23. jan. 2009

Rørleggeren har tatt frem SINT-stemmen.....

Bare innom her,for å vise at jeg er til.....i min pc-løse tilstand !! Tror jeg har utviklet et hatforhold til pc-selgere.......iallefall en av dem....stikkord : ARROGANT ........nok sagt fra meg ! Men husets rørlegger har ikke særlig lang lunte (han heller),og igår fikk han nok....tok med seg sintstemmen,og utskrifter om rettigheter ang,kjøp......og klasket dem på disken til denne ufyselige skapningen av en selger.....og brukte STORE BOKSTAVER i samtalen...!! Kansje han tok poenget.....iallefall lovte han å ordne opp,og skulle kontakte oss igjen,igår eller idag,men nix,stille som i graven............så nå venter jeg igrunnen bare på The Big Bang...........så kjenner dere at bakken rister litt,er det nok bare TELEHUSET i Bodø,som blir gjestet av en harmdirrende rørlegger....
Men nok om det,jeg finner stadig noe å jeg bare må dele med dere......var ikke sofaen på første bilde,aldeles rå ? Tenk å ha en sånn i haven,fyllt av gode vatterte tepper,og en haug interiørblader i en kurv,ved siden av.........mens midnattsola sakte daler,og man føler seg litt sommer-stekt i ansiktet........!!! Lampene over var også litt utenom det vanlige......
Kansje du trenger en skillevegg ?Eller en lysestake..........en som ikke er i fattigmannssølv.....?
Enda en løsning med vegg,om enn noe glissen........

Overbygd veranda,med sånne rustikke møbler.......JA TAKK !! Kunne jo bare lagt en blondepute oppi,vettu.......for å gjøre det litt feminint,liksom.....?


Skulle ha nok materialer til en sånn,jeg.......men noe sier meg at denne ikke er lett å tørke støv av.......Tøff speil ? Ja,denne var virkelig skjelden.....Men denne var mere meg......
Og hvorden i all verden skifter man pæra....???? Men tøff er den jo.......ikke sant ?Mange ideer.....så har du et lass med drivved,er det bare å brette opp ermene ! Alle disse er funnet på http://www.bleunature.com/ ,så gå inn der,om du vil se mer........det er et hav av muligheter :O)

Ellers har jeg levd "isolert" i min kreative verden,bilder har blitt lagd,og et lass med tags er blitt til....både natt og dag blir tatt i bruk,så nå skal det jammen bli godt med helg,og Steigentur !!! Håper på godt turvær,så jeg får tatt noen fine bilder.....imens får dere ha en super helg,og kos dere masse,med god mat,- og godt drikke.....hiiiihiiii ;) Og det sier jeg,som sovner etter en øl (nesten,iallefall)......jadda....... !!! Klem fra meg :)

13 kommentarer:

. sa...

Trist å høre om din pc-løse verden for tiden...Men problemet ble plutselig forståelig når du nevnte hos hvem skylden lå...
Du er ikke den eneste som har kvesset stemmen der...
Håper det nytter...

naturglede/Randi Lind sa...

Så masse spennende. Fikk lyst til å gå i fjæra nå og se etter rekved, men det er faktiskt vinter her, for noen dager. Snø og is! Jeg har en liten utfordring til deg, om du har tid, og når dataen igjen fungerer? Rørleggere kan få sagt det de, så det ordner seg nok. Gemalen min er også rørlegger, forstår du:)God helg!

Stoltzen2012 sa...

Ja den stolen og sofaen var råtøffe! De kunnejeg hatt i hagen min..Skjønner godt at dere er forbanna..Det er bare å gi de inn, for vi er altfor lite flink til å gi beskjed når vi ikke får god service.. God helg!! :o)

Smineset sa...

Masse arti her! Litt utenom det vanlige.

God tur til Steigen og god helg! ;-)

Randi sa...

wow...drømme land for rekved gale meg.

Takk for linken

Anne-Berit sa...

Arrogante selgere er noe herk,så jeg skjønner godt om du ble litt ilter.Jeg er ikke voldelig av meg,men når jeg blir utsatt for sånne selgere,får jeg faktisk lyst til å daske til dem litt,for å få dem ned på jorda,hehe.Håper det går seg til.Tøffe ting av rekved du viser her.Nå må jeg lage middag,ha en fin Steigentur da,håper været holder seg.Klem!

Heidi-anitha sa...

Så koselig å høre livstegn i fra deg:) Håper inderlig at det ordner seg med pc nå d:) og at dere får et godt plaster på såret også...Du kunne jo få din egen lille mini acer... til å blogge med.. en liten rosa? eller HVIT som jeg ønsker meg:) så kan rørleggeren få sitte å hamre på den store:)

1 øl ja- den holder for meg også, hi hi, i allefall etter denne uka.. Har blitt sene nattetimer hver dag, men gulvet mitt er endelig ferdig:) Deilig!
store storetrsteklemmer fra megsom tenker pådeg laaaangt oppe i Nord..

White vintage

GundaM sa...

Jøsses, så masse flott. Blekner litt det jeg driver med men en kan jo ikke sammenligne seg med gjengen der da ;))) Hihi, men masse flott har de.

Driver selv på med et speil nede ikjelleren men nå ser jeg at det kan gjøres annerledes ja..Vel, godt jeg ikke så dette før nå ;0)

Håper dataen blir fixa snart ;9Klem

Anneli sa...

Hejsan!
Vilka underbara Härliga bilder..
Älskar trä - pnnar - kvistar
Tänk vad mycket fint man kan göta
Lamporna och Ljusstakarna så Snygga...
Ha det gott...
Kramar/Annelie

Stubbetufsa sa...

De rekvedideene var gode! Jeg har ikke tid til å gjøre alt jeg kunne ha lyst til! Det er det som er så synd.
Æ flirte godt av din beskrivelse av en arrogant pc-selger mot din rørlegger! Lykke til videre!

Alvas Hobby og Garden Bird sa...

Skjønner godt at sintstemmen kom fram, nok er nok..Håper det ordner seg.
Masse flott du viser,likte den lampa, om en bare viste hvordan en skulle skifte pære..den var fin iallefall.Ha en super søndag!!

vosgesparis sa...

you are showing some amazing things, I really like the driftwood kinda creations. Well done!
greetings from Amsterdam

Anonym sa...

ja dere skal bare ta dem fatt! tror det er flere selgere som skulle ha hatt seg ei god overhøvling...
det va mye stilig av rekved der! ble helt imponert eg=)
ønske deg ei fin uke å lykke til med pc-problemet!!=)