24. nov. 2010

Det andre funnet,fra finn......

Har jo nesten glemt å vise denne,siden den ble kjøpt før skapet,og havnet dermed litt i skyggen.....! Ikke fullt så store oppgaven å forvandle denne,men med svart bengalack ble den som ny.......syns iallefall jeg ! Så nå har jeg presset den inn i "problemkroken" i stua,og der tenker jeg og sette meg,når årets julekort skal skrives........! Har bestandig ønsket en slik plass ,hvor man kan sette seg og skrive,eller drive med litt andre ting........det er jo gode,dype skuffer til oppbevaring,men jeg har fredet disse......de skal ikke fylles med hobby,for da er det kjørt.......da roter jeg så innmari,nemlig.....så jeg foreslo at rørleggeren kunne få ha sine kontorting her........men det betyr kansje rot,det også......
Så enn så lenge,huser den bare stæsj,å det kan man jo like.......nye steder å stæsje på,er alltid bra !!!! For 200 kr,ble den min.......syns den var verd hver krone !


Dere skjønner vel at jeg ville male....? Og hvit......nei,ikke denne heller ! Jeg ble innmari fornøyd,denne gangen også.........men nå er det rimelig fullt her inne........!!!!!!! Og det får jeg høre,daglig........jaja....,....det takler jeg :)
*************
Kos deg,og ha en finfin dag :)

9 kommentarer:

Bringen Blomster sa...

kun 200? Før et kupp!:) Ble super fint i svart!
Du laga så mykje fint! Likt så godt den vimpelen med "lykke"-og forsåvidt alt det andre ;))
-synnøve-

Merethe sa...

Skatollet ble knallfint i svart. 200 kr var billig for et så solid møbel. :) JA du har gjort noen kupp ser jeg. Vi har et gammelt skatoll som vi skal sette ute på hobbyhuset. Men det blir nok ikke malt før til neste år. NÅ er det grønt...hva de folkene har tenkt aner ikke jeg, men den fargen passer overhode ikke til noen ting. Men jeg skal tåle å se på det til over nyttår for da får jeg litt bedre tid til å pusse det opp. Gøy at du viser før og etter bilder. Ha det fint. Klem Merethe

Beth sa...

Kjempekoselig fasong på dette skatholdet. Og veldig koselig å ha et sånt i stuen både til nytte og pynt. Trangt?. Ja, men det er vel du som merker mest til det da det skal gjøres reint.:-) Og takler du det, da er det vel greit da, ikke sant?

Brocante sa...

Fler enn meg som liker svart forstår jeg. Dette ble veldig fint. Ja - jeg forstår at du ville male!

Elisabeths Borg sa...

Den ble utrolig flott. Skjønner godt at du kommer til å kose deg i den kroken.

63 grader nord sa...

Den ble kjempefin!

Så flink du er til å gjøre kupp
:0)

Skulle ønske jeg fikk til å pusse opp så flott, ligger ikke helt for megtror jeg...

Ha en super kveld!

63 grader nord sa...

PS:

Må oppfordre alle kreative sjeler til å bli med på konkurransen min og til dere ikke kreative - jeg har GIVEAWAY også ;0)

Velkommen alle!

VillaVårfrubakken sa...

Kjempefin, så stilig i sort. Har malt en del i bengalakk jeg og, liker det godt, ha en god dag kjære bloggvenn.

Datt sa...

Wæo, for en forskjell med maling altså, hadde ikke kjent den igjen jeg! Kjempefin!! :)