28. mar. 2008

Ikke i bloggemodus for tiden....


Hei igjen,og god helg må jeg vel si,denne uka har jo bare rast avsted ! Som dere sikkert har merket,så er jeg ikke helt "med" om dagen....lite blogging,og enda mindre malelyst.......men et skilt har jeg da lagd.........innimellom alle tankene. Skulle gjerne lært meg litt fransk......er jo bare flaks om teksten på skiltene er "noe som sømmer seg",på en vegg........Men denne må vel passe i alle hjem.........håper det,iallefall :O) Vet hva denne betyr,men vil gjerne prøve meg på noen fler. Og har du en ide til et passende sitat,så gi meg gjerne et hint,har lett litt på nettet,men uten å vite hva ordene betyr,kan det jo bli riv ,ruskende galt.......

Og steingal som jeg er,kom jeg på en ide......og sammen med kopiene jeg fikk av snille Beth,ble det seende slik ut......

- og slik.........kommer visst aldri til å finne nål og tråd,mens det ennå fins maling i huset.......!


Syns faktisk de ble litt dekorative......så bare prøv,om du likte ideen ! Veldig enkelt......malt med hvit grunning,så frem med matpapiret og blyant,så penselen og lysegrå maling........simsalabim,ferdig !



Kan jo også legges i mitt funn fra juleloppisen.....




Tror dere ikke vi fikk mere snø,igår ??? Joda.....! Idag er det atter solskinn,og jeg har plantet om en del av pelargoniene jeg sådde,så nå blir det spennende......noen som sa at disse kom til å ta plass,når de plutselig skal ha en stor potte,hver.......hmmmm.......venter meg en salig uttalelse fra rørleggeren,når han skal legge seg på sofaen,i leiligheten som er omgjort til drivhus..... ;O) Jaja,jeg takler det !

Kos deg i helgen ,håper du også har sol,alt blir liksom litt lettere da........

36 kommentarer:

Miss.T sa...

Nydelig skilt og flotte steiner du har laget.. synes også de var veldig dekorative : ) teksten er sikkert flott den.. kan heller ikke fransk.. du får nok høre det om det er noe upassende, hehe : )
God helg

Tove sa...

Det var vakre steiner det! Og et flott skilt. Er desverre ikke så stødig i fransk at jeg kan hjelpe deg med noe..dvs jeg kan ikke noe fransk:)

Ha en flott helg

Magny sa...

dette var da vakkert... vet at soleil er sol og maison er hus. Skjønnt satt opp!
Du har en koselig blogg ;) :)
GOD helg til deg og dine!

Mita`s hjørne sa...

Nydelig skilt da - og teksten tja, aner ikke...
Steinene ble jo suverene, og du, jeg skjønner ikke hva du skal med nål og trå - du er jo superflink til å male...

Ha ei kosleig helg...

GundaM sa...

Ups, litt vårslapp du;)men syns jo du har lagd utrolig masse flott her da!!!
De stenene er jo bare knall!

Imorra skal jeg muligens sammen med en venninne og koooose oss i fjæra, skulle blitt med oss og henta deg noe materialer du og;)

Klemz

silje-sin sa...

Så nydelige ting du har laget! Men at det er så lett å male på steinene vet jeg ikke helt,tror ikke jeg hadde klart det.. Du er kjempeflink:) Ha en riktig god helg! Mange klemmer fra silje.

Min verden sa...

Det må da være noen som kan fransk der ute. Jeg var i bokhyllen for å finne ordboken, men hadde ikke Fransk/norsk så da hjalp det lite. Jeg har satt min gode venn Tone i Tones hage på saken. Kanskje hun blogger senere? Skiltet og stenene er uansett nydelige.
Jeg skulle gjerne visst hvor du har fått hyllen i toppbildet fra? Jeg har noen gamle saker som skal opp i gangen, som ville passet perfekt til denne. Mulig jeg får lagt ut noen bilder i morgen, så kan du se selv. Hanne

GundaM sa...

Du får ta entur innom bloggen og ta deg en pizzabit istedenfor...

liven sa...

Heisann!! Kan ikke hjelpe deg med fransken dessverre:) Må nesten bare følge litt med her inne...hehe...
fine steiner... og takk for tipset om hvordan du gjør det!!
Ha en fin helg og håper bloggelysten tar seg opp igjen hos deg!! :O)

Emmeline sa...

Det gode livet er når solen skinner i ditt hjem????

