16. nov. 2009

I fullstendig julegavemodus......

Hei,er dere ferdige med julegavekjøp....? Jeg jobber (intenst) med saken......og du verden for et rot jeg steller i stand,i stuen......virker som jeg lager rot,uansett hva jeg driver med,for tiden ! Papir,tags,hampsnøre overallt.......og hva skal sendes,og hva skal ikke sendes.......hva skal til nord,- og hva skal til sør......og innimellom allt dette,så kommer det noen bedende meldinger,- og mail......om vimpler....! Jeg gjør så godt jeg kan.... !

På sånne "jakte på julegave"-turer,så har jeg en tendens til å finne ting til meg selv også......på fredag fant jeg disse søte,små og ferverike dingsene,fra Nille ! De skal få henge enten i trollhasselgreinene,eller på et lite juletre........

Dette vakre arket med juleevangeliet,kommer fra Lobelia.....vet ikke helt om jeg skal sette det i ramme,eller henge det opp som det er.....! Blir nok best bevart i en ramme..


Disse sjablongene kommer også derfra.....har kjøpt hele settet,med både store og små bokstaver og tall ! Og gjett om jeg gleder meg til å utfolde meg med dem,både på tøy,og treverk.......blir nok ikke før etter jul,har jeg omsider innsett....Ble jo en pen liten sum ,for alle settene,og jeg har lenge hatt lyst på dem......men ikke hatt samvittighet til å bestille dem.. Men snille rørleggeren vettu,han sa : Du får se på det som en ren investering,du kommer jo til å bruke dem på mye....!!!!! Joooooo,jaaaaaa,sa jeg........men de kan også være til pynt....henge på en knagg eller noe.......:) "PÅ EN KNAGG ??? TIL PYNT ???? Nei,vet du hva.......så fine er dem ikke.........sa han........!

Et lite kors fant jeg hos Fru Dahl,i nabobyen ! Dette skal jeg pynte julegaven til mormor,med :) Nydelige detaljer.........Jeg fant mer,der......en liten zinkpotte,som jeg ser for meg en julerose i.......,og lysholdere til juleoppsatsen ! Lyktene i bakgrunnen er fra Plantasjen........det eneste jeg har handlet fra deres juleutstilling,faktisk !!! I fjor syns jeg de hadde masse fint,men i år var det litt kjedelig,liksom............kansje jeg er blitt litt kresen.........håper det......hihiiii :)

Disse små,nydelige kulene har jeg jaktet på i to år......og på lørdag fant jeg dem !!! På en nydelig butikk på Fauske,som jeg ikke husker navnet på.....men den ligger vegg i vegg med Hansen & Dysvik,for dem som kjenner til stedet.
De får vel en hengende jul,de også,jeg vet bare ikke hvor,enda.......!
*************************
Jeg ivrer faktisk ikke etter og pynte heller,det er det verste.........og helt unormalt til meg og være ! Men det kommer nok........! Først må jeg bare slette harddisken ang. julegaver, ca 33 stk.......og noen tusen fattigere,når det er ute av verden,SÅ kan jeg ta fatt på husets jul ! Og så må jeg takke for alle fine ord,om mine amatør-julekort........kjempekoselig at dere likte dem så godt :) :)
Ps......et lite hjertesukk til slutt...når dere betaler penger inn til meg,så vær så snill og HUSK å merk innbetalingen med ditt eget navn....for jeg har hatt rene Kripos-tilstander her,for og finne ut hvem som er gift med Bjørn Karlsen,og hvem som absolutt IKKE er det........eller Daniel Krogh.......eller Kristian Davidsen.... (oppdiktede navn) !!!! Jeg er nesten ansatt som assistenten til Ola Thune,føler jeg....... Dette tar litt tid,kan man si.....! Og denne tiden vil jeg så gjerne disponere til andre ting....... :) - Mona.

10 kommentarer:

Annelis hantverk sa...

Oj så mycket vackra julpynt du har hittat och dina kort är helt fantastiska!
Ha en bra dag!

Mitt hvite hus sa...

Et energi innlegg fra deg i dag... herlig pynt du har kjøpt deg..og de sjablongene var virkelig flott.. nydelig å henge opp også.. hihi...

Ønsker deg en fin ettermiddag..Klem Kerstin

Barbros lille atelier sa...

Så mye skjønt du har funnet! Det er viktig med litt smågaver til seg selv innimellom:-)Og sjablongene er jo en god invistering. Kunne tenkt meg noen sånne selv.

Når det gjelder julegaver,så er vi godt i gang, men ennå en stund til alle 60 er i havn. ..

Ha en kjempefin og produktiv uke!

Klem

Anette Willemine sa...

Wow, det var mye flott du har kjøpt. De sjablongene er jeg på leting etter. Skal inn å se om Lobelia har de.
Har ikke kjøpt noe julepynt enda, men noen julepresanger har det blitt.
Skla se om jeg får tatt en tur i morgen - på myse-alene-tur.
Ha en deilig ettermiddag!
Klem fra Anette Willemine

A K sa...

Så mye fint du har handlet :)

kan tenke meg det blir laget mye fint med sjablongene etterhvert ;)

:) Ann K

Magdalena sa...

mye flott her...! klem¨¨¨*

Anne sa...

Så mye fint du har kjøpt deg:) Man finner mye man har lyst på selv når man er ute å kjøper julegaver.
De sjablonene har jeg også tenkt på. Er på ønskelisten min;)
Ha en fin kveld videre!

purglede sa...

Så mye flott og så herlig lesning! Koser meg med bloggen din!
Ha en god natt. (jeg ser frem til neste lesning om flotte ting og tips og annet snacks)

God natt

Mari sa...

Åhh så masse fint du har funnet på din vandring. Eg må nok starte julehandelen eg også, har omtrent like mange på lista som deg og det tar tid...Men det er litt jo moro også:) Og dei flotte sjablongene du har kjøpt deg, gleder meg til å sjå kva du lager:)
Ha ein fin kveld!

Anonym sa...

Hva kostet sjablongene? Jeg synes du fint kan henge de opp.. Lag et "God jul" oppheng der du pynter med litt granbar og slikt:) Eller "Drøm søtt" over sengegavlen. De der kan nok brukes til så mangt ja:)
Flott blogg, liker godt bloggnavnet ditt:)
- Tutta