11. jan. 2010

Forelsket........type hodestups !!!

Heisann :) Litt stille fra meg om dagen......ikke noe galt altså,jeg er bare i kreativt modus,og da er jeg ikke til å stoppe,vet dere......da produseres det til alle døgnets tider !!! Klokken blir fullstendig oversett,gjelder å smi mens jernet er glovarmt !!! Så nå ligger det en stor stabel med påskekort,og andre kort,og bare venter på å komme seg i en butikkhylle :) Men innimellom må hodet hvile........iallefall fra det kreative.......og da stikker jeg kjappt innom finn....! Savner fælt min gamle turkompis på fire bein.......og har veldig,veldig lyst på en ny.....men prisene er jo til å få fnatt av. Egentlig er det jo bra,for da må man vurdere det lenge,om man skal skaffe seg en liten tabbis.....og ikke alle egner seg vel til hundeeiere,heller......tenker på den stakkars hunden som var på nyhetene for noen dager siden,som ble forlatt på en gård,etter at eieren flyttet !!! Og til og med,stående i bånd !!!!! Er det mulig ????? Jeg fatter ikke at man snakker om voksne mennesker.....! Blir så provosert av sånne folk,at jeg finner ikke ord !! Den lille rakkeren på øverste bildet,er en pomeranian,er han ikke søøøøøt ?
Og denne er jeg inne og ser på,hver eneste dag.......han bor på Fauske,bare 30 minutter herfra.........farlig nært,sier rørleggeren......hihiii :) En liten chihuahua.....sukk hjerte,men brist ikke......tenk og få holde den lille runde krabaten,og bare bore nesen inn i den myke pelsen.......mmmmmmm.......:)

Selv om jeg ikke har tenkt å gå med hunden i håndvesken,så liker jeg best de som er små......og nusselige ! Der nekter rørleggeren.......diskusjon avsluttet !!! Det der,kalles ikke hunder,vettu........sier han !!! Mens han tenker dobermann eller rottwailer,tenker jeg mest på sånne Aylar/Paris Hilton-utgaver av sorten......hehheeeee.......! Så der står vi da......! Men på finn,er det jo mere til salgs......jeg er vel en av få,som aldri har ønsket meg en hvit ektorp,fra IKEA ? Men en Tommelilla derimot,har jeg jaktet på iallefall i 4 år !!! Og mange har jeg funnet,men aldri her i nord ! Men så,i forrige uke dukket det opp en her i Bodø......og gjett hvem som var snar på telefonen....men likevel for sen til å få den ?? Joda,det var selvsagt meg ! En annen kjøper skulle hente den på lørdag !!! Om han ikke dukket opp,så skulle jeg få den.......tror dere jeg hadde ro i kroppen,den dagen...???? Nei !! Men så,igår kveld ringte eieren meg,den andre kjøperen var ikke dukket opp !!! Åååååhhhhh,hvilken lykke.......for en brukt sofa fra IKEA ???!!! Så nå har jeg altså etter 4 år,endelig en grå tommelilla !!! Litt flaks skulle det altså være mulig for meg,å ha :) Men nå må jeg jo selge de to andre,som tar opp hele stuen her....for å få plass til vidunderet !!

Jeg har likt denne fra første gang jeg satt i en,og stolene som hører til,er jo bare så herlige og gode ! Men heller ikke dem har jeg klart å spore opp,er nord !! Helt til i forrige uke......
Da dukket denne opp,på Ørnes, ca ti mil herfra.......var det virkelig mulig ??? Heiv meg igjen på telefonen,og stolen sto bare og ventet på meg !!! Herremin........kunne få den tvert,måtte bare hente den.......men hvordan ?? Så nå har jeg kontaktet transportfirmaer her omkring,for å få den hjem....,men der sluttet flaksen !!!! Ingen er interreserte...oppdraget er vel for lite !!! Makan til tverre mannfolk !!!! Så nå mister jeg vel den........kan liksom ikke stappe den inni Golf'en min,heller.......og ikke har jeg hengerfeste ! Har lagt hodet i bløt,men finner nok ingen enkel løsning....og trailersjåfører er ikke så populære her i gården lenger !!! Huff,dette ble mye syting......men sånn er det,når man setter seg noe i hodet,og det ikke går sånn som man håper...... tror jammen disse sjåførene hadde trengt seg et kurs i hjelpsomhet og service,sånn som det vi finner her i Blogglandia !!! Her kunne de ha lært mye,nemlig :)
*********************
Kos deg,og ha en fortsatt fin uke :)

