15. jul. 2009

En hyllest til hvitt..........

Er det bra med dere ....? Håper det,at dere koser dere med god sommermat,og masse sol.......bading og allt som hører sommertiden til :) Her i nord,har vi en grå dag.......og det var nok helt på sin plass,når jeg ser meg litt rundt.......hihiiii :) På høy tid med støvsuger og grønnsåpe......det er jo noe som heter prioritering,ikke sant ? Eller bort-prioritering,kansje........
Men noe jeg med glede skulle tatt meg tid til,er maling av vegger.........HVITE vegger.....er bare SÅ lei av gulbrune panelvegger,med titusen kvister i.......!!! Og ikke nok med at veggene er sånn,men taket er også i denne lekre varianten......ushhhhhh :( Derfor drømmer jeg meg bort i hvite interiører,stadig vekk........særlig hvite,lekre kjøkken.........for de av dere som husker innlegget med det kjøkkenet vi har nå,forventer jeg at dere har stor forståelse........hehheeeee,og det er jeg ganske sikker på at dere har :) Sennepsgule svamp-prikker på en burgunder innredning.........skjønner ?

Den rake motsetning til dette.........! Hadde nok ikke være så hvitt,om det var mitt....jeg har ikke bare hvite ting og tang,men mye brunt,svart og beige. Og en liten grønn plante måtte jeg nok også hatt her..........


Noen møbler i brunt,har jeg også,og de kommer aldri til å bli malt hvite,for jeg liker kontraster. En salig blanding,kan man vel si......Mange har jo malt sine kurvstoler hvite,men jeg har aldri sett dem malt i denne herlige grønnfarven........var den ikke søt ? Her står den på et bad.

En vakker kontrast.......syns jeg........

Og en til..........! - nydelig med en gammel stol,dekorert med et spann med blomster....en herlig ide :) Nesten så man må jakte på en gammel stol,eller.....?
******************************
Håper du så noe du likte,og ha en fortsatt fin dag,og kveld :) Klem fra meg :)
*************************
Nå skal jeg oppfylle rørleggerens middagsønske.....hjemmelagd blåbærsuppe.........og pannekaker.......og bacon......... !

7 kommentarer:

Ragnhild S sa...

Åh, for noen herlige bilder! Ja, det er lett å drømme seg bort:)
Ha en fortsatt god sommer!
Klem

U.M sa...

I have been reading your blog for a while, allthough I don´t understand completely what you are writing:) But something I do understand `cos I can Swedish.. And of course pictures are international way of communicating.

Beautifull contrasts in your house, indeed: I agree with that greenish and dark brown chair, I really wouln´t paint, those fit so perfect with white and natural look..

STEINKJERRINGA sa...

Jeg tør nesten ikke si det, men jeg har malt alle flater hvite, har lys sofa, hvite duker og mest mulig hvitt ellers. Det er så vakkert!

HildeS/Frøken Fryd sa...

Nydelege bilete.
Einig med deg i at det gjere seg med litt kontrastar:)

Lunalei ;-) sa...

For noen nydelige bilder!!! Ja, det er fint å drømme seg bort! Hvitt er virkelig flott - men jeg er enig med deg, det er også fint med litt kontraster!
God sommer til deg!
Klem fra Lunalu, på bloggvandring.

Anonym sa...

Hei. Det var noen ordentlige fine inspirerende bilder - veldig fine.
Skjønner godt at du vil male hvit hjemme - lykke til. Sola kommer vel hit og litt håper jeg, selv om det er ok at det ikke stråler når jeg er på jobb hver dag. Kunne allikevel tenkt meg sol når jeg kommer hjem - går liksom gjort litt mer her da :)
Ha en fin uke.
Britt Eva

Alvas Hobby og Garden Bird sa...

Nydelige bilder, som er lette å drømme seg bort i...!
Jeg har også noen brune kontraster her og der,flott mot det hvite:)
Ha en fortsatt god sommer, kos deg og nyt dagene!
Klem:)