11. jan. 2009

Årets skivebom !!!!

Før naboen kom innom,nå ikveld,så var jeg faktisk ganske fornøyd med disse engletavlene mine.........!! Men da han gikk........for å si det sånn,han er en vaskeekte nordlenning, - og snakker derfor rett fra levra.......og vel så det.......av og til.......!!
Lagde tre forskjellige utgaver......denne med litt hampetau,for en litt rustikk stil........pirket med denne skriften......som er en utfordring for en uten tålmodighet...

Malte grått,litt hvitt,vasket bort litt,ikke fornøyd,påan igjen med litt grått for å duse det ut litt.......


En til,uten hamp.......litt enklere,for dem som liker det.......

Og den siste,enda enklere.....uten grått rundt kanten,og uten tau...... Alle har størrelse 20 x 50 cm,og er malt på lerret.


Bare en tynn grå strek,rundt englemotivet.........
Fra min plass i sofaen,så jeg blikket til naboen,han skulte mot bildene,humret for seg selv........før han utbryter : KA I F.. MONA ,HA DU BYNNJT Å MALA GRAVSTØTT ?????????? DÆ MANGLA LEKKSOM BÆRRE "TAKK FØRR ALLT ".............
Hæ.....? Næææææææi,ikkje akkurat........!!!
Jeg så for meg bildene over en liten barneseng,jeg.......men så feil kan man altså ta.......det må virkelig kan sies å være et bomskudd........!! Blir vel ikke noe å ta med seg på messer,det her......! Nå har jeg alltids lagd flere maler til tekst, Natta vennen,Sov godt-drøm søtt,God natt lille venn, + en versjon med en kveldsbønn,som farmor lærte meg,da jeg var to år........men det hjelper vel ikke.....
*****************************************
Ha en flott søndag :)

22 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Vet du,akkurat den tanken slo meg også da jeg så disse kortene(tavlene),trodde faktisk de skulle brukes til en begravelse og lurte på om det kom en veldig trist historie fra deg nå.De er jo så nydelige alle variantene,og englene er søte,og teksten er jo også søt,men sammen ble det kanskje ikke helt bra.Håper du ikke ble sint på meg nå.(Er litt unnskyldt,er nordlending jeg og vet du.)En forsiktig klem fra meg!!!

Stoltzen2012 sa...

Hi hi hi...ja det er jo faktisk godt med mennesker som snakke rett fra levra..Man vet ihvertfall hvor man har dem..Tavlene var supersøte og jeg tenkte ikke gravstøtte når jeg så dem, men når jeg leste hva han sa, skjønner jeg hva han mener fra en manns synspunkt ihvertfall.. Men de var veldig fine!! Ha en strålende søndag!:o)

Merethe sa...

Jeg synes de skiltene var nydelige jge, om minte meg slettes ikke om noe begravelse. Skulle gjerne hatt et skilt til mine søte små. Husker du malte noen som var rosa, blå eller grønn, med skrift og et søtt motiv. Skal du male slik igjen, og har lyst til å selge de, så må du si fra:) Kunne tenkt meg et av de du har laget nå også:) Så si fra om de skal selges. Synes alt du lager er kjempefint. Ikke hør på gretne naboer, finnes mange av de. Kremt...
Ha en fin lørdagskveld!
Klem...

Anne-Berit sa...

Hehe,bra du skjønte at det ikke var vondt ment.Syns jo også de var aldeles nydelige.Klem.

Besta sa...

Den tanken slo meg og når jeg så skiltet.. men fint var det.

Anonym sa...

Tavlene var nydelig, og ja, teksten kan misforstås, dessverre.

Er ingen poet men,
"drøm søtt" kan kanskje passe?

Mitt hvite hus sa...

He he he, naboen din var nå litt herlig da. Godt å få det ut kan jeg tenke meg!

Bildene dine var kjempefine , her var det ingen tanke om noen bagravelse.
Disse får du nok solgt på messe skal du se=)

Nyt søndagen Klem kerstin

Irén sa...

Hei! Tenkte ikke samme tanken som naboen din. Men etter å ha lest hva han sa... da skjønner jeg tankegangen hans.

Men, når det er sagt: Nydelige er de! Og jeg er bare så imponert over malingen din. Er spesielt imponert over maling av tekst! Det er _ikke_ enkelt vet jeg.

Du får helt sikkert solgt skiltene på messe! Helt nydelige!

