10. sep. 2010

Blått i nord......

Vi har jo hatt en aldeles nydelig uke,med god temperatur,og sol,sol,sol........så igår, gikk (les klatret) jeg meg en tur opp på heia,for å få se horisonten......finnes det noe vakrere,enn der ute,hvor himmel og hav møtes....? Skulle gjerne hatt denne utsikten fra der vi bor,men det er en stor haug,og masse hus,som stopper for det.......så derfor måtte jeg klatre litt........nysgjerrig,vettu...!!( klikk to ganger på bildet,for å få se det større...)
Ser ikke så høyt ut,men jeg satt myyyye høyere enn alle hustakene,og så ned på alle som solte seg....følte meg som en spion,i grunnen.....men det var jo naturen jeg skulle nyte !

Dukket opp et slitent naust,der nede ved havet.......ikke nytt av året,dette !


Se det rene vannet........hadde jeg tatt med kikkerten,hadde jeg vel sett krabbene......! Deilig å sitte her oppe,og bare nyte dagen,og høre på alle lydene.......måkene,småfuglene,sjarkene (fiskebåtene),typiske sommerlyder......enda........men det synger vel på siste verset..

Bjørka har kledd seg i gult......

Utsikt mot Børvasstinn'an.....


Og under dem et sted,ligger Saltstraumen.......kansje jeg skal lure rørleggeren med på en fisketur i helgen.....eller kansje en sopptur ? Ja,TUR må det bli.........åkke som !
**************
Ellers pakker,og priser jeg varer,igår pakket jeg tusen tags........så da gikk øynene i kryss ! Nå kommer mine varer til salgs i en butikk her i Bodø-området,og igår ringte det en dame som skal starte opp med ny butikk i Steigen,hun ville også ha mine ting....så det er bare å ta grep,og få ting unna ! Symaskinen får stå rolig,enda noen uker,ser det ut som......og hammer og sag ligger på vent......enn så lenge ! Har mye på "lage-til-jul-lista",så det er godt vi bare er i September........ !
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Kos deg,og ha en super høst-helg !!

8 kommentarer:

Annelis hantverk sa...

Underbara bilder och vilket fantastiskt ställe!
Njut av dagen!

Grip dagen sa...

Jeg kjenner den friske høstlufta når jeg ser på bildene dine!
Herlig å lade batteriene når høstsola skinner - ja det er slik jeg føler det! Jeg elsker å gå turer nå på høsten. Det lukter godt og friskheten går "rett i fletta"! Jeg føler det gjør godt for både kropp og sjel når jeg kommer meg ut.
Men jammen trives jeg godt inne også. Nå er julen igang på hobbyrommet. Deilig!

Er spent på hva DU skal igang med til jul!?
Klem Marit

Gyngestol og kaffigrut sa...

Nydelige bilder!
Jeg elsker havet, og har helt fra jeg var barn drømt om havutsikt. Slik ble det ikke, men sjøutsikt har jeg...

Ha en flott helg, og god tur!

VillaVårfrubakken sa...

Skjønne bilder, det er så utrolig vakker natur i vårt lille land. Er på starten ut på hytta for å nyte tillsvarene utsikt. Du er vel ferdig til jul snart ? uansett så hyggelig at flere vil ha varene dine, flink er du. Ha en herlig helg du også, så håper jeg at været holder...vær så snill Klem fra meg

Beth sa...

Ååå, for en natur dere har?
Nydelige høstbilder...
Nyt disse fine dagene dere har..

Anonym sa...

Hei.Kjempe nydelige bilder.Nydelig natur dær nord.Har vært deilig på Nordvestlandet å nå i ca uke.Deilig.Nytes.Ha en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

Datt sa...

Nyyyydelige stemningsbilder! :D

Stubbetufsa sa...

Du fikk god utsikt der oppe fra, ja! Fine bilder!