22. sep. 2008

Juletanker,midt oppi kaoset.......

Nå tror dere vel jeg har klikka,heeeelt.......? Neida,jeg bare er sånn...bestandig....en drømmer !! Tenker på allt jeg skal lage,både til jul,til våren,og til neste høst,for den del........snakk om å ha planene i orden...... Men da jeg idag fikk nyhetsbrev fra www.jeannedarcliving.dk ,tok det helt av her...........de har så utrolig mye fint,og nå er det selvsagt julesaker dem frister oss med.

Får julestemning bare av å se kongler og furukvister,jeg........og disse eskene er jo bare så søte !

Ikke mye som skal til,for å gjøre en fyrstikkeske lekker.........de er jo ikke spesiellt fine,i utgangspunktet.


Man lager vel sin egen versjon av adventskrans,.......men tagsene i sink,fra ifjor,kommer nok frem i år også.....

Gleder meg til å lage krans til ytterdøra også,hvor nå enn i Bodø,den befinner seg......???

Men disse søte små,kommer jeg nok til å shoppe,om jeg finner dem i en nettbutikk.......nydelige,selv om jeg ikke har juletre......legger dem bare på et fat,sammen med noen furukvister !Er svak for hvitt/naturfarvet håndarbeid........og se så dekorativt,å bare legge fine ting sammen,til et stilleben.......enkelt og greit. Har tenkt og sy noe til jul,i lin,men er helt rådvill av alle linstoffene hos Stoff og Stil..... Har noen av dere damer,noen å anbefale,kansje......? Jeg har aldri bestillt lin derfra,så jeg håper noen av dere driftige sydamer,kan gi meg et hint...... :)
Her i huset har dagen bestått av rydding og kasting,med grov hånd.....helt utrolig hva man samler på,og tror at man skal få bruk for..... Hadde også tenkt meg en tur oppi skogen,for å plukke blåbærlyng,ser nemlig fra vinduet at det har en nydelig rødfarve.....men så langt kom jeg aldri.....merkelig....hihiiiiii ! Nå skal jeg kose meg med nye Boligpluss,og Pepsi Max........noen som kjenner seg igjen.....?! Kos dere da,så kommer jeg nok plutselig på besøk :)

11 kommentarer:

Hulda sa...

Nydelige julebilder, Mona! Det enkle er ofte det beste når man skal lage stilleben, det har du helt rett i. Liker også blonder og duker i hvitt og naturhvitt. Herlig! :) :)

Har kjøpt lin hos stoff og stil, mye fint der. Har også kjøpt på jysk når de har hatt.

tinemor sa...

Lekkre bilder, -masse innspirasjon!
Skjønner det går mye i pakking om dagen.
Klem

tinemor sa...

Flere som var oppe seint i går...?!
;-)
Ja, du må veldig gjerne bestille en slik pute!!!
Send meg en melding på
termoen@loqal.no
så "snakkes" vi der. ;-)
Klem

Karna sa...

flott julepynt dette, blir alltid så fristet til å kjøpe når det kommer i butikkene, selv om jeg har mer en nok egentlig...vi får se hva det blir i år...

Kerstin sa...

Hei! Her oste det av vakker julestemningO=) Nydelige bilder! Ja du pakker du og kaster. Høres ut som du er flink å kaste( jeg er ikke flink til det!)

Nyt dagen med blad og god drikke=)
Klem Kerstin

Hespe sa...

Ja, her kan man drømme seg bort i de flotte bildene. Masse inspirasjon! Åh, det er en herlig tid vi går i møte :O)

Ha en flott dag!!

Randi sa...

Ja her var det julestemning. Mange gode ideer å ta med seg til jul, bare jeg kommer på dem da. Har lyst til og bruke hvitt og naturfarger i år, men tror ikke resten av familien er like ivrig på det som jeg.

Kunne tenkt meg å bestille lin fra stoff og stil jeg også. Må se hva jeg finner, har ikke gjort det før jeg heller.
Ha en flott pakke dag.

GundaM sa...

Hmm, nydelig men litt tidlig enda da ;) Haloween og greier først vet du!

Ha en fin kveld;0)

Min verden sa...

Er du helt vill! JUL. Dere bloggedamer alså. Du er ikke alene om å bable om jul heller... ;) Jeg tror det bildet blir for langt med 90 cm. får heller følge med å se om du lager noe annet fint :) Hanne

Min verden sa...

Synes det var litt rart at vi spurte og svarte på de samme tingene samtidig. Så kommentaren din hos meg nå :) Vel, det er ikke fordi jeg ikke vil, som du så :) Hanne

Anneli sa...

Nydelige stemningsfulle bilder Mona <3 Og det er faktisk ikke lenge til jul heller!!
Har det ordnet seg med bolig for dere?
Vet ikke hva dere er ute etter, men naboen min får snart ledig i sokkelen sin. (90 kvadrat med 2 soverom) Jeg er usikker på om de har funnet nye leietakere, men det er bare å gi beskjed så kan jeg videreformidle(:
Ha en fin kveld!