23. mar. 2009

Godis fra naturen......

Heisannn ! Håper dere har hatt en flott helg !! Det har iallefall vi,tross en lite god værmelding,før helgen tok til......sol fra en blå himmel,-og snøsmelting.....kan det bli bedre ? Neppe......
Og når snøen blir borte,da starter skattejaktsesongen i skogen.....jeg har vel egentlig jaktsesong hele året,men med mye snø og tråkke i,blir liksom sjarmen borte....om jeg da ikke går på ski......og det skjer ikke veldig ofte.....mose,lav,greiner av alle mulige vekster,ja jeg har øynene på stilk,ifølge en viss rørlegger.........allt ser jeg monn i !!!

Enkle fruktkasser er utrolig dekorative på verandaen,selv om de ikke finnes i skogen.......jeg finner dem på rema 1000,så ha øynene oppe,neste gang du handler.....Jeg har flere stående,med krukker oppi,men disse bildene er altså ikke fra meg,bare så det er sagt .....men de skulle gjerne vært det ;)


Mal noen svarte,med stor,hvit skrift......nydelig til rosa blomster......


Jeg har reddet noen gamle speilfliser (fra det glade 80-tallet),og disse er jeg ikke så redd for,så de skal settes inn i et gammelt vindu,og få sin plass på verandaen,til sommeren......liker så godt når plantene speiler seg,og så ser det jo ut som jeg har dobbelt så mange,som jeg egentlig har......hihiiii :) Og når høsten kommer(etter en super sommer)...ser jeg for meg alle lyktene mine,som speiler seg,når vi sitter ute på varme,mørke kvelder...Jeg klør i fingrene etter å få snekre i garasjen også.......der er alle mine materialer.....som venter på resirkulering :) Skal foreksempel lage meg planteskilter.....og kasser til å ha blomster i......men først må det bli litt varme,så jeg slipper og stå med votter.......! Kan kansje ta den sangen fra Halvdan Sivertsen...ti tusen tommeltåtta.....næggelsprætt å sælbuvåtta.......?!
Solen skinner fra en blå himmel,og nå skal jeg ut å bruke noen greiner,fra mitt lille lager,av skogens skatter......kos deg videre,og ha en ny,flott og vårlig uke :)


10 kommentarer:

Turid sa...

Går omså over folk for å få tak i disse tre kassene- har noen få - noen har æ jo å malt, faktisk.
Utrolig inspirerende å gløtte innom her hos dæ!!

Merethe sa...

Nydelige bilder med herlig stemning. Gøy å se hva en liten fruktkasse kan brukes til. :)
Her er det også nydelig vårvær. Snøen ligger dyp,men det renner og drypper og smelter,så våren er her også. :)

Hulda sa...

Så herlige bilder! Takk for god inspirasjon!

Orlaug sa...

So flotte bilde og masse inspirasjon, får lyst å berre springe ut...i skogen..og sanke inn både eitt og hitt.
Flotte kassar......

Stoltzen2012 sa...

Å så mye fint..jeg får lyst til å ut å kjøpe med en gang..:o)

Huset på toppen sa...

Flotte bilder og masse inspirasjon her hos deg, herlig innlegg:)
ha en fin mandagskveld!!
Klem Linda - ♥ -

Alvas Hobby og Garden Bird sa...

Flotte bilder!
Kjekt med slike jakt/sanketurer i skogen, og i fjæra også ..der har jeg vært,noe ungene kommenteret etter min siste"kreasjon"..
Ha en fin uke!!

Torprosen sa...

Härliga bilder och härlig text,du verkar ha fullt upp i vårsolen.
Ha en go vecka!
Hälsning Torprosen

Stubbetufsa sa...

Her sitter jeg helt salig i blikket...

Lykkelita sa...

Nydelige bilder og masse inspirasjon, gjett om jeg skal innom Rema senere???
He he, kjenner jeg er klar for vår nå, men våren er ikke akkurat rett rundt hjørnet... Tålmodighet og optimisme er stikkord nå!
Klem!