19. sep. 2008

Helg,og pakke i posten......


Ja,så var det jammen fræddan ,igjen ! Og se hva jeg fant i postkassen,idag.....vil du se ?

Dette lover godt,damer.......dette er dame som vet kunsten å pakke inn pakker..........


Og koselig hilsen,inni.......
Nesten for fin til å pakke opp.....se den søte tagsen,sinkhjertet, - og blonden som setter prikken over i'en !!! Helt nydelig Hulda,du er rå.....Og se på denne skjønne nåleputa.....HELT I MIN STIL !!!! Og det visste selvsagt Hulda-damen........


Så nå ligger den i kjøkkenhylla,som forøvrig er den eneste plassen jeg kan style litt,for tiden......midt imellom bakkar og berg (les pappesker).......Utrolig å få en slik gave,bare for å ha skrevet en liten kommentar,hos damen med et utall søm-ideer,fra Harstad. TUSEN TAKK HULDA,DU ER EN KNUPP : ) I neste innlegg, skal dere få se hvor sinkhjertet fant sin plass,og hvor den flotte tagsen ligger og pynter opp !!!
Ikke noe nytt på boligfronten,det er utrolig MYE RART folk tror de skal få leid ut,til BLODPRIS........!!! Ser ut som det ender med hybeltilværelse i et halvt år,og så huskjøp......sånn er status nå,men,men.........nå ler dere dere vel skakke,damer.......hun der,med en container full av bare rekved,maling,ja,you name it....skal hun klare å bo på en sukkerbit av et areal......??????? I et halvt år ?????? Tja,det var det da.........jeg kjenner nesten abstinensen,allerede.......blir nok mange turer til Steigen da,på AVLASTNING,som mamma så treffende sa,før idag....... :) Jeg går jo fullstendig berserk,om jeg ikke har et prosjekt under produksjon,så leser dere om en rebellsk dame,som har gått amok i Glasshuset,så.............
Nei,god helg,alle damer,her skal det lages nachos !!! Glemte å si at jeg var hos Røde Kors igår,med et lite lass......og en stor ting fant veien hjem hit....hihiiiii,veldig passende i disse flyttetider.......men rørleggeren var helt enig,så da var det jo ingen sak.... :)

7 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Ojoj vad fint! kram

Hulda sa...

Så flott å se at du ble så glad for den lille gaven. :) Du trengte jo også litt oppmunring i denne flyttesjauen. :) Håper det ordner seg. Kanskje det blir huskjøp fortere enn du aner.
Flotte bilder du har tatt også. :)

tinemor sa...

Nydelig nålepute.
Heldig du!
Håper det ordner seg med hus eller stor leilighet snart...
God helg!

EVA AGNES sa...

Kunde väl tro att det var den fantastikt duktiga Hulda som hade gjort det paketet och den underbara nåldynan.
Avunsjuk blir jag.
Kram och trevlig helg
Eva Agnes

Ida sa...

Den skjønne nåleputen som du fikk av Hulda kan jo til og med være med og få god plass, også på en liten hybel. ;)))
Koselig oppmunting fra henne.
Ønsker deg ei like god helg tilbake Mona! :)

GundaM sa...

Artig med pakker i posten det er så altfor sjelden spør du meg ;0)

Fortsatt god helg Mona!

GryNoKa sa...

Gratulerer med fin pakke, skal si Hulda kan pakke fint inn, og du gjorde det så spennende med fremvisningen. Nydelig.
Hybel...det går nok greit for en periode, håper dere finner en STOR hybel....
Ha en fin søndag Mona.
Klem Gry : )