1. apr. 2009

Lisa Cohen.......

Nyt disse herlige bildene ,tatt av Lisa.... !

Nydelig interiør......lyst og lett.....

En drøm av et soverom......utrolig fint med det store vinduet,som slipper inn masse lys.....! Og så skråtak da,som jeg er så glad i.........selv om det absolutt ikke er praktisk,med tanke på møblering. Men man kan ikke få allt.......


Liggende panel ,er en ting jeg også liker veldig godt.......og det skal være malt,i en lys farve........bjelker i taket,kan det også være........!



Store vinduer,fra gulv til tak...er også en drøm i vårt fremtidige hus.....




Et søtt bad,med grove detaljer.......hørtes litt vanskelig ut.......men smaken til rørleggeren og meg,ang. bad,- er nok veeeeldig forskjellig ! Han liker grove materialer,gjerne stein.........og supermoderne stasj......mens jeg gjerne vil ha en nostalgisk stil,også her inne.........jaja,det haster ikke akkurat,å bli enige om den saken.......men det hadde jo hjulpet litt,da....... :)
*********************************
Idag har vi hatt et nydelig vårvær.......jeg har vært ute i mange timer,og bare kost meg,ryddet og kastet.......og kostet og ryddet på verandaen !! Herlig !!!! Nyter å høre måkeskrik,og tjelden som spankulerer nede i fjæra,på evig jakt etter mat........det er lyden av VÅR !!!! Jeg skulle egentlig vært i Steigen nå,men av omtanke for mine bittesmå plantebabyer,valgte jeg å være her til fredag.....har nemlig friskt i minne,hvordan gartner-vikaren tok døen på alle,ifjor.........det får ikke skje igjen,jeg grein jo i to dager,ved hjemkomst.....trodde en stund,at jeg var kommet til akvariumet i Drøbak........!!! Og geraniumer er absolutt ikke akvariumsplanter......!!!!! Men det visste jo ikke han..........MEN HAN VET DET NÅ........hihiiiii :)
**************************
Kos dere :)

3 kommentarer:

Hulda sa...

Virkelig flotte, og ikke minst, stilrene bilder. Her har vi hatt og har et kjempefint vårvær. :)

Monica sa...

Vakre bilder du viser:) Nyter synet av dem:) Ønsker deg en fin onsdag!

Maliva`s verden sa...

Wow,kunne flyttet rett inn i det vakre hjemmet der ja:O)