5. nov. 2009

Nye loppefunn......

Heisann ! Er det bra med dere ? Håper det.... :) Her går det i hundre,etter Tomines innlegg,om julevimpler......igår og idag,har jeg hatt fullt opp å gjøre,mildt sagt ! Så utrolig bra at så mange liker dem :) Så tusen takk for alle sms,og mail !!!!!

På lørdag ramlet vi på loppis,igjen......ikke planlagt,men nokså lurt likevel.....!
Ser for meg en stund med symaskinen,for å lage noen puter,men når det kan bli,må gudene vite....

De to siste gangene jeg har vært innom vår faste loppis,har jeg sett på en gammel skitten og fæl eske.....med et svart og særdeles lite tiltrekkende stoff oppi.........men på lørdag tok jeg det med hjem,og rett i vaskemaskinen bar det !! Skulle nok tatt før/etter-bilder........men uansett,stoffet var stivt og hardt,og veldig kraftig.....og en stor skatt !! Akkurat DET,forstod ikke mannen jeg betalte til.......han lurte på om jeg visste hva jeg kjøpte !!! Nei,sa jeg,- men jeg vet absolutt hva det skal bli......og da han hørte hva,så føyk øyenbrynene helt oppi rota på panneluggen.......hihiiiii :)


Og tror du det ble mindre styr,da han fikk se denne skoen......hahhaaaaaa,hva i alle dager er det du har funnet nå....?????? - Jeg trenger nye vintersko,sa jeg....men jeg skulle så gjerne hatt to.........! Flasken fant jeg også.......har mani på sånne........


Han er i ekte skinn.....liten og søt,og det var igrunnen nok til at den fikk bli med hjem til meg :) Ser jo for meg en liten,søt julemus i det hullet......


Man vet man er en blogger,når man pynter,og tar bilde av et brød..........eller......? Man tenker liksom på en ny måte.....eller....? Joda,det må nok bare innrømmes.......godt jeg vet at det er mange med samme diagnose...... :) - Neida,jeg fant ikke dette på loppisen......

Og et olivenbrød med respekt for seg selv,må selvsagt ha en egen tags...... ! Så nå MAGNY,nå har du kansje fått enda mere lyst på brødet.......hihiiiii :) Du får ta første fly,så setter jeg på kaffen.... :)
Nei,nå må jeg gjøre noe fornuftig.......steke pannekaker til rørleggeren ! Kos deg så lenge !

8 kommentarer:

Turid sa...

Artig innlegg-så morsomt å lese di vurdering av "når er en en blogger"....
æ skjønte det når æ idag LÅ under klæsnora å tok bilder...tenk dæ situasjon...?

Ellemeller sa...

*knegg* Du er skrudd:)
Men sånn er det... eg fekk nesten asmatiske anfall i går for at eg hadde gløumd å ta bilete av middagen. Eg skulle jo blogge om den i dag, men kjæresten hadde nok ringt sjukehuset om eg i tillegg hadde laga tags til den, also:)

Du har fanga mykje fine ting!!

Anita

Barbros lille atelier sa...

Hi, hi, ja, vi er nok flere som kjenner oss igjen:-) Kos deg med loppefunnene dine!!

Mitt hvite hus sa...

Herlig innlegg... og så masse flott du fikk med deg... ..
og den skoen..var så sjarmerende...

Klem kerstin

Mari sa...

Nei nå må eg berre flire for meg sjølv her... Ja det er forskjellig som skal pyntes og blogges.
Masse fint du har funne på loppis, det er gøy!! Skal ein tur i morgon å sjå om eg finn noko smått...
Og gratulerer med masse bestillinger, kjekt når andre liker det ein lager! Så veit nå du kva du skal gjera på den nærmeste tida:)
Ønsker deg ein fin kveld og kos deg masse med vimpelproduksjonen!

My little footprints sa...

Loppefunn! HERLIG :)) ja det er jo det morsomste som er å finne fram noe møkkete, skrukkete, "fæle" greier man kan trylle fram til det mest vidunderlige, og det er jeg helt sikker på at du gjør :)
Brød med etikett: Selvfølgelig! Genialt jo.. hihi.. Ble iallefall et fint bilde!!
Klemmer til deg

Hulda sa...

Så flotte skilt du har laget. Likte det med blondekanten og GOD JUL. Veldig lurt å lage slike knaggrekker. Syns de ble supre! Fine loppefunn også.

Noatunfrua sa...

Hei Mona!
Har visst ikke vært inne hos deg før, jeg.. Jammen glad jeg ramla innom, for her var det MYE fint! Så utrolig flink og kreativ du er!!

Ha en nydelig fredag!
Klem fra
Laila Johanne