19. feb. 2009

Endelig kom hylleknektene til heder og verdighet...

Ja,omsider kom knektene i bruk.......har lenge fundert på om en hylle kunne passe,over de gamle vinduene.....og nå er det ingen vei tilbake ! Ble veldig fornøyd,ikke minst med at nå får man enda en plass å "stæsje" på......hihii :)
Kjøpte 4 sånne knekter,hos Lobelia,men planene for dem var egentlig en helt annen........kommer tid,kommer råd :) Det er neste prosjekt.....og det befinner seg i "problemkroken",nemlig spisestuen...som er så smal,at hun som eier leiligheten,pleide å gå ut på verandaen herfra,og inn en annen verandadør,som ligger like ved kjøkkenet,for å slippe å smyge seg imellom stoler og vegg,når maten skulle serveres !!! Tenk det synet dere,ut på verandaen ,med søndagssteken i hånda......for så å forsvinne inn i en annen krok i stuen,midt på kaldeste vinteren........verst synes hun det var i julen,visstnok.......ribba ut på tur,liksom.......heheeeee :)

Buret jeg fikk av rørleggeren,har jo hengt her en stund,men det ble mye finere nå,sammen med hylla......


Litt rotete med pledd over sofaene,men hva gjør man ikke for å slippe blåfargen !!!! Når jeg tar dem av for vask,etterlyser både rørleggeren og pusene dem......hva gjorde vi før fleece'n ble oppfunnet...? Pusene er helt avhengige,og får liksom ikke til å legge seg godt til rette,bare i en naken sofa... Bildekvaliteten er helt fæl,så unnskyld for den........men litt ser dere nok :)Og så litt natur,til slutt.........utsikten vår,fra stuen......en isende kald vinterdag ! Idag er det nydelig,og ikke en sky på himmelen........dette tok jeg en annen dag,ser ut som det ligger en "snyeling" på lur,over Mørkved...... Nå venter jeg egentlig på litt mildvær,for saltvannet som dekker vinduet,er fæle greier.....
************************************
Tusen takk til dere alle,som skryter så av tagsene mine,blir jo helt rørt her........har titusen ideer oppi toppen,til nye varianter......men,men.....nå er det skiltproduksjon,en stund fremover....noen vårlige :) :) Kos deg da,og ha en superduper dag :O)
7 kommentarer:

Mitt hvite hus sa...

Rå stilig hyllen din ble. Knektene var helt nydelige. Jeg er veldig glad i hyller over vinduene. har det i alle rom. Min mann laget de, når vi bygde huset. Får plass til mye der vettu.
Nydleig utsikt=)

Klem kerstin

Lykkelita sa...

Så bra det ble! Genial plassering av hylle og knektene var skjønne! ser i innleggene under noen NYDELIGE tags - så flink du er . De er bare helt fantastiske.
Kos deg og nyt dagen du også:)
Klem fra Elisabeth

Berit T sa...

Så fint det ble med hylle over de vinduene, og de hylleknektene var flotte! (misunnelig jeg)jeg hadde en del hyller i stuen før opp-pussingen, men de ble ikke satt opp igjen etterpå, og savner de det må jeg si. Spesielt den jeg hadde over brudebilde til datteren, der ble det så tomt....
Flott var den hylla du hadde funne på fretex også. Jammen går det an å være heldig av og til.
Og all de nydelige tagsene dine, de går nok unna som varmt hvetebrød.
Har liksom kjøpt inn alt til å lage slike koselige ting, men kommer ikke i gang. Har så mye blonder og dill etter butikken jeg hadde, så skulle hatt brukt det opp på slike ting. Må bare sette meg ned. Du er jo så flink til
det, men du har det vel som jobb?

Gleder meg å se de neste maleprosjektene dine.

Nydelig utsikt du har fra stuen din, og snøen som ligger der tørr og fin.
Her er det grått,yr og surt, og snøen er sørpete, veiene glatte.
Men snart skal jeg på et senter å selge fastelavensris, og gleder meg ikke.... liker ikke slikt, men er man med i noe så er det bare å trø til.

Ha en flott dag videre Mona.

CHÂTEAU DE KONSTANSE sa...

Så fin hyllen din ble!
Jeg har 4 slike gamle franske knekter selv, som jeg funderer på hvor skal opp;-)

Huset ligger på Bleiker..ikke langt fra Askerhallen*s*
Deilig at det er så sentralt, samtidig som det føles landlig pga plassen og hagen.

I skrivende stund leverer Kjekstad Bruk materialer til både gulv og listverk, og hvis jeg er heldig kommer pappa innom og hjelper oss i kveld;-)
Så det går sakte men sikkert framover!

Ha en fin torsdag!

Cat & Selma:-)

Randi sa...

Jeg går bananas her inne hos deg jeg...så stilig...og jeg har lyst til å kopiere ALT;-))...trenger bare noen gamle vindu. Men hvordan har du fått satt speil inne i det gamle vinduet,??

Blir så herlig inspirert her inne!

Ha en fin kveld

Fjordheim sa...

Så flotte de knektene var, Den ble ei fin hylle. Og ja, hyller får en ikke nok av.
Flott den hylla fra Fretex. Den hadde jeg nok ikke gått fra nei.
Nydelige tags, fyrstikkesker og lys du lager. Helt herlige.
Noen ganger kan en papirkutter gitt i kjærlighet være mye bedre å få enn en blomsterbukett som visner etter noen dager.
Ønsker deg en god kveld :)

anki sa...

Hei! Synes du har en flott og inspirerende blogg! Har vært "kikker" en god stund, nå prøver jeg meg med egen blogg, og håper det er greit at jeg linker til deg?

Hilsen Anki.