18. mar. 2009

Heisann damer :) Nå har jeg tatt 5 minutter fra penslene,og da måtte jeg inn å se litt på gamle bilder,så her kommer noen......litt mange,kansje.......noen er så inspirerende at jeg kan sitte lenge og bare se.......så om du har tid......?
Gammel flaske med etikett......

Fin gammel kasse........................


For en drøm.......!!! Vil bare gå inn,sette meg ned,og kjenne på den deilige duften av alle blomstene....Litt rust er bare vakkert,men det ligger nok ikke for alle.........(ikke sant,mamma?)


Vakre,snekrede blomsterkasser......er redd mine hvite,i plast,har gjort sin jobb..........?!IDYLL !!!!Hagedrømmer er deilige å ligge og spinne på......og dem er det mange av..... !


Dette ildstedet,og det råe bordet,fanget umiddelbart min interesse.....her kunne jeg trivdes !!!


Og her,også.........! Det var dagens lille drømmestund,ser jeg ut av vinduet,er det ikke mye vår !! Derfor går det mye i rosemotiver for tiden...... såvidt jeg kommer på og spise innimellom....!
*********************************************
Jeg får mange koselige mail fra dere der ute,og takker hjerteligst for dem. Svar kommer,dere må bare ha litt tålmodighet....... Og til dere som lurer på om jeg tar imot bestillinger,så må jeg desverre si nei. Det dreper all kreativitet,og derfor velger jeg å heller legge ut ting etterhvert,både til salgs her inne,og i butikken jeg leverer til. Så derfor blir det først til mølla-prinsippet,her inne.......håper dere forstår det :) Kos dere masse,så kommer det nok noen nye produktbilder,kansje imorgen...... Klem fra meg.

5 kommentarer:

Hulda sa...

Så herlige bilder du viser i dag, Mona! Jg gleder meg også utrolig masse til sommeren, har jo tusen ting jeg skal gjøre da. ;) Hage, hytta osv, osv.

Ja, det var veldig koselig, og artig å male de rosene, maling er artig. :) Det vet jo du alt om. :)
Klem til deg fra meg.

Monica sa...

utrolig lekkre bilder du viser frem. forelsket meg helt i colakassen jeg! takk for vakker inspirasjon. ønsker deg en flott uke!

Huset på toppen sa...

Så flotte og inspirerende bilder du har funnet:) Jeg likte bildet med det runde kabel bordet!!Lekkert!!
ha en fin torsdag!
Klem Linda
- ♥ -

Alvas Hobby og Garden Bird sa...

Så fantastiske bilder, bare å drømme seg bort en stund her...
Kjekt å drømme litt om vår og sommer, når snøen ennå ligger i hauger.Og som om det ikke var nok, kom det mer i går.Ikke like gøy med snøen som kommer på denne tida,er det vel?
Men pytt sann..da kan en jo sette i gang med noe kreativt innomhus.
Kos deg videre med malinga, skiltene dine er kjempeflotte!!
Klem.

Christine Louise sa...

Så utrolig herlige bilder du viser,,, her drømmer man seg helt vekk ja :)

God klem fra meg :)