3. apr. 2010

En påske i blått og hvitt !

Slik kommer jeg til å huske påskehimmelen i 2010 !!!

Mens resten av huset koser seg med tv'n,lager jeg innlegg på bloggen.......og mens de samme personene sov middag idag,gikk jeg meg en deilig tur i skogen,bevæpnet med einersaks !!! Nå er det ikke jeg som har ryddet alle disse greinene,altså.......men jeg har samlet en hel liten haug,som skal bli til diverse kranser,og espalier !

Benytter sjangsen til å kose meg ute,når været er så herlig.......vi har hatt en utrolig påske....jeg kan aldri huske noe lignende,værmessig !


Mye snø ligger enda igjen,men det har minket mye siden vi kom.......det renner elver av vann,langs veiene........deilig at det endelig går mot vår :)



Badetemperaturen er nok ikke helt behagelig,men idag tok vi oss en tur på øyas fineste strand....som har utsikt mot Lofoten .


Rundslipte steiner.................


Blått hav så langt du ser.......


Vi trekkes mot hav og fjord,når våren nærmer seg......ikke fjell og snø......det har vi fått nok av !!

Men en enslig snømann,det traff vi,på vår vandring !!



Må jo selvsagt ha med et gammelt,sjarmerende hus også........hihiiii :) Ble jo en hel kavalkade,dette................... ! Håper dere koser dere,og nyter fridagene.........de går jo så fort,og snart er påsken over,for denne gang. Nå venter snart varme dager,med jord under neglene.......livet er herlig :)

Klem fra meg,og disse tre herlige skapningene her :)

7 kommentarer:

Hulda sa...

Dette var et topp innlegg, Mona! Ja, tenke seg til for et herlig vær vi har! Håper bare at det ikke er sommerværet vi har... Det vil vi jo gjerne ha til rett tid. ;) Men, det blir vel sommer også. Nydelige bilder, likte så godt strandbildene. Artig med snømannen dere så, og de geitene! Så fine! Kos deg i de to siste fridagene. :)

Torprosen sa...

Hej där! Vilka helt underbara bilder du visar....man blir helt salig, så vackert..Ha en fortsatt trevlig Påsk önskar Torprosen

Mor Ingjerd sa...

Kjære dere.
For noen flotte bilder du hadde tatt .Dere har jo hatt en unik påske,mår det gjelder været.Sittet ute for første gang i påsken i dag.
Hilse til alle sammen
Fortsatt god påske
Glad i dere

Janne i Fagerlia sa...

Nydelige bilder du viser. Her i Kristiansund har vi også hatt fint påskevær.

VillaVårfrubakken sa...

Så nydelige bilder, og akkurat slik har jo vi også hatt det. Ute ved kysten var det fantastisk, vi fant til og med den gule trofaste hestehoven. Her inne i byen er det mye snø..... usj. Den forsvinner vel fort, håper jeg. Ha en fin uke.

Anonym sa...

Du og du for noen flotte bilder.Naturen er manna for sjelen.Vår hilsen fra Bergens småtøs på 62 år.

Heidi sa...

Dette var jo bare lekkert. Lykke til med blogging og mange flotte solfylte dager ved sjøen.
tullull