9. sep. 2009

Høststorm ute,julestemning inne.........!

Heisann.....ja her er det luftig og vått,rundt hushjørnene......tak flyr igjennom lufta,båter og trailere ligger strødd rundt om.........kansje litt mer action enn man setter pris på ! Men så lenge ingen blir skadet,må man jo bare være glad....?! Det meste kan jo erstattes,men ikke mennesker.......!

Idag har det ikke vært lyst,syns jeg.......og det har blitt tent mange stearinlys i heimen ! Man får kose seg,så godt man kan......så jeg stakk nesen ut på verandaen,og hentet inn både furukvister og kongler,for å gjøre klar til fotografering av julevarene mine.....men det ble jo selvsagt en katastrofe uten lys !

Så dere får ta det,for det det er...........kun forberedelse.....! Hadde jeg fått besøk idag,hadde nok gjestene trodd det hadde klikka for meg....? Og det med god grunn.....!

Nå har jeg jo ikke julepynten for hånden,så tidlig på året,så det ble nok en veldig forenklet versjon av pynting.....! Men bare vent........heheeeehheeee :) Bruker ting som står fremme hele året,og det skal jo ikke så mye til,for å få den rette stemningen......dere skulle bare kjent lukten,da jeg la konglene i ovnen,og satte på varmluft,for og tørke dem.....og kverke alle de små krypene som bodde inni dem......! Det lukter himmelsk......men er utrolig sterk,så her måtte det luftes...og det var jo ikke akkurat noe problem,på årets kanskje luftigste dag !!!!

Den store brune flasken er et funn fra vårt kjære naboland,har to stykker av dem,og jeg bare elsker det brune glasset,sammen med grønne planter,- og hvit porselen....! Apotekerglasset fant jeg på loppis her hjemme,og nå satte jeg litt lyng av blokkbær oppi. Fant ingen lyng i marka,som hadde skiftet til høstfarger.......utrolig rart !

Når jeg ser på allt jeg har lagd til julesalget,så er det akkurat de samme fargene som på bildet....hvitt,beige,brunt,grønnt......bare jordfarger ! Tror det må ligge innebygd i meg,for det er overhodet ikke planlagt.....noe rødt og blått,er liksom ikke aktuellt........så det blir nok en jordfarge-jul her.........


Nå har jeg ryddet bort allt av lim og papir......og da skulle man vel tro at det var litt ryddig ??? Nix.........nå er bordet fullt av gamle syltetøyglass,og servietter.......! Gjenbruken råder........på gulvet står 6 fulle esker med varer,og nakken er som den pleier,rett før jul........hehheeeeee...... :) Skuldrene i ørehøyde.......men sånn skal det liksom være....jeg er jo tross allt glad i tradisjoner.......hahhaaaaaa :) Nei,som jeg babbler i vei.......takk for besøket,og velkommen tilbake :) -klem fra meg.

8 kommentarer:

Lykkelita sa...

Så lekkert - men du, "rett før jul" er du GAL?? Herlighet jeg tenker at julen er sååå langt unna:)
Men den kommer jo som regel litt overraskende på meg, så kanskje jeg skal begynne å tenke litt i den retningen.. Hmm, er ikke helt der ennå:)
Stormen ja, den uler her også - er spent på hvilket syn som møter oss imorgen tidlig - mulig det er noen naboer som har fått tingene våre gjennom natten. Har selvfølgelig ikke tatt inn pynt, møbler og slikt ennå... Blir spennende...
Nattaklem fra litt lenger nord!

Hulda sa...

Stilige bilder, Mona! Men, julestemning kan jeg ikke si at det er her enda. Men, høststemning, det har jeg greid å lokke fram. :)

Stubbetufsa sa...

Ja, for ei som skal lage bilder som skal selge hennes juleting er det vel ikke rart å lage litt jordaktig julestemning! Dere vet reklame, de fotograferer sommerklær om vinteren
Bare fortsett du, Mona, det bor en liten kremmer inne i deg!
Klem fra ho Tufsa!

Mitt hvite hus sa...

Nesten så jeg fikk julestemningnå... Virkelig flotte og stemningsfulle bilder...
Det går fort mot jul... Klem =)

Jill sa...

Himmel.....er du komt så langt med julesalgstingene allerede!!!
ja da skjønner jeg at du har "nakke".
Kjemepkoselige bilder du viser frem, jeg tror julefargene du har valgt vil slå godt an :-)
Ha en fin torsdag!

Magdalena sa...

herlige , lune farger,- nydlelge stilleben... dette var FLOTT!!!

er selv en kongle elsker...
har dem på glass og på fat og...
os deg videre,- ser ut som vi får en fin helg,- og julen lar vente på seg...
klem, magny

Malin sa...

herlig høststemning!
Flotte bilder!

Jeg har lik den glassklokka fra Kid.
Vet bare ikke hva jeg skal bruke den til....?
Noen forslag??

Klemmer Malin

h.espe sa...

Hei Mona!
Så herlige og stemningsfulle bilder, og jommen oplever jeg ikke litt av julestemningen også...;o)
Her i Oslo nyter vi nydelige høstdager - sol fra klar himmel.Selv om vi er begynt å få det litt kjølige draget i lufta, har det vært varmt og godt. Nå nærmer helgen seg, og jeg skal på hyttetur. Så. da er det bare å krysse fingrene for at godværet skal fortsette.

Ønsker deg en flott kommende helg!

Klem fra Hildegunn