16. jul. 2010

Sol i nord........

Ja,sannelig ble vi ikke velsignet med enda en sommerdag,tenk....to stykker.....!! Siden juni........!! Og da må man jo nyte dagen,så igår ble det gjort litt ute,jeg maler et nytt "snekkerobjekt",og skulle male siste strøk idag,så skulle dere få se verandaen i sin helhet,men tror du ikke det regner.....???? Akkurat som vi mangler vann.........?????
En liten flik av utekjøkkenet......

Nydelige Hortensia......

Prinsessen på erten....som er helt avhengig av fleecepledd !! Hun legger seg absolutt ingen steder,om vi ikke legger et pledd der..........til og med når hun skal ha kos,og vil ligge i fanget !! Da sitter hun ved beina mine,ser på kurven med pleddene,og skriker....ser frem og tilbake på meg og kurven,og tar jeg i pleddet,da er hun oppi fanget på sekunder !!! Rar !!! Og sær.......og bortskjemt så det holder.....akkurat som dyr skal være :)

Herlige farger,som først i solskinn kommer til sin rett.....

Et skjeldent syn denne "sommeren"....blå himmel så langt du ser.......nå satser jeg på vind,og lite regn,sånn at jeg får bli ferdig med malejobben......lov å håpe :) Ha en toppers helg alle sammen,fra verdens dårligste blogger......!! - Klem.

11 kommentarer:

Hulda sa...

Nydelige sommerbilder. Så koselig der katten ligger i stolen. Skjønt. :) Har dere hatt så lite sol i juli? Da har vi hatt bedre vær i Harstad, skjønner jeg.

Marianne sa...

Skjønne sommerbilder du har, og katten din er akkurat som vår "Lille", ligger ikke andre steder enn der det er fleecepledd, og står også å venter til vi får lagt teppe oveross før hun hopper ogg og legger seg. Rare disse dyrene.

Sommerhilsen fra
Marianne

Beth sa...

Nydelige sommerbilder!
Selvfølgelig må pusen ha fleecepledd å sove på?

Klem Beth...

Anneli sa...

Verdens dårligste blogger du?!! Nei, du har da bestandig så mye lekkert å vise frem :)
Jeg må innrømme at jeg er litt misunnelig på de grønne fingrene dine.. ;) Skulle gjerne hatt litt mere blomster på verandaen, men jeg klarer å ta drepen på det meste og da er det liksom bortkastede penger..
Værmeldingen ser jo veldig fin ut for helgen :) Vi får krysse fingrene!
Sommerklem <3

Min stil sa...

Huff ja. Jeg kjenner til det der...
Og ang pusikatter.Har en selv, og han elsker å ligge på det sorte langhårede vinnsauskinnet. Han går helt i ett med det, ser bare de gule øynene hans, og hører malingen...
Krysser fingrene for at solen snart kommer.
:) Susanne

Kreoline sa...

Skjønne blomsterbilder, likte så godt rabarbrabladet, helt nydelig. Tenker du har støpt det selv. Så godt du har fått et par dager med sol og sommer, det har ikke vært mye at det i år. Nå får vi bare håpe på bedre vær de neste ukene. Ha en fortsatt fin sommer, klem fra Mona.

Vform sa...

Hej!
Välkommen över till Finland!
Har 25-32 grader och sol!
Nästan så det blir för mycket av det goda!
Men när man jobbar i växthus så är det bra med lite moln ibland :)
Ha en skön helg!

gunn merete sa...

hei!
har en give away på bloggen min :)
ta gjerne en titt om dette er noe for deg! :)

http://sjarmerendechic.blogg.no/1279319623_give_away.html

er fast følger av bloggen din!!! :D herlig blogg, som har gitt meg mye inspirasjon!

hilsen sjarmerendechic.blogg.no

Mitt hvite hus sa...

ÅÅ så herlieg sommer bilder...

og tusen takk for pakka i posten...jeg ble så fornøyd... rakk ikke å stikke innom før jeg reiste... nå skal jeg finne det rette stedet for den ...

nyt deilige sommer dager..

Klemmer =)

Anonym sa...

Hei.Tusen takk for titten.Kjempe nydelig.Ha en riktig fin Sommer videre.Klem fra Bodil.

Anonym sa...

det jeg var ute etter, takk