Anneli sa...

Jeg syns bildene dine var veldig søte, men er enig i at kombinasjonen bilde/tekst kanskje kan misforstås..
Alt du lager er så fint,
så det blir nok ingen problemer med å få solgt disse heller <3
Nå får du ha en fin (inne-)søndag, i plaskeregnet!
Klem <3

Hilsen Bodil F.T. sa...

Jeg tenkte at de kortene skulle henge over ei barneseng!! Veldig søtt kort!!

Lykkelita sa...

Enig med de andre innleggene om at disse var kjempesøte. Skjønner jo hvorfor han tenkte slik, men med litt forandring på teksten blir kortene en "innertier"
Jeg vil gjerne kjøpe hos deg hvis du legger ut for salg:)
God søndag!

Bergheim sa...

Som nordlening, lo jeg godt da jeg leste naboens utalelse. Og jeg ser helt klart begravelsesmomentet. Men jeg syns likevel de var fine. Enig i at sov godt, drøm søtt kanskje passer bedre. Bildene var derimot nydelig, selv om teksten kan leses på flere måter.

Randi sa...

Fine var de, men etter at jeg leste hva han sa så såg jeg det jeg også...veldig dumt, i og med at de var såå fine....og da klarte jeg ikke å omstille hodet mitt.:-)

Du lager ialefall flotte skilt uansett!!

Ha en flott søndag

Nikoline sa...

Det var aldeles nydelege kort,men må innrømma at ved første augekast trudde eg det var laga for ei trist gravferd... men med litt annan vri på teksten kan du trygt legga dei ut for salg! Eller forresten... det er jo (desverre) også bruk for eit slikt nydeleg kort til visse anledningar også..derfor kan du heilt sikkert ha dei for salg til krans for eksempel.
Fann så mange fine barnerim på ein blogg og har leita og leita for å finna den att,men hugsar IKKJE kvar det var. Finn eg den att,skal eg gje deg eit ord.
Ha ein flott søndag.

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Typiske utaleser fra en mann dette...he,he...
Men du, tanken slo meg da jeg så de også... men gubban kor flotte de var...

Ha en koselig kveld og uke...

Christine Louise sa...

Hehe, litt morsomt da. Jeg tenkte ikke begravelse da jeg så dem. Syntes de var nydelige,. Men jeg skjønner faktisk hvordan naboen din tenkte. De kunne kanskje også brukes til begravelse ;) Men nydelige er de :)
Ha en flott søndag. Klem fra meg

Camilla sa...

Jeg tenkte at det kunne vært fint på graven til den lille gutten min, jeg. Så jo... kan skjønne naboen din. Men hva er vel galt i det? Veldig lite å finne til barnegraver. Og desverre er det mange av oss som må gå til en...Keep up your good work!

Gry sa...

Å de var veldig søte, men jeg kan jo forstå at det kan misforstås.
Det er jo bilde av en barne-engel.
Det er rart hvor forskjellig vi kan oppfatte ting....
Søte var de i allefall!
Håper du ikke har regnet bort på Tverlandet...
Ha ei flott uke Mona!
Klem Gry : )

GundaM sa...

Jeg repeterer Anne.Berit, det tenkte ejg og ja...Godt naboen din kom...Eller de egner seg jo som kondolansekort da...?

Fine var de iallefall, med og uten kraftig tau ;0)

Kos dæ videre!

janne - kathrine sa...

Fnis - nå måtte jeg trekke litt på smilebåndet her :-)
Jeg kan jo forstå naboen din da, men jeg tenkte overhodet ikke i de baner før jeg kom til slutten av innlegget ditt...
Synes de var søte jeg!

Marit sa...

Hei- ja jeg også trodde det var noe gravsted-greier.
Hva med: " en engel våker over deg" eller noe i den duren kanskje ?
Ikke for det- jeg er flittig gravstedgjenger og jeg ser "mye rart stæsj" som ligger på gravene. Jeg ville absolutt hatt et lite skilt med "hvil i fred" - hvis jeg hadde en barnegrav å gå til. Eller-bare hvis jeg var sånn stæsj-menneske altså- men det er jeg jo ikke.

majsan shabbychic sa...

Oj, vilka fina bilder en del har jag sett och vill beställa till min lilla butik....Visst finns det mycket man vill ha...Må så gott och kram på dig/Majsan