7. mai 2009

Treffer midt i hjertet........

Ja,det gjør virkelig tingene til Jeanne d' Arc Living..........de har en tendens til å få frem "vil ha "-følelsen ........selv om jeg hater og innrømme det.......! Hvem kan vel klare å holde seg til minimalismen...........har meldt pass,for lenge siden,jeg....!
Ikke nok med at varene er helt i min smak....de tar jo i tillegg så utrolig vakre bilder av tingene sine....man kan jo bli hektet av mindre..... :)

Vi drømmer ikke bare om hus,her i heimen.......men også et rødt uthus ! Ja,det må være rødt,med hvite karmer rundt vinduene...... og gjerne et hvitt stakittgjerde rundt hagen :)


Hagen skulle vært fyllt med rosa roser,og peoner.......og syrinbusker,og epletrær,kirsebær,klematis,kaprifol og japansk kirsebær......drømmene er i orden,skjønner du.....
Så kunne min muggesamling fått kommet frem i lyset,og en eller fler,kunne bli fyllt med hagens flor.....

Tør ikke telle hvor mange kurver jeg har,men det er noe jeg har samlet på i alle år,så da har det jo blitt noen,kan man si....... :) Men tro ikke at jeg går forbi dem,i butikkene,likevel........ :)


Enkel og vakker design........til bruk i hagen,men også bare til pynt.........i et vakkert stilleben :)
*****************************
Idag har jeg malt videre på rekved-kolleksjonen...hehheeeee ! Nå gjenstår litt skruer og kroker,så er de ferdige......og klar til bruk :) Imorgen kommer mamma og pappa på helgebesøk,så da ligger det an til god mat,og turer på fjell og i fjære.....hvis været er med oss :) Da blir det nok lite pc-tid........men desto mere frisk luft !!!! Og kansje en tur på bruktbutikken,etter ønske fra mamma........ja,vi er hektet,alle mann,pappa også........ :) Fikk også en koselig telefon idag,igjen......om å være med på nok en utstilling i sommer.....men nå får jeg prestasjonsangst snart ! Det skal jo varer til,for å stille opp på sånne messer.........men vi får se,jeg tok betenkningstid :) Hadde jeg bare hatt stor lagringsplass,og et verksted......åååååhhhhhhh,som jeg skulle "tatt av" da........nei,som jeg plapprer i vei........kos deg,og ha en flott kveld,og ei super helg ! Måtte solen skinne over hele landet........

16 kommentarer:

Magdalena sa...

ja enig,- de vakreste bilder hos dem...
og denne rekvedkreasjonen,- gleder meg til å se...

skjønn maihelg til deg~~¨

Hilsen Bodil F.T. sa...

Måtte bare si det: Har nettopp hørt på Requiem av Mozart, og så leste jeg om rekved her inne hos deg, og da måtte jeg le litt for meg selv ;)

Men de bildene og de fargene og de drømmene... Sukk * Lekkert*

Agnes Maria sa...

Så kul att jag hittade till dig !!!
Vilken jättemysig blogg !!
Nu skall jag titta lite till.
Må så gott !
Klem Åsa

Mitt hvite hus sa...

Helt enig...det treffer hardt og godt i hjertet...
Nydelige bilder...

klememr o=)

Maliva`s verden sa...

Ja det er nok flere av oss som kjenner oss igjen i det du skriver her...Det er bare noe man ikke får nok av ....eller ser seg mett på..Venter spent på hva du lager:O)Klem fra Maliva

Tina sa...

Så enig så enig med deg, fantastisk flotte og harmoniske bilder du viser her! Drømmen er en opparbeidet romantisk hage, men nå nei den gang ei.

Missfryd sa...

Nydelig steming det var her da:-)
Lekre tags du lager.
:-)

Anonym sa...

Du er vanvittig kreativ-elsker å kikke innom :-)
Lykke til, håper jeg får se hva du lager fremover..!
God helg,klem Hege.

Alvas Hobby og Garden Bird sa...

Nydelige bilder, helt enig!
Håper på varmere vær til helga. bare 2-3 grader i morres..brrr...
Ha ei flott helg og kos deg masse!

Millas hem sa...

Underbara bilder, har inte sett dem tidigare, så jag tackar för att jag fick se dem hos dig!:)

Trevlig kväll// Camilla

Josefine sa...

Hei! Så herlige bilder du har hentet fra dem:) Går rett i hjertet som du sier...den landlige stilen..og fargene!

Kos deg med familiebesøk i helgen, klem

Silkeline sa...

Helt enig! Aldeles nydelige bilder dette her......vil ha jeg også:)Drømme,drømme.....

Nå venter jeg bare på finværet jeg.....her er det så uggent og kaldt at vi måtte fyre på i ovnen i går. Surt i dag også desverre:( Frister ikke så mye med hagevandring når man nesten blåser bort på veien.

Klem.

Merethe sa...

Herlige bilder du har tatt med i innlegget ditt. Det var artig å lese om hva du drømmer om at hagen din skal inneholde...syrin,rosa roser,peoner...rødt uthus med hvite karmer...epletrær...kirsebær,klematis,kaprifol.....alt det har vi :)

Anonym sa...

Husk at bak de bildene er det mye buskass!¨
De steller ikke sine hager slik som oss.
Det er masse, masse krypdyr, å det går ikke ann å bevege seg der barfotet.
Masse brennesle som vi vil skygge unna.
Terrenget er utbrent og ustelt.
Bare buskass som det ikke går an å bevege seg i.

Jeg syns ikke det er koselig i det hele tatt. Man blir helt isolert....kan ikke ta i bruk terrenget slik som her i Norge.
Bodø er hundre ganger bedre....200 gange bedre

Brocante sa...

Kos deg videre med drømmene - jobb med saken da vel så er det rød huset med stakitt ditt en vakker dag.

My little footprints sa...

*Drømme drømme drømme* Masse herlig inspirasjon! Jeg skal male skjulet mitt rødt til sommeren, huset skal vi ta neste år, det skal bli hvitt, og hekken skal røskes opp, busk etter busk, for så å plassere et hvitt stakittgjerde.. Så får man starte med å ordne og henge opp og skaffe masse ting så man får en herlig inspirasjon av å ta seg en tur ut i hagen ;)Gleder meg! Men TTT!.. hihi... har vi hørt den før mon tro? Håper at alt står bra til med deg! Takk for at du deler så mange inspirerende bilder med oss!
Klem fra Beth