1. jun. 2008

Gaven fra mamma !


Heisann : ) Håper dere alle har hatt en toppers helg !! Vi hadde sol og sommer til igår ettermiddag,men da var det opp med alle sluser igjen........vann,vann og mere vann......! Jeg lovte jo å vise dere speilet jeg fikk av mamma,sist jeg var hjemme,og her ser dere en bit........velbrukt og en smule shabby...... ! TUSEN TAKK, MAMMA !

Etter mammas syn,var den helt ødelagt ! Men ikke etter mitt syn,nei........har planen klar på hva den skal plasseres ved,bare vi engang får oss eget hus......så enn så lenge,ligger den lagret. Som så mye annet.........

Blandt annet to slike tepper,som vi kjøpte i Kiruna ifjor.......likte så godt de duse,fine farvene. Kassen det ligger i,kjøpte pappa sist vi var innom en brukt og antikkbutikk,den ligger på Fauske,og heter Lindas Gamle Skap. Drar dere forbi der en gang,må dere ta turen innom henne........vet ikke hvor mange runder jeg gikk ......med STJERNER i øynene.....(sa mamma)........
På Kiruna-turen ble det også med to sengesett hjem,farvene lyver litt,de er litt dusere enn det ser ut som her. Men sommerlige,ja,det er dem definitivt.........ser dem for meg på klessnoren,blafrende i sommervinden......og når jeg har lagt meg -og lukter på dem,lukter det sol og havluft......mmmmmm :) Når jeg legger ut slike "skryte-bilder" av ting jeg har kjøpt,får jeg av og til en følelse av dårlig samvittighet.......det må jo tolkes dit hen at man er VELDIG opptatt av materielle ting.....? Og det skremmer meg,det innrømmer jeg glatt.... Er så svak for ting,at det er nesten en skam........håper det er flere som har det slik... Ettersom jeg lever og ånder for interiør,blir det jo mye av det temaet,her inne. Dypere ting,og hendelser,legger jeg ikke så mye ut om......da jeg er redd det kan støte noen,ettersom man ikke aner hvem som leser......så da er det bedre å være litt sparsom med å utlevere seg. Håper dere har forståelse for det,og ikke oppfatter meg som en overfladisk kjerring,som bare prater vissvass,om uvesentlige ting............ Da ønsker jeg alle en ny,og forhåpentligvis,sommerlig uke..... : )

9 kommentarer:

Berit sa...

NYDELIG!!!!!

Har en award til deg!
Godnattklem.

Tee sa...

flott speil!!!! Skulle ønske at jeg og min mor ikke likte akkurat samme ting noen ganger. Ha ha... Men hun er iallfall veldig snill når det kommer til figgjo, er stadig på utkikk for meg!

Har jo vært på loppis i helgen, og nå fikk jeg endelig tid til å legge det ut på blogg :) Har vært en ektisk tid...

Hyggelig å se at DU er "produktiv" igjen, har savnet innleggene dine!

Ha en fin fin mandag.

EVA AGNES sa...

Underbar spegelram. Det är klart att den ska få komma fram igen.
Kramar Eva Agnes

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Så flott toppen på bloggen din er, er den ny, eller er det bare ikke jeg som har lagt merke til den...
Speilet var jo helt perfekt da, nydelig... og teppene og sengesettet og koppene du viste i forrige innlegg...
Tror ikke du skal tenke så mye på det materiale her, dette er jo en interiørblogg - å da må en jo vise det - tror nok ingen er overfladiske, men veldig opptatt av interiør...
Sitter på verandaen med pc`n i fanget - sola kom heldivis tilbake i dag...

Ha en flott mandagskveld og uke...

silje-sin sa...

Så mange fine ting! Speilet var kjempefint! Ang dette med materialisme føler jeg det akkurat som deg noen ganger. Herregud, kanskje folk tror jeg bare bryr meg om TING liksom! Eller så er jeg redd for å fremstå som skrytete, se hvor flink jeg er, hvor mye fint jeg har osv. Men så er det jo tross alt dette det handler om på interiørbloggene våre da, vi vil jo se hverandres hjem, innkjøp, produksjoner og alt annet:) Så vi får satse på at de som leser bloggene ser menneskene som er bak "fasaden" også. Hvis ikke skjønner de ikke stort! Det er deilig at bloggverdenen kan være et fristed synes jeg, som jeg kan drømme meg bort i:) Så takk for at du viste bilder av de flotte tingene du har fått:) Ha en flott uke videre:) klem fra silje.

Fjordheim sa...

Koser meg når jeg ser på det flotte du viser. Har og tidligere forstått at det ikke bare er ting og tang som opptar deg.
Men jeg syns selv det er godt å kunne legge ut bilder av det jeg er fornøyd med i hus og hage.
Alt det som ikke er så bra ser en jo hele tiden. Hvorfor ikke kunne drømme om det "perfekte" Og vise frem det.
En er selvsagt også opptatt av politikk, livssyn, m.m. Men det er ikke det min blogg handler mest om. Men det hender det kommer frem noen meninger.
Vil ønske deg en riktig god uke :)
Og fortsett med å vise bilder av både loppefunn og ting du lager selv, det gir inpirasjon.

Christina sa...

Hej du
Fina fina kort du har.. och alt det gamla.. det er fint och nostalgisk.. jag gillar!!
Dom fina bilder du har i sidan på din blog.. var fina färger dom har.
Hälsning
Christina

GryNoKa sa...

Så masse fint, synes ikke du er overflatisk i det hele tatt. Man skal vel heller passe seg litt, for å utlevere seg selv eller andre for mye.
Det er vel godt å få vise ting man liker, å inspirere og glede andre med.
Jeg synes det er koselig å være innom din blogg!
Klem Gry : )

Tee sa...

Du har blitt tagget av meg :) Sjekk siden min.. ha en finfin dag