21. jan. 2010

Jeg gir bort....- og award fra Susanne :)

Som vanlig så er jeg litt treig med sånne award'er,det tar sin tid før jeg får tenkt ut 7 ting å skrive,om meg selv..... ! Koselig å bli satt pris på,ingenting gleder mer !! Tusen takk Susanne (Min Stil). Så var det de 7 tingene da......

1:Har telefonskrekk så det holder......idag måtte jeg ringe banken,da jeg hadde glemt en kode.....og sånne ting kan man jo ikke få andre til å fikse.....selv ikke en rørlegger :) Men hvem tror dere måtte sitte ved siden av,i tilfelle jeg skulle bli "angrepet" av damen i andre enden........jeg skjemmes !!!!
2: Kan bli så rasende på ting jeg ser på tv'n,at jeg blir liggende søvnløs en hel natt.....det skjedde senest på fredag !! Det var to personer som slo ihjel en hest,med øks...og dette var ingen film,men en dokumentar !!! Jeg ble rett og slett dårlig...uvel og kvalm,for noe mer bestialsk har jeg ikke sett.....hva er slike mennesker lagd av.....jeg fatter ikke at dette virkelig skjer !!! I 2010 !!! Tenk og ville sitt eget dyr,så vondt..........som du har hatt så mange gode opplevelser sammen med,og levd sammen med,i mange,mange år.......jeg begriper det ikke !!! Kjenner jeg hisser meg opp,bare jeg skriver det her.....
3: Kunne godt tenke meg å sette meg på skolebenken igjen.....for å bli gartner,hagedesigner,blomsterdekoratør.......et eller annet innen dette,for å få ut litt kreativitet...med lønn.....!
4: Elsker å fotografere......og skulle gjerne lært mere om dette også......
5: Lovte en gang min x-kjæreste at jeg aldri skulle lære meg noe om data (det måtte da være den kjedeligste hobbyen,man overhodet kunne ha..).....jeg kunne ikke engang slå den på !! Skal si jeg bommet grundig,der.....?!! Ikke at jeg kan så mye nå heller,men jeg kommer nå inn ....heheheee,og det er vel ikke få timer man sitter her,heller....når man tenker etter : ) Det hele begynte med at jeg måtte ha tak i onkel,som var på båt,på andre siden av jorda.....jeg kunne ikke ringe,så da måtte jeg spore han opp,på annet vis.....ikke hadde jeg noen til å hjelpe meg heller,så det var bare å prøve seg frem,og jammen fant jeg ham.....man kommer langt med litt stahet !!!
6: Besvimer lett som en plett.......av å se blod ! Jeg har aldri vurdert å bli sykepleier,nei.....ikke rart man er som man er,etter å ha deiset med hodet rett i et betong-gulv,etter å ha kuttet seg litt i en finger,- eller å ha tryna rett i en varmeovn som sto midt på gulvet,for så å tryne i gulvbelegget.......etter å ha skjært seg enda en gang......kan jo ikke bli normal av slikt !!!
7: Husker som om det var igår,da jeg i Oktober,1997 fikk en grusom telefon......! Det var bestekameraten til rørleggeren som ringte,og sa : Mona......sett deg ned,hvis du står......(lang stillhet)........det har desverre skjedd en forferdelig ulykke...........og det er Roar....han har ramlet 13 meter,rett i asfalten.........vi vet ikke enda hvordan det går....... " Er han død,sa jeg bare.......nei,han er ikke død.......men...........han kan jo bli lam.....vi aner ikke,men han ligger på intensiven,så du bør nok komme så fort du kan. Det kan jo hjelpe deg,uansett,å se stedet der det skjedde...... Etter 4 dager,med mange absurde tanker,alt fra begravelse,til en samboer i rullestol,fikk jeg endelig reise....det var innmari tøfft for et aspeløv,som meg...Jeg spiste ikke på 14 dager,men overlevde på en kopp te,pr dag...... takket være noen engler på sykehuset i Mosjøen ! Etter 14 dager der,kunne vi reise hjem til mamma og pappa (jeg bodde jo der,mens han egentlig bodde i Asker),han ble helt avhengig av hjelp til absolutt allt,og kunne jo derfor ikke være alene,og ble sykemeldt i et år,pga brudd i ryggen. Det går bra med han nå,om dere lurer på det......blir fortere sliten enn før,men det er jo en bagatell,når man tenker på hva som kunne skjedd !! (husker ikke helt om jeg har fortalt dette før...)!!?
*********************
Ble nå nesten dystert dette her,men det var nå ikke helt meningen da.........derfor har jeg funnet ut at jeg skal gi bort en "forundringspakke",som inneholder noe av det jeg lager ! Dere vet jo hvilken stil jeg har,men siden det skal være en liten overraskelse,vil jeg ikke vise noen bilder......hihiii :) Alt dere må gjøre,er å legge igjen noen ord,og mailadresse,om dere ikke har egen blogg,- sånn at jeg finner dere igjen ! Trekker en vinner på søndag :) Lykke til :)

