9. apr. 2008

Best og pest........jeg advarer mot sterke bilder...

Ja,du skjønner hvorfor..........dette er det verste med hele leiligheten,og nå forventer jeg tonnevis av medfølelse......hihi !! Ikke nok med at den er malt for å ligne "teglstein"!!!, så er altså disse delikate sennepsgule svamp-malte prikkene,utstående......som små perler.....snakk om tortur for øynene...!!! Tror dere jeg har vært inne på tanken om å male over herligheten.....YES !!! Men da må jeg altså ta den kosejobben,med å pusse ned allt av dører og skuffer,først........og det tar ikke en dag,for og si det sånn........hadde det enda vært vårt,men har jeg skikkelig flaks,så må vi flytte ut,uken etterpå.......jadda,tror jeg piner meg med å se på ,en stund til......

Hadde mange "pester" jeg kunne ta,men det beste visste jeg med en gang,nemlig den store verandaen !!! Den er vi veldig fornøyd med,og nyter den til fulle,så snart været tillater det....

Litt vårbilder fra ifjor.......


Har ingen bilder fra sitteplassen med grillen,men det får jeg ta når sesongen starter......et lite inntrykk får dere nok.... Jeg ble utfordret av http://lailaslillerike.blogspot.com/ .......og visst jeg ikke har sovnet i timen,og ramlet ut et øyeblikk,ønsker jeg at Hulda tar stafettpinnen,videre :) Kos dere :O)14 kommentarer:

tinemor sa...

Skikkelig lekkert kjøkken!!!!!
Bør komme i interiørmagasin med det der....
;-) ha,ha
Men verandaen din er riktig koz. Skjønner godt dere kozer dere her ja!
Håper det blir en hærlig varm sommer i år da!

Hulda sa...

Hehe, skal gjøre det beste ut av dette, må tenke ut noe lurt. ;)

Skjønner at du gremmes over de skapdørene på kjøkkenet.. Men, terrassen er jo veldig fint da! :) Der må det være koselig å sitte.

Merethe sa...

Å gurimalla for noen forferdelig skapdører. De må være de styggeste jeg har sett på evigheter..
Men den verandaen din misunner jeg..:) Åsså har du det jo veldig koselig inne hos deg da:)
Ha en fin kveld!
Klem.

Lene sa...

Ohhhh, som jeg elsker det kjøkkenet ditt :) Og tenk, Mona - hvilken jobbb som ligger bak ;)) Du må da ikke finne på å pusse ned og male her, hihi ;)

Jeg har sendt deg invittasjon på mail - du bare klikker deg inn på linken der. Etterpå kan du fint lage link til meg på vanlig måte, men du må skrive inn bloggadressen min manuelt - ikke kopiere det som står i mailen. Altså - du skriver bare inn detbesteilivet@live.no etter den http greia som kommer opp i linkfeltet. Sååå kan du komme inn og se på lækreste badet mitt!! Står heeelt i stil med kjøkkenet ditt, hihiiii ;)

Men den terassen din var jo bare en drøm!! Kan bare tenke meg der inntas mangt et vinglass til reker eller grillmat i deilige sommerkvelder :)

Såååå koselig det skal bli å få deg på besøk igjen :)))

Ha ei god natt :)
Klem fra Lene :)

Ps - passordet ditt trenger jeg ikke, så det har jeg sletta.

Berit sa...

Jaja, neste maleprosjekt nå bli kjøkken... Det var noen år siden dette var "in" Men du fikser det lett og greitt, gode maskiner til å pusse med.... En to tre, la det skje!!!
Terassen din var iallefall flott, og tror jeg kommer når Lene er der, for da var det reker og vin!

Og det nye fatet du har malt-bare lekkert!!!!!!! Ønske, ønske...
Du får ha en god natt Mona med en klem herfra.

LISBETH---<-@ sa...

Jaja, det er mye en kan lukke øynene for å late som ikke er der, noen ganger er man tvunget til det. Sier det til meg selv om ting jeg ikke orker å male ,enten maler du Lisbeth, ellers lukker du øynene... og av og til dørene, går fint det og hi,hi
Altanen din var utrolig koselig, herlige bilder.
klem

Annettenett sa...

Wohooo, det var kjøkkenet sitt det:))) Lekkert ja...hehe! Men deilig med verandaen da, må jo se det positive her! Skjønner godt at du ikke tar den jobben med å fikse skapene...jeg leier selv og har ikke tenkt å male de gule veggene eller den gulnede furuen i vinduskarmer, dører og lister. Bare for å flytte fra herligheten etter en liten stund...neihei!

Ida sa...

Terrassen din er flott! En herlig plett på jorden! :)))
Skapdørene, ingen kommentar. ;)

prinsessa1976 sa...

Du finner nok på noe smart....et tips..maling:O) Varandaen var derrimot nydelig. Ha en fin fin dag:O)

Kjerstis Hjørne sa...

Heisann. Skjønner godt at du har lyst til å male de skapdørene. Men stor verandaen er jo kjempebra. Det har vi også, og det er jo bare så deilig.

Forgjengelige ting sa...

Jeg levde noen år med knall orange kjøkkenskap. Men vi skulle også flytte fra dem.

Verandaen din er til å bruke og nyte ser jeg, Deilig!!

liven sa...

Ojsann.....dette var lekkert:O)
Men du har en kjempekoselig terasse da:O)

Min verden sa...

Flott veranda. Det er godt å ha et sted når kjøkkenet begynner å bli vondt i hodet :-) Lykke til. Morsomt skrevet - hehe. Hanne

GryNoKa sa...

Kjempe deilig veranda, håper det blir fint vær i sommer så du riktig kan nyte å være ute på den.
Klem Gry : )