Hmmm---jeg har kun fått 3 i karakter i ett fag og det var fransk, hehehehe... og det er omtrent 20 år siden. I dag hadde jeg trolig fått 1... Ikke så rart egentlgi siden jeg kun kan si hva jeg heter, at jeg er seksten år og at jeg har en katt. Og ingenting stemmer--ikke navnet engang her på bloggen iallefall:)

Men jeg tror denne teksten er mer enn sømmelig hvis jeg ikke er helt på jordet? Hehehehe....

Må iallefall få si at du har laget mange vakre skilt og vist NYDELIGE bilder her på bloggen i det siste. Kjekt og inspirerende å se, du er så flink med den penselen din Mona. Helt utrolig!

borghild sa...

Så flotte steinene ble, en utrolig god idè, som det er mulig jeg må stjele...;-) Vakkert skilt også, og alt passet jo så godt sammen... Ha en strålende helg, klem B:-)

Turid sa...

Dekorativt er det uansett, om du ikke er i bloggmodus for tida. Vårslapp , kaller noen det ...
God natt og god helg til deg!

Ida sa...

Kjempefint skilt og lekre steiner. Nydelig. Håper inspirasjonen er på plass igjen hos deg snart.
Jeg kan ikke fransk.
Det er helt gresk for meg. ;) Men, det klinger så vakkert.
Så lenge det er plass til rørleggern i sofaen, ja så godtar han nok at stua blir omgjort til drivhus. ;)
Lykke til med omplantingen og GOD HELG! :)

Hulda sa...

Det skiltet med drivved var bare så herlig, flotte steiner også. Genialt å male monogram på. Nå fikk jeg en god idè, ja. Så nyyydelige bilder du har tatt også. :)

Donna D sa...

hei hei

Nydelig skilt og steiner, lager du det skiltet til salgs også?

Ha ei fin helg:)

Mia sa...

Om du ikke er i bloggemodus (slikt skjer jo en gang iblandt... med flere av oss...) så er du jammen kreativ ihvertfall. Skiltet ditt var jo bare nydelig, og så hadde jeg helt sansen for de herlige steinene også. Stå på, for dette lover bra!

naturglede sa...

Nydelig var det, alt sammen. Du gjør selv en gråstein vakker med dine malekunnskaper:)Fin helg til deg:)

Alex sa...

så fiiiinnnt !!! Kan du lage noen skilt og steiner til butikken min tro !!!

Kosa mæ med bloggen din liker den kjempegodt !!!

Kan jeg linke deg ?

God helg !!

Lovise sa...

Ja, sim salabim sier du.....jeg tror nok ikke det er så enkelt å male på steiner og annet. Du er kjempeflink, og de franske ordene er jo bare helt elegante. De der kan du trygt male ( lærte litt fransk i min ungdom )
Tusen takk for hyggelig kommentar fra deg:)

Therese sa...

Skiltet er nydelig, jeg kan ikke fransk, men jeg ser jo at Emmeline har oversatt det og sitatet er skjønt.
Stenene er supre!! Jeg er nok også litt steingal, hm - mulig jeg vil prøve å herme litt. Ha en super duper helg. :o)

tinemor sa...

Så utrolig vakkert skilt og steiner!
Helt suverent! Dyktig,dyktig er du!
Håper du lager flere skilt, for salg. Jeg vil nemlig Veldig gjerne ha et slikt.......
God hælg til deg!

Merethe sa...

Så fin de steinen var.. Med bokstaven "min" på;) Å for et nydelig drømmehus, nemmelig akkurat det samme drømmehuset som jeg har, morsomt. Så da har vi ganske lik smak vil jeg si. HUset er bare NYDELIG! Hadde jeg bare hatt 3 millioner i baklomma du:) Ha ei fortsatt fin helg!;) Klem

Min verden sa...

Tusen takk :-) Jeg kommer til å kjøpe den hyllen og håper ikke du har noe imot det. Jeg skal bruke den i en helt annen sammenheng enn du - og vi er tross alt langt unna hverandre, iallefall fysisk. Tusen takk og tusen takk for hyggelig kommentar i min blogg. Hanne

Min verden sa...

oj, det var en ny fin hylle.... jeg kjøper nok den andre da! Takk for tips. God natt.

Lille Maison sa...

Så nydelig skilt og stener...! Om det står med r, altså rire, så betyr det: "Det gode smil er som solen i et hus", det er jo så fint :) Hva med "La maison est, où le coeur est" - home is where the heart is, det er jo også et fint sitat, alt blir jo så flott på fransk! Ha en fin søndag :) Synnøve

Solveig sa...