10 kommentarer:

Mitt hvite hus sa...

herlige valpe bilder du viser oss.. jeg er et hunde menneske..men litt større hunder enn dette faller nok jeg for... selv om jeg blir bløt i hjerte av disse også..

ÅÅÅ ja jeg blir også sint og ufattelig lei meg når jeg hører om dyreplageri og mishandling... syns det er bar at de koster...da siler man gjerne ut noen....

Så utrolig bra at du fikk sofaen du ønsket deg... av og til skal man ha litt hell med seg og det hadde du nå...


ha en herlig dag..

KLem Kerstin

Elizabeth sa...

Kan dere ikke bare late som dere skal kjøpe ny bil å prøvekjøre en med litt plass en dag?? Eller en med hengerfeste og låne en henger på en bensinstasjon?? Må jo være en måte å få det til på...

Kjerstin sa...

Får alltid lyst på flere hunder når jeg ser valpebilder. De er jo så nydelige. Har selv to små av rasen Bichon Havanais.
Så fint du fikk sofaen:-) Håper det ordner seg med stolen:-)

Rut och Signe sa...

Vilka små sötnosar du visar idag. Underbara, men de växer ju så snabbt upp och bli till vuxna hundar. Valptiden är så kort!

Datt sa...

For noen søtinger! Jeg er så enig med deg! Enkelte burde IKKE hatt dyr! Men en runde med balltreet!

Beth sa...

Såå nydelige små valper?
Har selv fire små hunder du kan lese om dem på min hjemmeside:
http://www.123hjemmeside.dk/beth

Men det ble ingen valp på deg,
men en sofa og en stol i stedet?
Fine møbler...:-)
Og mye mindre bry med dem enn en liten valp?
He, he...

Janne i Fagerlia sa...

Håper det ordner seg med transport. Surt om dette skulle gå fra deg nå bare pga. transport.

Tvi, tvi!

Mariann Louise sa...

Hei, leste litt om hundeønsket ditt, om du vil, kan du titte på hjemmesiden min www.Louises-Voodoo.net, kunne vært moro med en tilbakemelding fra andre om hvordan de liker siden:) Skal ikke presse hund på deg, altså! Men kjekt å høre hva de synes om siden, og nå er det jo 3 tisper som venter valper, hihi:))

Jeg er alltid uheldig med annonser, for sen, grr! Ser etter en koselig slagbenk, og de er det IKKE for mange av her på vestlandet...men over grensen (Sverige), kaster de disse herlighetene etter deg, sukk...
Kjenner meg igjen, ja:)
Men litt flaks må vel komme til den tålmodige??

Mariann og hundene

Anneli sa...

Elizabeth hadde en god idè! :)
Ellers kan jeg jo tipse om både Bodø varetaxi og Meløy varetaxi, som kjører den veien hver dag.
Jeg anbefaler Bodø varetaxi, de tar litt bedre vare på det de frakter.. (selv om de er litt dyrere på frakt)
Håper det ordner seg!
Lykke til :)
Klem fra meg <3

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Du må få deg en liten chihuahua , det er verdens skjønneste hunder. Og selv om de er små er det veeeeeldig mye hund i de ! Jeg har hatt min Isabella i et år nå ,og hun er bare prinsessa her i huset ! Og du , jeg har heller aldri hatt henne i en veske , hihi! Min mann var også skeptisk , men når han så hvor mye oppmerksomhet han fikk av "damene" SÅ VAR NOK DET GLEMT ,haha!!! klem