8. jan. 2009

Julestemning ute....,men vårdrømmer inne...!

Her i Bodø har det vært et snøvær,uten like idag........og vår lille turne,ble dermed utsatt....best å holde seg innomhus,fant vi ut ! Så nå ligger pusene og rørleggeren henslangt i sofaen,med magene fulle av spagetti og kjøttsaus.....rart hvilke teknikker katter tar i bruk,angående spagetti......!!!Kansje litt julete,disse englene...men engler kan vel egentlig stå fremme hele året,eller....? Jo,det syns jeg absolutt.....likte så godt at de holdt en liten fugl, i hånden.......
Vakre glassflasker er så fine å ha fremme,og disse fikk meg til å tenke SOMMER.....rød saft.......boller.....elller vafler.......uansett,koselige ettermiddager på verandaen,mens solen sakte forsvinner i havet.......mmmmm.........lengter !
Og grillsesongen er en farlig tid..........,men jeg lengter jammen til den også.....!! Hva hadde vel vært bedre å spise med,enn dette vakre bestikket ? Nydelig..........


Nå har ikke vi, hverken kuskinn på gulvet,eller jakt-trofeer på veggene......men dette var litt stilfullt....! Nå er jo jeg meget bevisst på at deler av dyr,hører hjemme ute,- og absolutt ikke inne........og helst i live.....!! Litt naivt kansje,men sånn er det bare........
Jeg har heller ikke madonnaer......har ikke noe imot dem,men jeg vet ikke helt,de passer liksom ikke inn her hos oss..... Denne bysten var jo litt rå,sammen med den rustikke veggen......og denne røffe hylla ?Nå skal jeg sette meg ned, med lerreter og servietter,så får vi se hva resultatet blir.......! Men først,en latte, - og forhåpentligvis en bitteliten bloggerunde....uten at pc'en slår seg av.......so long,kos deg :)

14 kommentarer:

tinemor sa...

Ja, her har snøen også lavet ned i mange dager, men i dag regnet det
Skikkelig glatt ute!!
Nydelige bilder.
Jeg er heller ikke noe madonna-fan, men den bysten var skjønn.
Kos deg med latte´og bloggrunden.
Klem

h.espe sa...

Herlige bilder! Føler vel ikke akkurat vårstemning med minusgradene vi har ute, men vi er definitivt på vei.... :o)

Hm, servietter og stoff - høres kjent ut. Det er nemlig kveldssysselen min også!!!

Kreativ kveld videre til deg, og riktig god helg!

Klem

Anne-Berit sa...

Masse fint du viser her,likte det bestikket,og englene mine er ihvertfall framme hele året,men det blir jo opp til hver enkelt hva de liker.Kjøpte meg sofapute med engler på idag jeg.Ha det kos.Klem!

idémakeriet sa...

Så jag är inte ensam om att vårdrömma. Längtar också.
Fast jag har njutit idag för 100% av barnen som åkte pulka, snöbollskrig osv.
Ville passa på att önska dig ett strålande 2009.
Kram Gerda

CHÂTEAU DE KONSTANSE sa...

Alle årsstider har sin sjarm..derfor jeg elsker å bo i Norge...
Men våren ser jeg virkelig fram til nå;-)
Den lengselen kommer alltid snikende når julen er ute av hus..rart hvor fort det skifter..thihi.

Lampene er kjøpt i USA og Frankrike...jeg er så heldig å ha gode kontakter der nede*s*

Ha en riktig fin helg!

Pysselpalatset sa...

Dejlige bilder... önsker dig en krispigt god forårstid.
Jeanette

Alvas Hobby og Garden Bird sa...

Flotte bilder!
Likte så godt de flaskene..vakkre..
Ikke akkurat vår ute her heller, etter all snøen kom det regn og plussgrader... men det er lov å drømme om våren som ligger og venter,og forhåpentligvis kommer om ikke så lenge. Må jo ha tid til planlegge litt før den tid..
Ha ei flott helg!

by Siv sa...

Mange flotte bilder og saker :)
Likte utrolig godt de flaskene...
Ha en fabelaktig god helg
*Siv*

MODERN COUNTRY sa...

Hei gode Mona!!
Så godt det var å høre fra deg! Takk for hilsner!! Har tenk sånn på hvordan ting gikk. Godt pc er i orden og at du føler deg bra. Det inntrykket sitter jeg med iallefall. Du vennen, hvordan har det gått med flytteplanene? Må bare spørre..Det var mye som skjedde for dere i fjor, håper dette året bare vil gi dere POSITIVE overraskelser!! Det unner jeg dere virkelig.
Mange flotte bilder her inne, samt gode tips.

Ha det godt og trivelig i helgen! Klem til deg!
Aina

Anonym sa...

Hørte fra Hulda at det snødde kraftig i Harstad også.. fyttikatta æ e glad vi ikkje e der nord no. Gubben gotter seg med tanke på at han slipper å frese morra, middag og kveld.

Det var en herlig samling hos du hadde funnet frem. Likte det bestikket..

Kos deg og ha en riktig god helg..

Hilsen tromsøværingen med grønn plen..

Randi sa...

Sommerlige å lyse bilder...det kan jeg like!!

Her regner det og vinden pisker mot vinduet...ikke særlig kos nei.Eller joo, kosen har vi jo inne, med tente lys og ett...eller to vinglass...;-)

Ha en fin fredagskveld.

HildeS sa...

Masse flott du har å vise fram..
Ønsker deg en riktig så god helg, og så håper jeg våren kommer raskt.

Heidi-anitha sa...

Det høres så inmari koselig ut hos deg.. tenk å få være en pus på soffan din... Brrrrrrrrr...

Nå er jeg trett og kald, så det meste lokker, men du skriver så veldig koselig rett i fra hjerte, så det er en ren nytelse... Bildene er så stemingsfulle, likte så godt de bildene i ramme:)


Så koselig at du likte min jernseng:) Blir så koselig av å forandre litt... Ikke noe problem når man kan selge sofaen sin på finn. no og finne noe annet man liker mye bedre:) som denne senga..

ønsker deg en god helg, og kos deg med rørlegger, pusekatter, servietter.. engler og alt i din nærhet... og hold deg langt unna snøstormen....

Nattaklem fra White vintage

Landlig Idyll I Interiørhuset sa...

Masse flotte fristelser her du....og så fint som du har fått det hjemme (tenker på bildene i innlegget under også ser du..hihih)

Håper du får en fin helg!