Oi! De steinene var virkelig noe for seg selv. de likte jeg så godt at jeg kanskje må stjele ideen din en dag jeg har tid. Koser meg stadig inne på bloggen din.

Når det gjelder blogging i rykk og napp, er det ho det som er så koselig - en kan jo ta pauser akkurat når det passer seg, men håper for oss lesere a tdu legger ut litt her og der da!!;);)

Moderncountry sa...

Sååååå utrolig vakkert dette var da Mona!! Jeg skjønner du ble inspirert etter mitt skilt, Eller? Så utrolig fint med de steinene, dette tror jeg kommer til å bli noe stort!

Jeg skjønner du har det tøft vennen, tenker på deg mye. Bare ta deg tiden du, det kan du trenge nå. Sender over mange varme klemmer og håper du får en god klem når du trenger det.
Varm klem fra meg

NinaS sa...

Nyydelige skilt!
WEllers kan jeg ikke hjelpe deg med franske fraser, men jeg kan endel på tysk og tyrkisk! *hehe*!
(tyrkisk er skikkelig kaudervelsk, og uforståelig for oss europeere!)

Det der med planter og spirebakker i hele huset, vet jeg alt om! Det var vel kun på soverommet jeg ikke hadde noe for ett par år siden! I fjor hadde jeg det meste i planterommet i kjelleren, for jeg fikk en haug med nye (brukte) lys/lamper av stefaren min. Veldig greit å slippe å ha en masse jord over hele huset....!
I år sår jeg ingenting pga flyttingen. Tar heller med med frøplanter fra gartneriet når jeg begynner på igjen der. (pleier alltid å så blodbeger og Ricinus (oljeblad) samt Cosmos og Amaranthus (reverumper, eller hva de kalles) ++
Ellers har jeg siden 2005 sådd en mengde stauder, noe som anbefales på det sterkeste om en vil ha mye helhet og en gjennomført stil i hagen.

Ha en flott søndag!

Lisbeth sa...

Heisan! Ser det går i monogrammer hos deg også..., syr som en gal på noen bestilte saker, men holder på med den siste nå, så da blir det et lite pusterom! Uff, dette hørtes ut som en klagesang, det var ikke meningen, synes det er koselig å sy, men godt med alle prosjekter som er ferdig :O)))
Nydelige skilt og diverse som du har laget. Lekkert.
Klem

tema sa...

it's beautiful and so true!! let's laugh!!

Alex sa...

Kjempeflott !! Jeg onsker å selge dem i butikken så lurer event på pris for jeg må jo legge på for å tjene på det ;)

E mail mæ på irina@mitthusditthus.no

....... sa...

I dag har det regnet her..så da er våren likosm bittelitt nærmere;))
Liker disse maleriene dine..syns ikke det gjør noe om du ikke finner nål og tråd jeg;)
Kjempeflott ide med slike monogram på steinene...lekkert.
Kan du ikke komme i kontakt med noen i en fransk blogg som kan engelsk..slik at du får ideer til noen franske sitater du kan innestå for innholdet i...uten at det betyr noe for meg, kan ikke fransk, og jeg syns de ser flotte ut uansett ;))
Jeg skulle så gjerne sådd granium og praktspragle..men har ikke greid å få tak i frø;( men Flittig Lise har jeg sådd, og de spirer og gror flott...så det blir noek såpass mange i år også at det drypper på klokkerne (les; mamma, tanter og venninner...)
ha en fin søndagskveld;))
Forresten...helga ble kjempeflott.. gubben tok meg jo med på overraskelsestur;))) en stor suksess!!!

My Lovely Things sa...

åh vilken vacker soluppgångs bild...
så fin skylt och stenarna är ju bara så fina..du målar och textar så fint..
kram anna

GryNoKa sa...

Så vakre ting du lager!
Ligger en Award inne på siden min til deg.
Ha en fin kveld. Klem Gry

tulipanerogkrystaller sa...

Kjempefine steiner og nydelig skilt. Kan ikke fransk, men det ser uansett fint ut. Ellers syns jeg du har en veldig fin blogg. Ha en fin uke. Hilsen Marit.

Hespe sa...

Så flott innlegg!! De steinene var bare såååå nydelige, og skiltet like så.... Jeg er bare så imponert over det du får til.

Ønsker deg en herlig dag videre!