og kaldt her i nord,og jeg har ligget under dyna.....morsomt...!!! Nå går det i lakking,malte to bestillinger igår,og det var sånne titusendetaljer-skilt......som tok hele dagen,og nå er de under siste behandlingen,før avreise.....har også fått ryddet male/hobbyrommet,og det er et evighetsprosjekt !!! Blir da så utrolig fort rot på sånne rom......kunne igrunnen tenkt meg at det hadde vært på størrelse med en idrettshall..... !! Noen med samme erfaring ??? Kos dere da,så kommer jeg innom når lakk-rusen har lagt seg : )19 kommentarer:

Mia sa...

Oi, sååååå nydelige bilder! Den som virkelig kunne bo slik...sukk... drømme, drømme... Og drømme om sommeren, det gjør jeg også. Håper tilværelsen din under dyna blir kortvarig!

Tonje sa...

for noen nydelige bilder=)
HAr sendt deg en mail=)

elin1976 sa...

Akkurat min stil. Nydleige bilder.
Ønsker deg en fin kveld:O)

My little footprints sa...

Hei vennen min!
Nå hadde jeg endelig tid til å sette meg ned med litt blogging! Lurer på om jeg skal sette klokka på 7 i morra for å stabbe meg ut av senga og sitte meg en kopp te og kose meg med bloggene? Da har jeg iallefall goood tid ;) For sånn som det er her om dagen, skjønner jeg ikke i det hele tatt at hele dagen har gått! Jeg maler og maler! Akkurat nå sitter jeg her ved tastaturet og fingrene mine er full av hvitmaling! Skulle nesten ha tatt bilde av meg en gang jeg maler! Du skulle bare ha sett! Det er mer maling på meg enn på veggen.. hihi.. Det er sannelig ikke rart at Roy tok med seg en 5 liters kanne med withe sprit sist han var på butikken.. Jeg tror hele kanna var ment på meg hihi ;))) Det var rart han ikke demostrativt skulle sette den i dusjen med en etikket med ordene "såpe til Beth" på.. *ler*.. Nei, nok om malinggriset mitt, du har vel pent lært deg å ikke komme ut av hobbyrommet med maling fra topp til tå hver gang du maler ett skilt.. hihi ;) Jeg må bare si at det var noen aldeles herlige bilder du viser her i dag! Og ja! jeg blir full av herlig stemning! Den spisestua var bare helt lekker! En slik vil jeg også ha! Jeg heller faktisk mer og mer imot og få tak i et stort bord og finne åtte ulike stoler på loppis som jeg maler hvite og så syr jeg slike puter som vises på bilde, tror du ikke det blir koselig da? ;) Jeg håper at ruskeværet snart gir seg hos deg! Jeg tenker hardt på de solstrålene og vårværet jeg forsøker å sende til deg hver dag ;) Du skulle vært en uke og nytt solen hos meg vettu ;)
Sender deg mange gode klemmer inn i natten min venn, og kjenner jeg deg rett, så ser du sikkert klemmene mine før du hopper til køys ;))

liven sa...

Å så nydelige bilder. Får frem sommerfølelsen her. Kan nesten merke en deilig bris......
Ha en fin onsdag i kalde nord!!

Annettenett sa...

Åja...en hobbyhall hadde vært midt i blinken...eller atlier da:)
Fantastiske bilder, den som kunna hatt et sånn hjemme...kanskje en vakker dag:)

Mita`s hjørne sa...

Ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå......... tenk å kunne bo der da............ er helt SÅNN VIL JEG HA DET... men her skal veggene på kjøkkenet bli i en rødfarge snart - bare de klarer å blande den rette fargen - tror det er noen som holder på å få gråe hår p.g.a. meg - det blir litt sånn når jeg lnærmer meg malekroken i butikken - Å NÆÆÆI ikke HU igjen... det var faktisk en som jeg tror ble litt lei ja - for han nektet å blande farge til meg - kan vel si jeg var der noen ganger ja - men skal man få den rette fargen, ja da må man jo bare blande i litt av den og den...
Å tenk om vi hadde et hobbyrom med størrelse iderettsahall - det hadde nok vært helt perfekt... bare flytta litt på seg til en ryddig plass...

Ha ei koselig uke...

♥ Harmoni Interiør ♥ sa...