27 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Mona. Godt det går bedre med rørleggern og så gøy med gi-bor-ting. Du lager jo så mye fint.
Ønsker deg en finfin helg.
Klem Britt Eva

h.espe sa...

Hei Mona!
Gratulerer så masse med velfortjent award! Må si du hadde litt av en historie å fortelle i utfordringen. Uff, uff!! Godt å høre at det går bra med din kjære nå, og som du sier, at han blir litt fortere sliten nå en før, ja det er en bagatell med tanke på hvor galt det virkelig kunne ha gått..!!! Å oppleve slike ting setter ting litt i perspektiv - man skal ta vare på øyeblikkene...

Ønsker deg en strålende flott dag!

Goklem fra Hildegunn

Nenna sa...

Åhhh! Jeg vil være med! Du lager jo så mye fint!!!
Ha en hærlig dag!
Hilsen Janette

Mitt hvite hus sa...

Heisan.. gratulerer med award og den var vel fortjent..

En veldig sterk historie du kommer med... Dette er en på minnelse om at en bør leve hver dag ..nyte den ..ingen som vet hva morgendgaen bringer...
så godt at det går bedre med han... det kunne gått så mye verre..

og en gi bort gave ...så nill du er .. dette er spenning i hverdgaen det...

Klem Kerstin

Ellemeller sa...

Hei. Jeg er lettrørt og følsom og fekk tårer i augene av ulykken du skreiv om. *grøss* for ei oppleving det måtte ha vore.

Eg er gjerne med på gi-vekk:)

A K sa...

Så sterk historie du skriver. Godt det endte bra. Kan tenke meg det var traumatisk da det stod på!

Gibortinnlegg er alltid gøy så jeg frister lykken ;)

:) Ann K

Lovise sa...

Heia.
Godt at historien med ulykka endte godt.Håper dere har en herlig januardag og er lykkelige med livet som det er:)

Himmelberget sa...

Gratulerer med award, også godt at det endte bra med rørleggeren.
Ha ein fortsatt flott dag :)

Jannemor

Fjordheim sa...

Ja det vil jeg gjerne være med på. Du lager så mye flott. Blir helt stum noen ganger.
Så godt at det gikk bra med din kjære. Litt av en opplevelse å ha vært igjennom. Men prøvelser gjør en som regel sterkere.
Skal trekke en gave på bloggen min i kveld, så vil du være med så heng på.
Ønsker deg en riktig god helg :)

Randi sa...

Hjelpes meg MOna...for noen historier du har...huff ble helt redd da jeg leste om rørleggeren din jeg...takk og lov at det går bra...som jeg sier...noen ganger skal det gå bra:-))

Jeg har jo fått gave en gang før av deg...de nyyyydligste decopasje eggene jeg har sett(favorittene mine i påsken)pluss litt småtteri.
Så en mulighet som dette... fra ei som liker drivved like mye som meg...kan jeg ikke la gå forbi:-)

H en fin dag

klem

Christine Louise sa...

Så klart jeg vil være med.. Så spennende.. Klem fra meg..

63 grader nord sa...

Vil være med :0)

Mari sa...

Heisann!
Gratulerer med award:)
Sterk historie du forteller, det er godt og å høre det gjekk bra i alle fall! Ønsker deg ein flott torsdag:)

Datt sa...

