13. mar. 2008

Vårfornemmelser......med plast-blomster....Idag har jeg gjort noe jeg som jeg egentlig ikke har helt sansen for.........nemlig å sette ut plastblomster på verandaen...! Mine ekte vårblomster er avblomstret for lengst,men vil jo gjerne pynte litt,på verandaen,så da tar jeg litt juks...... Imorgen reiser vi jo på påskeferie,men litt pynt skader vel ikke.....og denne tåler allt,været er jo ikke meldt til å bli det beste.....
Satte meg ut i solen og lagde en krans,men noen varm opplevelse kan man ikke med den beste vilje,si at det var.........brrrrr......kald vind,frosne fingrer......inn for en kaffekopp,og så ut igjen......En stor krans,og to bittesmå........liker ikke helt gule lys,men,men.....de blir nok raskt byttet ut med hvite,når påsken er over....


Gleder meg bare såååååå til disse skal fylles med jord,og mine små pelargonier,som vokser seg større for hver dag........men alle fra ifjor er døde......tror jeg klippte dem for mye ned. Så lærte jeg det.......
Rekved-hylla mi står tom,enn så lenge.....gleder meg til å pynte denne også,og hadde jeg kunnet malt over den hersens blåfargen,hadde lykken vært total !!!!
Småe skudd som roper etter varme........både kaprifolen og klematisen står med nye skudd nå,etter at de fikk kuldesjokk,stakkar......Utrolig hvor raskt det kom nye,syns jeg. Ellers har jeg måkt verandaen tom for snø.......solen smelter den jo,men jeg hjelper så gjerne til.........litt juks er vel lov :O) Nå skal jeg snart på loppis,OG JEG HAR SKRUDD FORVENTNINGENE PÅ LAVESTE HAKK !! Tror det lønner seg.......og det kan jo hende jeg blir overrasket........lov å håpe.....! Kos deg da,så håper jeg solen skinner på deg også,tenk så deilig det hadde vært å få litt fregner.......tar gjerne noen,jeg !

13 kommentarer:

liven sa...

Hei!! Plast altså....kunne ikke se det jeg. Fine farger hvertfall.
Kjekt å begynne å jobbe litt ute men det kan fort bli en kald fornøyelse!
Ha en fin kveld

Randi sa...

Her skinner solen og den varmer!! ja plast blomster er det eneste som overlever her hos meg. Men jeg har masse grønnplanter da.:))

Ha en strålende kveld Mona.

Klem igjen

Trine sa...

Jeg er nok enig i å unngå plast, men disse var rett og slett ikke ille! Gjorde seg iallfall veldig bra på bilder!!! Her har solen varmet godt i dag, og jeg fant hestehov! Ha en kjempefin påskeferie!

♥ Harmoni Interiør ♥ sa...

Fin krans du har laget! Plastblomstene de ager ser jo veldig ekte ut egentlig.
De eggene du viste tidligere var veldig søte!
God påske til deg!;O)

Lisbeth sa...

Kunne ikke se at det var plast, puff, litt plast gjør ikke noe når det blir så fint som hos deg.
Her er snøen heldigvis vekke, og masse skudd på trær og busker. herlig.
Ha en flott kveld.
klem

Garden Angel sa...

Hei!
Så koselige egg du har dekorert i det siste! Masse herlig vårstemning her hos deg:)
Du får ha en fin tur på fjellet og kose deg i påsken da!
Klem fra meg(",)

GryNoKa sa...

Jeg venter også på våren, vist det er noen trøst, så er det ennå mere viner hos meg. Har ikke klart å måkket all snøen av verandaen engang... Men jeg koser meg inne med nykjøpte vårblomster og fyr i peisen. Ha ei fin Påske! : )

Therese sa...

Så fine kransene er, kjempefint med stener og lys i.
Plastblomster er ikke helt min greie heller, men det ser veldig fint ut på bildene dine :o) Kanskje jeg må revurdere litt ...
Ha en fin kveld og en super god påskeferie.

krinkelkroken sa...

Så fint du har påskepyntet ute, litt plast gjør vel ikke noe, de var lekker!
Vakre kranser du har laget:)
Ønsker deg en fin påske med MASSE sol;)

Moderncountry sa...

Åååå, så mange skjønne varlige bilder Mona!! Her var det bare nytelse fra ende til annen. Så fine disse terakottapottene når de har fått en så fin patina. Kan skjønne du gleder deg til å fylle disse med vakkerheten etterhvert. Jeg er selv i vårmodus i dag og har lagt merke til forandringer ute. Deilig med en soldag i dag, det får frem lengtelsen enda mer.

Ville stikke innom å ønske deg en riktig God Påskeferie. Du dro bort en liten tur gjorde du ikke? Ha det riktig så godt og nyyyt!

Mange varme klemmer fra bloggevenn Aina ;)

Hespe sa...

JA - det er lov å jukse litt, spesielt når jukseplantene er så fine :O)

Kransene du har laget var utrolig flotte. Tji, hi.. må nok ta meg en tur ut i skauen og ribbe noen trær jeg også.

Fikk også en idé når jeg så de super-fine påskeeggene du har laget - hm, må prøve det også...

Så deilig - jeg er full av inspirasjon. Takk :o)

Ha en fortsatt fiiiin kveld!

Klem :O)

Mamma Millan sa...

Så vackert o vårigt!!!!

Millan Kramar
~~~`*'*´~~~

~~* W I T H E ♥ L O V E *~~

Siri sa...

Er det plast?? Oi! Hvor kjøpte du dem...?
Kjempefine kranser!
Koselig med litt gult i påska, men det er greit å kunne bytte det ut.

God påske!