14. des. 2008

Nå går det rasende fort......

Selv om hodet er fullt av julekaker, julegaver ,julekort, julepynt ,ja du vet ...... så tenker man jo interiør,nytter liksom ikke å trykke på "pause-knappen"........ikke her i gården :) Slikt panel som på bildet over,liker jeg aller best.....liggende,og HVITMALT....... Var jammen ikke dumt,det skapet,heller......passe slitt......

Naturstein er jeg også veldig svak for,og denne røffe peisen er nok veldig i stilen til både rørleggeren og meg.......enig der,altså.....hihiiii :) Så lenge jeg får mitt hvitmalte panel,vel og merke.........hahaaaa :)

Har du sett på maken til praktisk utnyttelse av en liten krok....? Syns den var genial,på et sted som garantert ikke kan brukes til så mye annet fornuftig ! Smarte løsninger liker man,og dette ble rene "kosekroken",siden det var så mye vakkert i hyllene.....


Både jeg og rørleggeren ønsker oss et gammelt,slitt skrivebord/skatoll,som kan være "kontoret" hans,- og bloggeplassen min.........tror kansje det kan bli tøfft med et på deling........en time hver,liksom.......Litt julestasj må jeg vel ha med.....ikke lett å speile seg her,men,men......kansje like greit ??!!
Søndagen,eller hele helgen ,for den slags skyld, har vært rimelig avslappende her i gården....julebakst er jo bare kos,det skal man ikke stresse med ! Det syns rørleggeren også,så han har stort sett holdt ved like liggesårene sine.....hihiiiii,nei den var stygg......men han sier han sover så godt på sofaen,når det skjer ting på kjøkkenet....har du hørt på maken...??? Nå ikveld holdt han sannerlig på og bli "innrammet" av juletreet (greinene) mine.....jeg har jo ikke satt dem i vann,men oppi en tørr urne,og da tørker jo greinene,og blir sprøe........og etter noen dager er fattigmannssølv-kulene temmelig nærme gulvet.....når greinene peker mer ned,enn opp ! Så da han kom ut av boden,gikk han seg rett i "fella mi".........uupppsssss,ja den kommentaren jeg fikk da,egner seg ikke på trykk,kan man si.........så nå står greinene tomme,og peker fremdeles rett ned,sprøe og harde.....og juletrekulene ligger pent i en stol,det ble en kort karriære for dem,i år.....noen ganger må man bare gi seg,for husfreden sin skyld.........
Ønsker dere alle en fin ,ny uke,og det er vel denne som kommer,som er den største stressuken,av alle.........men stritt imot,allt hva du makter.....det blir jul uansett,det vet man bare,når man har levd noen år....eller....?
*klem*

6 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Å,det er så herlig å lese innleggene dine,du skriver sååå bra.Mange fine tips på de bildene dine,og den kroken med hyllene var råstilig,kunne tenkt meg den,og peisen,den var knallfin.Har hatt full avslapping her i dag vi også,uten at noen har fått liggesår,hihihi.
Ha en fin ny uke!

Hulda sa...

Ja, nå går det fort mot den store dagen. Tenk, det er 15. desember i morgen. :) Jeg likte disse bildene så godt, mange herlige detaljer.

Stubbetufsa sa...

Du har mange fine bilder med gode ideer, og du gjør store ting med dine loppisfunn! Jeg likte siden din!

Kerstin sa...

Åååå jeg nyyyyyyyter disse bildene, de er så vakre og fine. Skulle gjerne hatt disse flotte møblene.
Ja nå er dte bare 5 dagers arbeid så er det ferie for meg.
Ønsker deg en fin uke Klem Kerstin

Magny sa...

har ikke sett på maken til herlige bilder....tror eg flytter inn til dere...
klemmer~~~~

Smineset sa...

Så masse fin inspirasjon. Utrolig smart hjørnehylle. Jeg har noe å lære når det gjelder utnyttelse av plass.

Ønsker deg ei flott førjulstid! :-)