3. nov. 2008

Lite spennende å vise.....


Har ikke så mye spennende å vise,på hjemmefronten...har et prosjekt på gang,i spisestue-kroken,men er langt fra ferdig,så det blir nok en stund til det kan vises her..... I og med at vi ikke får male her,må jeg finne på andre sprell,og det gjør jeg jo med glede....Og når rørleggeren er helt enig,er det bare å gi full gass...


Klør i fingrene ,etter å pynte til advent......men noe kan man jo starte med,sånn som å lage kranser og pynte ved døra,trenger jo ikke være direkte jule-pynt....... Er glad i kongler og furukvister,så dem setter/legger jeg oppi allt mulig......og en lykt ved siden av,så er stemningen satt !


Og tro det eller ei,nå er malesakene enda nedpakket i eskene,og sysakene tatt frem.....det er vel eneste måten å la være å male på !! Enda ringer det kunder som vil ha store maleoppdrag utført,før jul......hvor lang tid tror dem at det tar å male en postkasse,eller en kiste ........10 minutter ??? Blir helt matt jeg,særlig når de bestiller for tredje året på rad,og ikke husker hva jeg sa i fjor,og året før........!!! Jeg sprayer ikke bare malingen på......og bruker sjablonger !!!! Nei,det er definitivt slutt på å ta imot bestillinger,har fått et nytt liv,etter at jeg begynte å male etter eget hode......hva jeg vil,-og når jeg vil :) Sånn er det bare........ Og så har jeg jo så mange andre ting på gang................ Ha en flott dag da,klem fra meg :)

11 kommentarer:

tinemor sa...

Ja, regner med at du har nok ideer og planer ja.
Så kreativ som du er.
Ha en flott uke.
Klem

Anne-Berit sa...

Syns du har mye fint å vise jeg,måtte nesten le av det du forteller om folk som bestiller ting og skal ha det "med en gang".Utrolig at folk ikke tenker på at sånt tar tid.
Gjør ting du har lyst til du,og kos deg med det.Klem!

Alvas hjørne sa...

Lite spennende? Synes du viser flotte saker stadig vekk jeg!
Det er ikke så mye som skal til av pynt bestandig,og furukongler og kvister av furu er jo lekkert!
Her går planene i retning kjøkkenmaling, (er bare på planleggingsstadiget ennå) men er noe utolmodig etter å sette igang.
Ha en fin kveld!

Kerstin sa...

Så nydelige bilder. Du har nok hodet fullt av ideer kan jeg tenke meg:O=)

Klem Kerstin

Kerstin sa...

Så nydelige bilder. Du har nok hodet fullt av ideer kan jeg tenke meg:O=)

Klem Kerstin

Grip dagen sa...

Det er viktig å si nei til bestillinger hvis en føler det blir for mye. Det har jeg også måttet gjøre.
Hvis det blir for mange bestillinger blir jeg stresset. Synes det er press å lage noe på kommando. Gleden er større når en lager det en vil - når en vil...

Og her i huset blir det laget noe hver time på dagen nå... Det er Kun Kort Tid til jeg åpner Skulehuset. Jeg grugleder meg, som ungene pleier å si!

Jeg har også hentet kristorn, mose og kongler som jeg har pyntet trappa med. "Vinterpynt" kaller jeg det når noen påstår at jeg har begynt å pynte til jul...
Mosen vokser da ikke bare i jula!?!

Ha det fint da!
Klem Marit

Nikoline sa...

Julestemningen frå i fjor fekk meg til å komma i julestemning i år,det er berre sikkert!! Nydeleg! Og så ser eg at du har så fine hjerter...hm..trudde dei var nye av året eg då eg kjøpte slike på lørdag.. Lurt igjen...?? Pytt sann,fine er dei om det er "fjorårsmodell" også.
Er det ikkje merkeleg med somme menneske ang.maling?
Og som du seier...ikkje lærer dei heller...
Så seint som i dag fekk eg levert 2 SVÆRE skilt til skiskulen,skulle ha dei til midten av månaden då skiløypene åpnar... skal alle andre på ventelista berre skubbast lenger nedover då?Eller trur dei at me ikkje har andre kundar? Uff,eg vert frustrert av slikt,men ser at eg er ikkje aleina om det.
Ha ein flott kveld!

Anneli sa...

Du er så "lur" i dag..
Hva er det slags hemmeligheter du holder på med? (:
Kan tenke meg det er mye styr og stress med maleoppdrag! Ja det er mye koseligere å være kreativ når man selv har lyst, syns jeg også.
Syns produktene blir penere da <3
Ha en fin og kreativ uke!
(hva du nå enn bruker den til..)

LISBETH---<-@ sa...

Hei på deg! Kan ikke annet enn å le av folk som tror håndarbeid er laget over natten. Vet du, jeg synes et er så kosleig at mange er begynt å hekle stoooore tepper, en ting læres nemlig da,å verdsette håndverk og at håndarbeid tar tid!!!!!!
Klem

pepperkverna sa...

Det er så mange nydelige bilder på bloggen din.Hege

liven sa...

Så fine bilder hos deg...og det nederste der !!
Sukk....

Ha en fin og kreativ tid:O)