29. nov. 2010

Rester fra morfars naust (med innhold)......får nytt liv..

Ja,jeg ser jo monn i det utroligste,vet dere......og det skal jammen være bra ubrukelig,om ikke jeg skal prøve å få noe ut av ting,som andre i familien ikke gidder å ofre en tanke...om det faller i smak hos andre enn meg selv,derimot.......det bryr jeg meg igrunnen ikke så mye om. Vet jo at smaken min er litt sær,vettu.....
Dette er bunnen på sildetønna (tror jeg) ,til morfar......for da jeg vasket og skrubbet den,var det silderist i badekaret.......hihiiii......og det er ikke akkurat dagligdags,heldigvis..... ! Men nå er den ren,og lukter ikke vondt !!!

Denne er nok fra en mindre variant.........


Og denne også......liten og søt,og kan plasseres innimellom litt julestæsj... : )


Dette er en del av en stor tønnebunn.....elsker patinaen som er på disse,etter et langt liv i naustet........

SOLGT !
I fjor lagde jeg et slikt,og det ble solgt nesten før det var tørt.....og flere ville ha det,men jeg hadde ikke flere slike emner, nå har jeg fått tak i tre til,så om det er av interesse,er det bare å sende meg noen ord. Alle er til salgs !
Jeg hadde store planer om å ta bildene utendørs,med skiltene på en hvit levegg,men i 14 minusgrader ble det innebilder,gitt !!! Jeg har vært i skogen idag,i stummende mørke,med hodelykta på snei........jepp,jeg var på juletrejakt !! Men ingen gran ble det,derimot måtte jeg ta til takke med en god nr to, furu........jeg er glad i store furuer,det er vakre tre,men som juletre sverger jeg til gran ! Men slik ble det ikke i år....men,men......det skal nok gå bra,og planene for i morgen,er pynting ute,og vimpelproduksjon !! Helt vidunderlig med dette stabile,kalde været..........jeg kan ikke huske maken.........håper det er fint hos deg også :) - adventsklem fra meg -

13 kommentarer:

Ruths datter sa...

For noen stilige skilt du har laget. det var virkelig fint. Så smart du er da.
Klem

Janne i Fagerlia sa...

Såååååå lekkert dette ble. Fint med blanding av det rustikke og litt sarte. Du er et oppkomme av ideer. Kos deg videre i mørketiden - med eller uten hodelykt :).

Stubbetufsa sa...

Råbra!
Vi er nok mange som liker dette! Gjenbruk, en eim av gammelt arbeid, litt nytt som viser at nåtiden setter pris på fortiden!
Klem til deg!

Turid sa...

Bare herlige ting du viser frem-så flink du er!

Veronika sa...

De ble jo kjempeflotte! Utrolig hva man kan finne om man bare har det rette blikket:)

Thelma Louise sa...

så lekkert..jeg elsker stilen.:-) og gøy med histore.:-)

en fin dag i kulda til deg.:-)

Merethe sa...

Om du synes stilen din er sær så er det mange særinger her ute for vi liker det du lager :D Så flotte ting. Det er gøy at du ser bruksverdien i ting som andre hadde brent opp/kastet. Og du lager jo de lekreste ting ut av det. Ha en fin uke...her på hedmarken er det også bitende kulde. Men akk så fint når sola skinner om dagen.

VillaVårfrubakken sa...

Oi dette var flotte ting, du er bare så flink. Ser deg levende for meg med hodelykt blant trær og snø, intiativet er det ikke noe i veien med nei. Ha en herlig uke kjære bloggvenn..klem

Anonym sa...

Liker alt du lager:-)))Du er kjempeflink:-)

Min stil sa...

Heisan du. Ikke sær smak, bare lekker!!! Du lager jo bare de flotteste ting. Flinke du!
:) Susanne

Gry sa...

Så flotte ting du lager Mona!
Vi hadde åpent i går på Bua, så da skulle du ha vært der, vi koste oss med adventsmuffins, og det var brukbart kundebesøk! Jeg kjøpte to juleballerinaer, adventslaper og en kakeoppskrift av deg, skal ta e med meg til Trondheim(adventsgave til barna.) Ønsker deg ei flott adventstid! Klem : )

Anonym sa...

Hei.Så mye nydelig.Kjempe fint.Koselig med jenbruk.Ønsker deg en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil.

Rose Love sa...

Hei! Så flink du er!! Jeg har lyst på slike sjablonger. Hvor kjøper man det?