25. nov. 2009

Jag er bjuden til Innergården !!

Ja,tenk og kunne fått tatt turen til Balders hage,med julmys,nå i førjulstiden.........sukk ! Nyhetsbrev i innboksen ,fra nabolandet,er jammen ikke til å kimse av ! Jul-på-kjøkkenet-bildet er bare nydelig.......ikke sant ? Det eneste jeg savnet her,er en lysende julestjerne i det fine vinduet....! Er det en tid på året,at jeg savner et kjøkken,så er det nå !!! En trang, liten,- og mørk kjøkkenkrok er ikke noe å skryte av....når allt julestæsjet skal ha en plass.
Nydelige små hjerter hadde dem også.....lette og lage tror jeg,om man ikke tar seg en Sverige-tur,altså...... :)

Disse var også så søte........


Nydelige farver......hvitt og beige,sammen.....



Og lune og gode puter..........jo,jeg kunne absolutt tenkt med en tur over grensen :) Vanligvis pleier jeg og tråle butikker på denne tiden,livredd for å gå glipp av noe nytt,innen julepynt,men i år,har jeg kun vært på en slik tur.....tror jeg må ha en skrue løs,gitt.....! Kansje jeg må være litt klok,og se etter hva jeg har først.......nei,forresten............jeg vet jo desverre at jeg har nok......så den tanken kan jeg bare glemme... :) Har du........eller er du av den svake sorten,du også.....som bare går rundt med stjerner i øynene,som en treåring i en lekebutikk....?
***************************
Kos deg uansett,og ha en super onsdag :)

7 kommentarer:

Ann Kristin sa...

Åå, her var det mykje fint, ja! Sitt no og ønsker at eg hadde dei gardinene på mitt kjøkken..., og putene...og dei søte hjertene..og og... Eg har nok eindel julepynt liggande på loftet, men eindel forsvann då me flytta i fjor, så det vert nok innkjøpt og laga litt meir... Det er rart med det; med nytt gammalt hus og nyvåkna interiør-interesse, så er det mykje ein "berre må ha"! Ha ein fin førjulsdag!

Anneli sa...

Kjempekoselige bilder :)
Datteren i huset og hennes mormor reiser på førjulsshopping til nabolandet på torsdag, gjett om jeg misunner dem..?!! Nei, jeg håper de får noen koselige dager :)

Jeg syns absolutt du burde ta turen innom Fagmøbler, og se på alt det fine vi har fått inn av småvarer. Pakket opp litt nytt fra Bloomingville i går ;)

De fine bildene fra forrige innlegg, er midt i blinken for meg også. Jeg har faktisk lagret et par av dem for en stund siden ;)

Ha en fin dag Mona!
Klem <3

h.espe sa...

Masse flott å se her... Jaaaa, jeg går så absolutt rundt med stjerner i blikket om dagen. Butikkene bugner av herlige juleting, og jeg kunne ha shoppa meg til "fant" - elsker jo julen....

Ha en fortsatt fin uke!

Klem fra Hildegunn

Noatunfrua sa...

Åh, det juletreteppet var nydelig!
Jeg har ikke vært på så mange julepyntshoppingrunder jeg heller... Aner ikke hva jeg har, for det glemmer jeg for hvert år... Får vel gå ned i boden og hente opp eskene så jeg får en oversikt! :D

Ha en deilig kveld!
Klem!

Unknown sa...

Så fina bilder på din blogg, ska nu fortsätta att kika runt här.
Ha det så gott.
/Maggan

Jeanette Jess1 sa...

Kjøkkenet er helt klart favorittrommet en stund framover nå.ja. Synes det er det koseligste rommet å pynte til jul på, og dette bildet ga jo virkelig innspirasjon ;o))

Millas hem sa...

Åh, så mycket fint!! Vill ha
allt!=) Så härligt juligt!

Kram Camilla