MMmmmm.. Herlig at det det nærmer seg sommer! Lekkert!

:O)

Anonym sa...

holder med deg, riktig sommerfölelse. nå bestemte jeg at golvet i uterommet blir hvitt selv om vi har kjöpt grå farge... Det er jo mine vinduer på bildene! Her har vi ca -1grad og sol og fint. Hvorfor må jeg väre på skola da?
Klemmer fra Tone

Hespe sa...

Hi, hi, hi..... Kjenner meg så altfor godt igjen! Jeg kunne også ha tenkt meg en hel idrettshall til hobbyrom. Hos meg råder det totalt kaos på hobbyrommet. Har ikke bare en type hobby, og da blir det fort litt å oppbevare. Litt for liten plass gjør da at det fort kan bli litt kaotisk. Men, vet jeg kan forbedre det... Det var disse hyllene som venter på å komme opp på veggen....!

Bildene du viser oss er bare sååååå utrolig flotte. Kjenner duften av sommer jeg.... Er det ikke en strålende tid vi går i møte vel?

Ha en superflott kveld!

Klem fra meg :O)

Tea sa...

Herlige bilder! Man skulle hatt et sånt sommerhus på Sørlandskysten et sted (eller hjemme for den slags skyld)!! :)

Berit sa...

Nydelige bilder du viser, kan få lyst å ha det slik ja.

Hobbyrom så stort som en idrettshall- ja det hadde vært noe det. Iallefall når en holder på med tusen forskjellige ting. Syntes jeg hadde fått det så greitt når jeg hadde fått loftet på garasjen, stort godt og varmt, men det ble lite, altfor lite skal jeg si deg. Så har syrom i kjelleren, og skulle enda hatt et til... liker altfor godt å ha mange ting, stadig nye hobbyer, må ha må ha...
Du har det skikkelig travet forstår jeg. Her produseres ikke noe for salg akuratt nå. Alt slikt står på vent.
Holder på å male i et nytt hus, det minker... håper å være ferdig til påsken. Da skal hobbyvirsomheten tas opp igjen. Det må males noen store oljemalerier som er bestilt, og jeg som ikke liker bestillinger, klarer ikke å si nei heller...
Ønsker deg lykke til videre i maleproduksjonen din!
Klem herfra.

Lisbeth sa...

Ta deg en tur inn på siden min!
Klem

Lene sa...

Mona, jeg tar den blomstrete godstolen oppi der. Aaahhh, så god og myk og synke ned i, mens øynene hviler på alt det andre vakre... :)

Ha ei god natt - og gode drømmer :)

Villa Nyhem anno 1918 sa...

Så vackra bider du bjuder på dom har jag sett förut, är det ok att länka dig? mvh Maria

naturglede sa...

Vakre bilder, som lyser opp i våren, og minner om at en sommer snart kommer.
Lakkrus er ikke morsomt, det har jeg prøvd selv. God bedring!

chatrine sa...

Heisann!
Tusen takk for koselig kommentar i min blogg! Ja Chablis elsker alle, så du sku nok hatt masse besøk av henne om du hadde vært nærme;)
Så nydelige bilder hos deg! Her kan man bare drømme seg bort, lukke øynene å late som det er sommer.
Solen skinner riktignok flott i dag, men is-kaldt er det...
Ha en finfin dag!
Klem fra chatrine:)

Nunne sa...

Du Mona, du Mona, du er så flink og rask....(tenker på sms'en du sendte...
Du, kan ikke du legge ut bilde av skiltet når det blir ferdig, her på bloggen din?? Hadde vært så gøy, dette blir bare sååå koselig, jeg gleder meg så. Jeg vet HO kikker innom veggene på Bestefars verksted innimellom, nemlig!
Det er ikke noen hemmelig gave!
Klem og takk!

Turid sa...

Æ har setta mæ i god stolen i det som for mæ ser ut som ei loftsstue, hærlige bilder du viser. Kaldt og masse sol her. Æ priser vinteren helt til andre påskedag, så nå skal æ ut på ski!
Har ikke hobbyrom , så æ hadde TATT TIL TAKKE MED HVA SOM HELST, BLIR LITT TUNGVINT Å RYDDE TIL OG FRA.
Go torsdag til dæ!