Jeg er akkurat lik deg på punkt nr 2! Spesielt når dyr bli plaga ev ene eller annen grunn.. :-O

Nr 7 var kjempeskremmende, så bra at det går så fint i dag!! :)

Anonym sa...

Gratulerer med award og kjempekjekt og lese litt om deg:-)
Så fint at det gikk bra med din kjære, livet er IKKE for amatører..!
Ønsker deg en fin dag, klem Hege.
PS!Venter spent på Giveaway-du lager jo SÅÅÅ mye fint!!

Smykkas sa...

Flott at du er så åpenhjertig og enda flottere at det endte godt.

Forundringspakke? Klart jeg vil være med. Det blir kjempespennende.

Om jeg ikke vinner, er det gøy bare å få vite innholdet.

Astrid

Just a Little Vintage sa...

Grattis med award=), den er velfortjent! En sterk historie du forteller...godt det gikk bra til slutt!! Så spennende med "gi-bort", jeg vil gjerne være med=)!

Klemmer!

liven sa...

Hei Mona
Grattis med award....men litt av en opplevelse dere har hatt!!!
Godt at det gikk bra!
Måtte innom deg etter en telefon fra svigermor.....
hun hadde sett at det gamle handelstedet der oppe var til salgs! Det er nabohuset til der min manns bestefar kom fra!! Så hun hadde jo lyst at vi skulle ha kjøpt det som landsted....men det blir nok for dyrt å reise der ofte. Et nydelig hus og alle de fine tingene som står der da!!
Og mens jeg var her da vil jeg jo gjerne være med på trekning...så spennende :o)

Ha en fin torsdagskveld:o)

Turid sa...

Legger gjerne igjen en kommentar til deg Mona- har deg på blogglista å MÅ sjekke med det samme æ ser at du har lagt ut no nytt ( he he ser det som regel ganske fort også).
Elsker naturbildene dine , den råe ,barske stilen i det du lager ,gjerne dandert med no sart som gjør det helt enkelt råstilig!

Alvas Hobby og Garden Bird sa...

Gratulerer med awarden!
Skremende historie må jeg si, enda godt at det gikk bra.
Selv blir jeg uvel bare jeg hører sirener...
Ønsker deg og rørleggern ei flott helg!

Stine sa...

uff... Sånt er skummelt! Bra alt gikk godt :) Men jeg vil uansett friste lykken på forundringspakke da :)

Ina sa...

Jeg må si at jeg blir mer og mer imponert over siden din og tingene du lager! Skulle ønske jeg hadde halvparten av din kreativitet og fantasi. Sterke ting du fortalte om deg selv syns jeg, og godt at det endte bra med samboeren din. Ha en fortsatt fin vinter, som går mot vår! Mange hilsner fra Ina

Nikoline sa...

Dette var så masse å lesa at eg måtte få det med meg to gonger. Supert svar på utfordringa!
Og så vil eg jo gjerne vera med å prøva lykka når du skal gje bort noko av alt det flotte du lagar!! Kryssar fingrane,eg...
Ha ei fin-fin helg der nord:0)

Orlaug sa...

Kunne godt tenkja meg noko du har laga, eg......vert gjerne med.
Det huset kan sikkert bli flott...med litt (masse) jobb.
God helg!

Anneli sa...

Oi Oi, dette må jeg jo bare være med på Mona!
Jeg beundrer virkelig alle dine kreative sider, som blir til de vakreste ting <3
Din historie viser bare hvor kort det er mellom ytterlighetene i livet vårt! Så godt å høre at historien endte så bra :)
Håper du og din kjære har en fin helg!
Klem fra Anneli <3

Janne i Fagerlia sa...

Alltid fine bilder og bra lesestoff her hos deg. Vil gjerne bli med på trekningen din - om jeg ikke allerede er for seint ute da....

Therese sa...

Hei Mona! Blir så glad av å lese og se på bloggen din jeg! Masse inspirasjon og hente! Bildene dine var veldig fine også.. smilte litt da jeg så det ene englemotivet.. :) hvis du går inn på bloggen min så ser du hvorfor :)) Kos deg i helgen! Og nyt den friste rørleggeren.. Englevakt :)
Klem Therese