9. nov. 2009

Ruskevær...og lagerbeholdning !

Ushhhhh,ja idag er det ruskevær i nord ! Det er på sånne dager,man er glad man ikke jobber som postbud....... ! Bare å kose seg inne,tenne masse lys,og gjøre dagen så koselig som mulig ! Jeg lovte jo å vise de skiltene som enda ikke er solgt,så nå har jeg tatt bilder,i fart......hehheeee,det gikk litt fort serru......stikkord : tålmodighet....! Her kommer en hel haug......Phuuuuuuu,for et res........! Ser du noe av interesse,er det bare å spørre,først til mølla...osv ! Nå skal jeg fortsette med litt silkebånd og stæsj........så kos deg så lenge :) Klem.

6 kommentarer:

Magdalena sa...

en ting er sikkert,- nyyydelige er de...
klem, magny

Hulda sa...

Ja, skikkelig ruskevær her i Harstad også. Godt man kan sitte inne i varmen. Jeg har vært hjemme fra jobb i dag, tett i bihulene. Skal holde meg hjemme i morgen også.

Så flotte skilt! Jeg tror jeg likte det med god jul, svart bakgrunn og de hvite stripene, som en ramme rundt skiltet, best. Liker også godt de knaggene. Har veldig lyst å prøve meg på noe slikt, men er ikke kommet så langt enda. :) Man rekker ikke alt med en gang, nei..

Barbros lille atelier sa...

De er bare så skjønne de skiltene dine! Litt av en produksjon du har hatt:-)

Ha en fin kveld!

My little footprints sa...

Hei Mona! :)
Ja ruskevær er ikke noe særlig, da er det godt å holde seg innendørs iallefall :) Her på Østlandet har det i grunn vært ganske fnt vær i dag. Ingen nedbør og jeg tror jammen i meg sola tittet frem i dag også :) Synd man bare er på jobb på dagtid, nå er det jo snart både mørkt når man drar på jobb og mørkt når man er hjemme igjen!
Så mange flotte skilt du har laget! Hvor mye tar du for kjøkkenskiltet?

Håper ellers at alt står bare bra til med deg! Er vel i gang med produksjon av mange julevarer og julegaver nå? :)
Ønsker deg en fortsatt fin Mandags-kveld!
Klem fra Beth

Alvas Hobby og Garden Bird sa...

Så masse du har laget!
Og flotte er de:)
Du får kose deg inne i ruskeværet, koselig med masse levende lys og litt pussleri:)

Lill-Therese sa...

Hei
Kunne gjerne tenkt meg et sånt skilt hvor det står god jul på fransk..=) Hva er prisen?

Lill-Therese