3. mai 2009

Diagnose : Zinkomani........langt fremskreden sådan....!

Hei ! Håper det er bra med dere alle,og at dere har hatt en fin helg,så langt.......den er jo ikke helt over enda :) Innimellom hagearbeid og rydding, har vi kost oss på den nye uteplassen,selv om den absolutt ikke er ferdig. Maling må til,og litt planting,så kommer det nok noen bilder.....

Men litt tid med pc'n har det også blitt......og jeg ramlet nok en gang innom Frøken Olsen ! Ettersom jeg er i fransk-modus for tiden,faller jeg for zink,og jeg er vel egentlig hektet,for å si det mildt......grått og zink er en stor favoritt,både ute og inne !

Disse lubbne koppene var bare så fine ( selv om de ikke er grå),men hvor mange kopper trenger man egentlig.......? Jeg har nok de jeg trenger,for å si det sånn........det tar jo tross allt litt plass......


Søte skilt til planter,og urter........har planer om å lage mine egne,men har ikke helt funnet ut hvordan de skal se ut......blir nok i rekved,iallefall.En lykt,så sjarmerende og fin !
Og disse skulle jeg gjerne eid......så enkle og fine :) Hadde passet som støpt på kjøkkenbenken...........akkurat som det er en ledig plass,der........ !! Vel........

Og en nydelig blomstervase er heller ikke feil ...........med en eukalyptusgrein oppi !
*********************************
*********************************
Kos deg masse,og ha en flotters søndag :)

9 kommentarer:

home 4us sa...

Ah herlige ting du viser. Helt i min gate:)
Ja, dete r mye som passer på kjøkkenbenken, men er det plass?..tja

Mitt hvite hus sa...

Jeg slår følge med deg ang sinken...det er vakkert..... de koppene var kjempefine...
Og alt det andre også...
Man kan jo drømme og noe blir med hjem...
Nyt søndagen O=)

Besta sa...

Mye fint du viser som vanlig. Sink er veldig flott, så de hadde fått inn mye fint på gartneriet for å sette blomster i med ¨åndtakene i krus med småe blomster på. Ha en fin dag.

GundaM sa...

Du så lenge siden jeg har vært hos deg nå,)

Håper du har det bra og fortsatt god søndag. Nyyyt den,)

Hilsen Bodil F.T. sa...

Jeg likte den diagnosen!!! ha ha ha!!

Josefine sa...

Halloen...her var det koselig å komme på besøk! Takk for at du var innom meg...så jeg fant frem her!
Lider av samme mani som deg...hi hi
Herlige og sjarmerende bilder fra hagen din:)

Boken er kjøpt i en butikk i Bergen som heter First floor. Har link til den på siden min:)

Ønsker deg en fortsatt fin søndag!

Lykkelita sa...

Åh, så lekkert! Helt i min gate det her...
Takk for tips om nettsiden *iler inn dit*...
Bra diagnose forresten. He he:)

My little footprints sa...

Hei vennen!
Takk for koselige ord ;)
Ja nå er jeg tilbake serru! Det stemmer at vi skal på besøk til venneparet vårt i nord og alle de 4 barna dems ;) hun fikk en liten gutt i vinter som skal døpes, så da er vi nødt til å dra nordover vettu! Har tatt oss herlige 14 dager fri fra jobben, for når vi drar nordover så får vi bli en stund også! Er jo ikke så ofte vi sees lenger!
Så du har fått dilla på sink om dagen? jeg er enig i at det er vakkert, utorlig fine kontraster mot hvitt! Jeg har ikke så innmari mye sink selv, men jeg forsøker å raske med meg når jeg finner det på loppisen! Var en tur i dag, åhh... så mye fint som jeg fant! hihi.. ;)
Ønsker deg en fortsatt fin kveld!
Vi snakkes vettu ;)
Klemmer fra Beth

Tee of Vinnord Cottage sa...

Zink er knallfint!!! Jeg elsker alt i zink selv :) Så lider nok også av zinkomani... hi hi... Høres ut som du har hatt en superfin helg... Her har det også vært deilig... mye sol, bittelitt regn, men det trengte egentlig hagen min sårt... Og masse tid til pc'en (endelig!!) slik at jeg fikk stukket innom alle favoritt bloggene min. Deriblandt deg :)