19. aug. 2009

Juleforberedelser.......????

Heisann,ja da var jeg hjemme igjen,og du verden så lenge jeg må ha vært borte.....! Plantene mine er store som trær,ja ikke alle da,for noen er rett og slett ikke mere..... men sånn er det bare,når man setter en rørlegger til gartner :) Litt svinn må tas med.......det har jeg jo erfart før.....heheee :) Nå er iallefall buskaset klippet,og 80 % med brune blad(!),er fjernet fra alle mine kjære pelargonier.......så nå er alt i orden. Og da kan man igjen begynne med andre sysler.......som å forberede julevarene !
Har ikke fått tatt noen bilder,til dagens innlegg,men da jeg fikk nyhetsbrev fra JDL idag ,måtte jeg innom å kikke....og som ventet.......mye lekkert og fristende !! Hvitt porselen,med en tidløs design.....nostalgisk og vakker.

Ikke at man trenger mer av denslags......men suppeterrinen og fløtemuggen likte jeg veldig godt :)


Nydelig skap,med en herlig, slitt look....Vakre og praktiske kasser,til oppbevaring...


Hvorfor ikke henge yndlingsplaggene til utstilling,på soverommet ?En nydelig gulvpute....god å ha under skinka,på sene høstkvelder ?


Kan jo tenkes at jeg hadde vært bedre venn med strykejernet,om dette nydelige strykebordet sto her hjemme hos meg ? Vet du,det tror jeg så absolutt :)
*********************
Igår kveld startet jeg altså med juleproduksjonen,og noe som hører med til denslags,er å hente frem alle jule-interiørbladene mine.......og det er noen,kan man si.....! Når jeg blar i dem,kommer ideene som perler på en milevis,lang snor.....! Idag skal det skrives liste,printes ut bilder,osv,osv.........til x-antall juleprosjekter...og tegninger skal tegnes,til snekker-prosjekter.....jeg tror det blir en produktiv høst.........kos deg så lenge,og takk for at du stakk innom :) - Klem-

10 kommentarer:

Ingun sa...

Vakre bilder...og en fin blogg!

janne - kathrine sa...

Hei, hei.

Kos deg masse meg planlegging og forberedelser:-)

Hilsen Janne - Kathrine

Turid sa...

Med et slikt strykebrett kan det jo hende at til og med æ hadde begynt å stryke mere klær enn akkurat det æ MÅ!!
Lykke til med juleforberedelsene, men glem ikke å nyte go`været te helga......

Lykkelita sa...

Gleder meg til å se hva du produserer etterhvert.
Ha en fin kveld og kos deg med prosjektene dine:)

Christine Louise sa...

Så vakre bilder :)

Klem fra meg..

Mitt hvite hus sa...

Vakre bilder... bare nyte...nyte.. de...
Klem Kerstin

Hulda sa...

Vakkert, vakkert, til å drømme seg bort i.. Skulle kommet igang med julevarer jeg også, men er ikke helt i siget enda.

Mitt hvite hus sa...

Hei Mona...
Tusen takk for den varme omtanken du viste hos meg.. hun er dypt savnet..

håper dagen din blir bra...
klem Kerstin

Tina sa...

Så masse fin inspirasjon, ja det er lekkert!

MODERN COUNTRY sa...

Hei Mona!

Takk SÅÅÅ mye for koselig hilsen du la igjen for en liten stund siden! Det var jammen lenge siden vi to blogget sammen. Men i sommer har det vært mye fravær for meg også. Jeg bestemte meg for å ligge litt lavere i terrenget dette året, for sommeren her i Nord er så kort. Ja pelargoniumene tåler ikke mye vann før de blir brune. Jeg kvier meg for å starte på mine. Pirkearbeid! Men det er vel snart tid å ta de inn igjen. Nå er jo høsten straks her, blir vemodig jeg. Vil ha sommer litt til. Men moro og planlegge nye varer! :)) Har gitt tips til ett par abgående skiltene dine, du er så dyktig synes jeg og det bør flere få greie på!

Ha en riktig fin helg, kos deg!
Klem Aina