22. okt. 2010

Uvenner.......og helg !

Helg igjen ! Etter to dager med søm...eller det som kunne vært søm....,jeg har vel nemlig tatt opp mer,enn jeg har sydd,føles det som....så er symaskinen satt pent på plass,og venter nå på og få komme på sy-sykehus ! Det ble 4 ferdige julestrømper,og fire uferdige....! Men det klør i fingrene etter å fortsette,heldigvis....han vil ikke sy pene sømmer,og da er det lite inspirerende å fortsette.
Men,men,- jeg fikk da brukt litt av duk-lageret som jeg har bygd opp,igjennom noen loppiser ! Linen er kjøpt på Stoff og Stil,men "pynten" er gamle duker,som jeg klipper opp....

Jeg har ca 10 forskjellige mønster på julestrømper,tror jeg.......etter utallige blader i samlingen..!! Disse to øverste har jeg lagd mønster til selv,og først da ble jeg fornøyd ! Sydde på to knapper,for litt ekstra pynt....


Har ikke foret dem,men syns nå de ble helt greie uten...de skal jo bare henge til pynt ! Ikke på et fuglebur,riktignok men.....

Denne sydde jeg først,men syns den ble så "kantete" og liten......nei,ikke bra......så da måtte jeg forstørre litt

- men fremdeles ikke fornøyd ! Bare å finne på noe nytt,jeg gjorde den mye mere rund i formene,og da ble jeg rimelig enig med meg selv....men da ville altså ikke maskinen mer....så nå er allt systæsjet ryddet bort,og papiret kommer nok snart frem igjen,for her skal det lages vimpler ! Dere har stadig nye ønsker om motiver og farger,så jeg prøver å gjøre så godt jeg kan,og idag skal det lages en i rosa ,- med engler.....spennende !! Og nå kan jeg vel snart spille julemusikk,for ute er det hvitt.......da kommer jo julestemningen på et blunk ! Kos dere masse,enten dere forbereder jul,eller ei......vi julegale har jammen gode dager :) -Klem.

14 kommentarer:

63 grader nord sa...

For en energi du har! Du produserer og produserer ustanselig. Hærlig å se.
Likte julestrømpene dine, spes den nest overste.
Ha en god helg!

irene sa...

Så morsomt å lese det du skriver!!! Fine strömper!
ha en fin fredagskväll!

Irene

Barbros lille atelier sa...

He, he, ja, julestemningen kom for fullt nå når snøen kom:-) Flotte julestrømper du har laget! Jeg holder på med å lage mønster til julestrømper, men som du skriver - det er ikke lett å bli fornøyd, så jeg må hele tiden justere litt her og litt der.. Kjekt å endelig begynne å lage juleting:-)

Klem

Datt sa...

Hehe... Uvenner ja, kjenner igjen historiegangen, bare at min gikk strakk seg over aaalt for mange innlegg! Hihi... Likte sokkene dine jeg! :D

Magdalena sa...

så nyyydleige strømper du har laget...
flinkis¨¨*
klem og fin helg!
magny

Min stil sa...

Heisan du. Så flotte strømper du har laget. Og enig med deg. Jula er ei hærlig tid, og her er juleproduksjonen i gang for fullt. Har ennå ikke satt på julemusikken, syns det er litt tidlig, men har laget julepynt og drukket gløggte - som forøvrig kan anbefales. Veldig god, og litt mildere enn vanlig gløgg.
Ha en strålende helg, med eller uten julepynt ;)
Susanne

Anonym sa...

Hei.Kjempe fine julestrømper.Nydelige.Ikke kjekt når symmaskinen streiker.Kjenner meg igjen med at det klør i fingrene.Håper dere blir venner snar igjen.Ønsker dere en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

Grip dagen sa...

Det er tragisk med slik sykdom...
Ingenting er vel verre enn når maskinen har det vondt og ikke klarer å gjøre jobben sin.

Jeg måtte til doktoren med min også en gang. Den er en 68-modell, så den begynner jo å dra på åra.
Trodde det var på tide å ta farvel med den.
Men reparatøren sa den bare manglet litt olje, så ville den bli så god som ny.

Så med litt medisin så var den klar igjen. Og den er med meg ennå, frisk og rask!

Har din fått medisin?
Lykke til videre.
Stømpene du har laget så langt er flotte. Fint å bruke duk på toppen av dem. Så store blomder koster jo flesk, om du kjøper dem på hobbybutikken.

Juleklem Marit
Du lurer sikkert: Ikveld er det hekling som står på programmet.
Hekler forklær til flasker...

Beth sa...

Strømpene er kjempefine, men såå kjedelig når symaskinen ikke vil samarbeide da?

HildeL sa...

Så flotte strømper, lika særleg dei med duk-blonder :-)
Og tusen takk for tags og superfin vimpel!! Tusen takk!!

Hulda sa...

Så fine julestrømper! Likte veldig godt blonden du har brukt til pynt. Det stemmer. På øversida er huset nært veien, men innenfor porten, ned mot havet har vi stor hage. Merker nesten ikke veien. Ja, gøy at arnt h ville være med!

Sanna sa...

Å det er alltid like morsomt å komme inn til deg på besøk - det er alltid noe flott på gang. Så også denne gangen med super vakre julestrømper. De med de gamle blondedukene på var bare nydelige. Og det skal ikke alltid være for mye "stæsj" synes jeg - disse var helt etter mitt hjerte. Vakker, vakkert, vakkert. Takk for titten og lykke til med den ugreie symaskinen ;o)

Hulda sa...

Heisann :) vi har samme kransystem nå, og er godt fornøyd, så det skal ikke bli noe problem. Men, takk for innspill.

Eikerota sa...

Så nydelige julesaker! Nå fikk jeg julestemning! Jeg vet hvor irriterende det er nå sy-maskinen streiker. Skulle ønske de kunne holde kurs i sy-maskin reperasjon! Hadde ikke det vært noe!?!
Beste hilsener fra Eikerota