19. des. 2008

Siste forberedelser.......

Heisann,så koselig at du kom innom... :) Idag har jeg vært en tur innom Røde Kors' bruktbutikk,- og Fretex........for å finne flere Norgesglass,må jo ha det til sursilda !!! Ettersom de jeg har fra før,har fått andre oppdrag iår,enn å huse sursild.......


Bildene er hentet fra http://www.lantlivinredning.se/
Norgesglass fant jeg,men det var mer der.........og nå går jeg vel nok en søvnløs natt imøte..... ! Fikk med meg en stor hvit duk,i lin, en litt mindre med broderi på,et par hvite små barneskøyter ( til kransen ),og en kjempefin sinkbalje ! Men det står igjen noe der,som jeg mer enn gjerne skulle eid.........nemlig en gammel buffet !! Jeg har sett sånne til salgs før,til ca 8000,mens denne kostet 1500 !!! Trodde ikke det var sant,da jeg så prisen........men da det skulle opp i familierådet,fikk jeg blankt avslag ;( Så jeg har tydeligvis ikke vært snill nok,iår........ !!!! Men du verden så mye man får gjort,når trollkjærringa kommer frem i en.........så nå har jeg ( i stum tilstand) bakt kransekakestenger,vasket og ordnet......og ser jeg meg i speilet,ser jeg vel et surt tryne,med en munn som står opp/ned........med geipen nede på tredje knappehull !! Jaja,sånn går nu dagan......imorgen er det atter en ny dag,nye lodd,- og nye sjangser.... Kos deg da ! Nå skal jeg ta en Ali kaffe...mener å ha hørt at det kurerer gruff.......hihiiii :)

12 kommentarer:

Sisselle sa...

Skjønner godt at du er litt snurt,når et slikt kupp var rett forann nesa...
jeg var også på Fretex for to dager siden..der hadde de seks gamle Budalsstoler i eik til 1400; og et gammelt bord med vridde føtter..men alt det jeg var intr i var kjøpt:( ..så jeg ble litt snurt jeg også...
Fant bare noe småtteri.
Håper humøret stiger igjen,..det venter alltids nye kupp igjen rundt neste hjørne;))))

Kerstin sa...

Skjønner godt du hang litt med geipen. Syns nok at Fretex er blitt litt stive på prisene sine jeg da. Og ja jeg vet det går til en god sak, men alikavel.

Hva med å ønske seg den til jul og få den på forskudd??
Bildene dine er supervakre=)

Ønsker deg en fin dga Klem Kerstin

Turid sa...

Flotte bilder i disse førjulstider- du får bare ta dæ en kopp kaffe til , en stor en.....kanskje du får en overraskelse til jul.
Trivelig å være innom her hos deg, ler litt godt innimella til dine hverdagsbetraktninger.
Ønsker deg ei god jul!

AnKa sa...

Fine koselige bilder... Sursild hører jula til, og min mors tomatsild:-)
Men du har sikkert vært snill, kan du tenke deg om nissen kommer med buffeen til da. Det hadde vært overraskelse:-)

Smineset sa...

Å det høres ut som om det er mange kupp å gjøre på Fretex (hvis ikke du har snappet dem alle da ;-)

Ønsker deg ei super førjulstid ;-)

Linda sa...

Kjenner til det med søvnløse netter..Nå jeg blir så ivrig på mitt kreative plan så klarer jeg rett og slett ikke å legge meg! Min mann sier at jeg våkner til live når jeg egentlig skulle lagt meg.. Jaja, er bare jul en gang i året..:o) Synd med den sink-baljen (menn skjønner ikke sånne ting). For et NYDELIG kjøkken du har bilde av! Sånt vil jeg ha!!! Ha en strålende dag! :o)

Tina sa...

Hehe, arti innlegg. Skjønner geipen henger, ja det skulle ikke vært lov av disse mennene og bestemme aalt, hahahha! Du får legge inn noen aksjer ..... så tenker jeg det ordner seg. Flotte bilder, de var kjempefine og med flott julestemning ja! God jul! Klæm Tina

Magny sa...

så fine bilder, virkelig herlig kjøkken!!!
ja norgesglas må man ha,- til litt av hvert... men fretex er intet rimelig sted , nei!!

klemmer til deg~~~*

Britt Eva sa...

Det er så koselige bilder du har funnet. Får håpe du løser kupp-krisen i løpet av dagen : ))
Jeg har også et par gamle barneskøyter på loftet. Du minnet meg på at jeg må se etter de.
Ha en flott dag.

BEA sa...

Den der hadde ikke jeg godtatt!!

Når min bedre halvdel kommer med sånt bambus, da får han så ørene flagrer.. "hva med de felgene til bilen, de var vel nesten gratis".. og flatskjermen på soverommet, den var vel gratis den og??

Det er lov med en ny høringsrunde..

Lykke til!

Anne-Berit sa...

Hehe,litt silent treatment pleier hjelpe,hvis det blir lagt merke til da.Du må kanskje få igang et nytt familieråd og få rette vedkommende til å forstå for et kupp den bufeen er.Sannelig ikke greit alltid.Lykke til!
PS:Noen skulle kanske gjort meg litt forb...så jeg hadde fått noe gjort her,hihi.

Alvas hjørne sa...

Utrolig hvor mye en får gjort unna i stum tilstand og med en liten svart tordensky hengende over hode... Har det nok litt sånn selv en gang i blandt..får gjerne unna et par dagers arbeid da.(knis..)
Ønsker deg ei flott helg, med litt ali kaffe skal du se humøret stiger!