19. sep. 2010

Skrekk og gru........sim salabim.........

Heisann ! Må bare vise dere denne lekre....ehhhh...grusomme skålen,som jeg fant på onsdag,på loppisen ! Jeg havnet ikke akkurat i krig,da jeg raskere enn lynet ,puttet den i handlekurven.....!! Her så jeg nemlig sprayboksen i det fjerne......så det bar rett fra loppis,til Biltema !! Hjem i en fart,rigge seg til ute,med aviser rundt om,og spray i vei.......sim sala bimmmm........
FERDIG ! Ble den ikke brukanes ? Jo,det syns jeg faktisk :) Først ville jeg ha sinkspray,men ble skeptisk da jeg så hvor blank og skinnende den så ut i butikken,så jeg gikk for en annen boks....til felger ,på bildekk !! Jaja,tenkte vel gutten i kassen,her skal hun liksom leke proff,og late som hun skal gjøre en mannfolkjobb........hahahahahaha,sier jeg bare !!! Han kunne jo ikke vite at jeg er inspirert av hundre bloggedamer,bevæpnet med alskens spraybokser......? Jeg fant flere lopper,men de skulle ikke bearbeides,så de kommer i morgen :)

Men er ikke denne søt,da ? Virkelig min stil som blomstervase !! Den fikk jeg av pappa nå i høst,og den har allerede inneholdt masse blomster.........men nå går det i plast ! Fakeblomster er bra lettvindt.........og blandt rørleggerens beste venner........hihiiii :)


Syns den passer supert ved siden av blanke lysestaker........kontraster vettu...! Patina har den,så der har vi noe felles,kan man si !
*************************
Ellers har det vært papirarbeid hos meg idag,og julevimpelen er hengt opp ! Litt tidlig,ja......men den må henge litt,så jeg kan bedømme om jeg er fornøyd,eller ikke....kresen.com ! Noen nye juletags ble også til,i nattens mulm og mørke,enda jeg egentlig var ferdig med denslags for i år.......men så blar man i noen blad,og vips,så er en ny ide på full fart oppi skallen.......og ut må den !! - ha en ny,fin høstuke,og nyt fargeskalaen....... :)

9 kommentarer:

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Spray er tingen☺ Vart veldig fin den!!

Håpe du får ei fin ny veke☺

Klem M♥

tinemor sa...

Ja, den hadde jo virkelig den rette formen!
Lekkert
Klem

Gry sa...

Skålen ble kjempefin Mona!
Skal sende deg en mail, skal å male på bua på onsdag, så da skal jeg i allefall ordne med et medlemsnummer, vist du ikke har hørt noe fra Heidi.?
vi snakkes! Fin uke til deg!
Klem : )

Magdalena sa...

det er det som gjelder på loppis, finne gråstein og lage gull..
utrolig flott!! klem til deg¨¨*

VillaVårfrubakken sa...

Hei Mona...den ble kjempeflott, gjenbruk er flott syns jeg. Naturmaterialer er også en favoritt hos meg...drar mye rart med meg hjem fra turer ja...klem fra meg

Datt sa...

Dang, det ble litt av en forvandling, skjønn ble den! Og den mugga var jo bare dødssøt da! :)

June J. Larsson sa...

Den ble jo kjempelekker! Jeg syns liksom jeg ser deg der du strener avgårde fra loppisen til Biltema - og videre hjemover, der du er i gang med sprayingen mens du vrenger av deg jakka! :))
Resultatet ble iallefall flott!

Blomstervasen med patina er jo et funn! Er den "ny-i-gammel-stil" eller er den gammel?

Venter spent på resten av loppis-funnene dine!

Ha en strålende (eller kanskje "sprayende" uke?) !
Klem
June
Nostalgi & Skriverier

mimmi-leone sa...

Wow...den ble da kjempefin, det var litt av en forvandling.

Virkelig morsomt å se hva litt maling kan gjøre.

Hilsen fra Mimmi-Leone

Turid sa...

Herlige loppis funn-samtidig minner du mæ på at æ har endel "spraye elementer" ,som står på vent.....
Takk for hjelpa til å komme i gang!
Gleder mæ allerede til neste innlegg fra dæ!