7. aug. 2008

Steigen-bilder.......del to...!

Tvinger på dere litt mere Steigen-reklame,idag igjen..... ! Er absolutt ikke noen mester med kameraet,men koser meg med å ta bilder likevel,jeg.......

Bøsanden er et must,når jeg er hjemom,går tur der, enten det er storm,eller stilla..... !! Fasinerende i storm......men liker det nå best som det er her.......... ! Mange fotavtrykk i sanden,både store og små......

Ser ikke ubehagelig ut,med en seilbåt....


Deilig å gå barføtt........ytterst på Røssøya.Løvøya kan desverre ikke nåes uten båt,men er absolutt verdt et besøk !!! Det gamle hovedhuset oser av nostalgi.....og har vart omtalt i Bonytt !!
Løvøykollen heter "fjellet" på øya.

Og her sees Napoleonsprofilen,fjellene på Engeløya !! Er det rart man er avhengig av denne naturen......
Nå skal jeg ut å handle maling,og så er det brødbaking......fint vær idag også,men sur vind........! Håper det er bedre hos dere :)


6 kommentarer:

Hespe sa...

Du ER en mester til å fotografere -så utrolig flotte bilder..!!

Har aldri vært til Steigen, men dit kunne jeg virkelig ha tenkt meg - helt nyyyydelig!!!

Ha en flott ettermiddag!

Klem:o)

Kerstin sa...

Nydelige bilder, syns ikke du skal undervurdere den egenskapen din:=)
Dette er jo et sted en bare skulle ha besøkt.=)

Klem ;O=)

GundaM sa...

Skjønner du blir avhengig av dette her ja! Nydelig er det, både bildene og selve stedet. Hit kunne jeg gjerne ha tatt meg entur, og vassa i strandkanten og bare vært!

Victoria sa...

wow!! så fine bilder du har tatt!!!:) også så herlig natur det var der!:) Mmmmmm... deilige sommerbilder man bare koser seg med...:)

Besta sa...

Helt nydelige bilder, du er flink. No angrer jeg på at jeg aldri har vært i Steigen. Har vært mye nordover og mange gang tenkt på det, men vær sikker jeg SKAL dit.Det er jo ikke så mange timer å kjøre.

Colleen Hickey sa...

Hi, I hope you can read this. I just came across your blog and love your photos. I've added you to my must read list. Thanks!