1. nov. 2008

Detaljer fra gangen.....

Ja,da er gangen ferdig....og hyllen er kommet på plass ! Denne gangen er veldig liten,har 5 vegger,og 5 dører......altså er det ikke mye "sprell" man kan finne på her.... ! Hadde jo sett for meg at benken vi snekret,av rekved,skulle stå ved siden av denne hylla,i gangen i eneboligen.....derfor kjøpte jeg to sitteputer fra Europris,de har jeg nå lagt oppå hylla....syns de passet godt der......likte fargene på dem så godt,og lagringsplass er det helt elendig med her,så da får de ligge synlig.....men det får gå :)

Noe sier meg at jeg har mange puter........for her er to til.....!! Og skiltet med Bon Apetite har også endt opp her,selv om det ikke passer helt inn,i en gang !! Det er nemlig så langt,at jeg ikke har noen annen egnet plass.....men etterhvert skal jeg male et annet,hvor det skal stå velkommen.......

Har holdt meg til naturfarger......og lagt kastanjer på Norgesglass,og kongler på et fat... Kansje litt vel mange støvsamlere i en gang,men det får man tåle.......skal jo være koselig her også,da døren fra stuen ofte står åpen,og man ser dette fra sofaen....så får jeg heller være litt flinkere med støvkluten :)
Ja,du ser riktig......enda flere puter ! De hvite oppå hylla,er til hagemøblene....og må nok derfor lagres inne i noen måneder til ...! Det grå skrinet er fra loppis,og skal etterhvert få en tekst malt på seg.....kansje til skopussesaker.Jakker for en frossenpinne,må henge lett tilgjengelig..........


Og det må ullstrømpene også,de må ikke være langt unna.......så de har fått sin plass oppi denne fine kurven ! Den er stor,men det kommer nok ikke så godt frem her på bildet. Kjøpte den her i Bodø,på Charlotte,som er rene godtebutikken for meg :) Hun lurte veldig på hva jeg skulle bruke den til,og sto som et spørsmålstegn,da jeg fortalte hva jeg skulle med den !!!........ Syns den gjorde seg godt,jeg......og kurver får jeg jo som kjent,aldri for mange av !

Bak forhenget skjuler alle jakkene seg,og det var en lettelse å få dem gjemt bak dette.......blir fort rot i sånne små rom !! Gulvet er flott i dette rommet,men du verden som det sliter på sokker og strømper...... ;( Altså ikke særlig praktisk..........ja,dett var dett,nå har du sett hvordan det ble,med hylle malt i Bengalack :) Kos deg,og nyt helgen :)


12 kommentarer:

Hespe sa...

Så koselig gang du har! Hi, hi - kjenner til dette med puter, har det på akkurat samme måte her hos meg. Jeg har MANGE puter, og en plass må de oppbevares, og da blir det ofte på toppen av et skap...

Ønsker deg en superflott helg - kos deg masse!

Klem:o)

Alvas hjørne sa...

Veldig koselig hos deg, smart løsning med den gardina. Og så fine kurver! De kan brukes til mye, og det blir liksom ryddigere å se til.
Ha ei flott helg!!!

Kerstin sa...

Kjempekoselig gang og for en orden , likte skapet ditt veldig godt jeg. Og ha en gardin å gjemme jakkene bak var smart=)
Masse tips og ideer hos deg0) Nyt lørdagen Klem Kerstin

Tina sa...

Flott gang og flott skap. Du og du for en orden, er det slik hele tiden til deg, ehe her er det ikke det. To barn en hund so røyter slik at vi snart kan strikke ullgenser så ligger ikke alt på plass nei til en hver tid. hoho. Ja ja ønsker deg God helg, klæm Tina

GundaM sa...

Vet du den hylla er mega kul, så vet du det!!!! Og det forhenget, er det i lin eller...? Kjemperått!

driv ved benk? Hmmm, har du vist frem bilder av den eller???

Håper det går bra tross alt ang flyttinga, og så vil jeg ønske deg og rørlegger`n ei riktig god helg!
Klem fra trøndelag

tinemor sa...

Bare å send bilder til meg!
Så syr jeg i vei!
E-mailen er:
termoen@loqal.no
Klem

Hespe sa...

Hei igjen...
Vet du, jeg har faktisk brukt helt vanlig papir. Hadde ikke gjort noe om papiret var litt tynnere, men det funket faktisk veldig bra! Den "gulnede" effekten har jeg fått etter å ha behandlet papiret i vann med pulverkaffe i. En utrolig effektiv, og lett måte å få papir til å se gammelt ut.

Ha en strålende flott og kreativ helg!

Klem fra Hildegunn :o)

Monica sa...

For et nydelig hjem du har. Flotte bilder:)

lavendel mio sa...

Fr en lun og koselig gang du har,ingen som frys hos deg forstår jeg. Go kveld:)

Victoria sa...

du har en kjempefin gang!:) sikkert veldig koselig å komme inn der, og møte den fine gangen:) og hyllen ble veldig fin:)

Natalie's verden sa...

Hei hei!

Så koselig hilsen du la igjen :)
Ja du snakker om sjitver !!!Jeg går bare og drømmer og lengter etter snø!!! Enn om snøen hadde kunnet ligget lengre enn maks 1 uke her i Bodø da...Det hadde vært noe det!

Ha en fortsatt fin søndag:)

~Natalie~

Veronica sa...

Wow så lekker den bokreolen ble!

Har tenkt å gjøre det samme for lenge siden jeg oxo, men det ble bare ved tanken, gjett om jeg angrer nå da!!!! og reolen er borte!!!

Nope, ingen sjablonger, men lager teksten i photoshop og bruker art medium til å trykke på plnken. Har skrvet om middlet i bloggen for litt siden:)

klem