2. jan. 2011

Ut med det røde,inn med det grønne......

Godt nytt år,alle bloggevenner !!! Nytt år = Nye muligheter....! Etter å ha hatt stuen full av julepynt siden først i desember,var det godt å få bort allt,idag ! Så nå kan det egentlig bare bli vår,kjenner jeg...... :) Det er uten tvil den beste årstiden,og jeg er superglad for at solen har snudd.......idag hørte jeg småfuglene synge,og bare det er jo til å få vårfornemmelser av.....
Gleder meg til å se snøen smelte av solens varme......,kjenne lukten av våt jord........se hestehov og krokus......perleblomst......høre tjelden skrike i fjæra......sette ut havemøblene........forhåpentligvis kjøpe meg den hvite benken på Plantasjen,som jeg bare har sett på,i to år nå.....!

Rart hvordan man bare skrur på knappen,fra julemodus,- til vårmodus........er det sånn med deg ? Jeg har allerede begynt å tenke på hvilke planter jeg skal ha ute,i år.......!!!! Ja,jeg er tidlig ute,jeg vet jo det.....men drømmer er viktige.......man må ha noe og se frem til.....


Lurer på hva dette året vil bringe,jeg........hver gang jeg legger bort all julepynten,tenker jeg : tro hvor jeg pynter til jul,neste gang.......blir det her,eller et annet sted......blir dette et godt år,hva har vi i vente,får vi være friske......vil alle våre nærmeste få være friske ? Heldigvis vet vi ikke svaret.......enda...det eneste vi kan gjøre,er å ta allt som det kommer,og gjøre det beste ut av det.....noe annet får vi ikke gjort.....tror jeg.... Men underveis er det viktig å fokusere på allt det positive,tror det er livsviktig......å glede seg over de små ting,som egentlig er de store....... :)

Alle foto : Eva Lindh.
*************************
Som en bukett blomster,en fin vårdag,en tur i fjæra......en god venn.....vi har jo så mye å være glad for,bare vi tenker etter..og det prøver jeg og tenke på,ganske ofte,men enda skal jeg prøve å bli bedre i 2011 .... :) - man kan vel aldri bli god nok på dette........men prøve,det kan man :) - Ønsker dere allt godt for det nye året !!!!!!
- klem

14 kommentarer:

Gry sa...

Godt nytår Mona!
Ja, det er sånn her og, når nyttåret kommer har jeg lyst til å ta bort jula. Men våren er jeg ikke begynt å tenke på ennå... det er jo mange måneder med vinter vi skal kose oss med.. her tenker jeg possitivt,ikke på sønfræsing og glatte veier, ved bæring, fyring o.l. men på fyr på peisen, håndarbeid, skiturer,varm kakao, Påskeferie o.l.....
Vinterklem fra Gry : )

Anonym sa...

Hei og godt nyttår !
Herlig med grønt og litt "vårlig" nå etter julepynten.
Kjempefin blogg du har , jeg legger meg til som følger , jeg !

Nyttårsklem fra Ingunn.)

Fossestua sa...

Herlig innlegg og flotte bilder :)
Gleder meg til våren jeg også!!!Nesten all julepynten er pakket bort, og i morgen skal jeg ut å kjøpe meg noen nye grønnplanter for å ha i vinduskarmene og kanskje noen rosa og hvite tulipaner :)
Benk på Plantasjen sier du....tenker det er den til 3000 kr? Har sett på den leeeeeeenge jeg også, hihi :) Er råfin!
Godt nytt år til deg og dine :)
Klem fra Lise

Anonym sa...

Hei.Nydelig og grønt.Ønsker deg et riktig Godt Nytt år.Klem fra Bodil.

ANNE sa...

Hmmmmm,vår??
Det er jo nå først at vinteren begynner.....
Men det går nok fort og plutselig!

63 grader nord sa...

Ja hvis du har hatt det julepyntet siden 1. desember er du vel litt lei no ;0)
Vi pyntet bittelitt i midten av desember, men hovedpyntinga til jul skjer ikke før dagene før julaften, så for meg er det litt rart å være lei av jula omtrent før jula er ferdig. Men juletreet vårt måtte tørke ut pga en ødelagt juletrefot så det skal bli godt å få ut :0). gleder meg til våren jeg å, men med flere meter snø må jeg innrømme at tanken på vår overhodet ikke har slått meg. Veldig koselig med vårlige bilder på bloggen din da! Våren er bare hærlig!
Ha ett fint nytt bloggår!

fryd&forandring sa...

Herlig vårfornemmelse i kroppen av disse bildene...! Godt nyttår -du har noen vise ord der du! Det er så altfor lett å fokusere på det som ikke er bra og alt som kunne vært bedre, men gudameg hvor mye jeg har å være glad for!
Ha en et godt år i 2011! Klem

VillaVårfrubakken sa...

Herlige bilder du viser idag.....fikk vårfornemmleser selvom våren er laangt borte. Her er det hvitt...masse snø. Håper du får et fint år, jeg er sikker på at dette året vil bli bedre for meg og mine....stor klem fra meg.

Anonym sa...

Godt nytt år og takk for fin blogg. Mange gode og sanne ord du skrev her, min far døde juledag etter en måned på intensiven helt uventet. Så det er viktig å ta vare på dagen i dag, det er ikke sikkert de vi er glad i er der dagen etter..... Klem fra Kristin uten blogg

Mor Ingjerd sa...

Dette var et nydelig innlegg,med masse bud om vår,et fint kommene år og en god helse.
Det var fantastisk å få feire julen sammen med dere.
Julen er ryddet bort her også.
Her laver snøen ned idag,men våren kommer!
Glad i dere

Anne N. sa...

Hoho, ikke mye vårfølelser her nord, nei :o)
Isende kaldt og masser med snø!
Men lysere tider betyr at solen snart kommer og tiner....
Klem, Anne:)

Grip dagen sa...

Så du er igang med påskepynten! Du Mona, du Mona...
Jeg har ikke planer om noen utstilling til påske, nei.
Kunne ha lyst å lage en flott vår/sommerutstilling med håndverk kombinert med lopper. Tror det kunne være en suksess. Men har ingen konkrete planer.

Men LAGE gjør jeg hver dag. Nå har jeg nettopp laget en musefelle og et parkometer... Det høres skrulletet ut, men kult ble det.
Skal snart vise det i et innlegg...

Jeg har også laget mange gaver til slekt og venner som snart har bursdag. Jeg bobler helt over av idèer.

Vi hadde et par dager med regn, og mye av snøen forsvant. Da var jeg raskt ute og plukket kvister og diverse som jeg satte til spiring. Jeg fikk helt vårfornemmelse.

I natt har det snødd ca 30 cm. Det meste har kommet vannrett! Vegger og vinduer er dekket av snø.
Derfor slet jeg litt med å finne vårfølelsen på min spasertur i dag tidlig...
(Tvinger meg selv til å gå tur annen hver morgen... Flink?!?)

Lykke til med egg og fjær. Kommer det snart bilder???

Klem Marit

LIVS LYST sa...

Hei Mona!

Den skjønne bygda heter GJØVDAL! Tast det inn på google map ;O)

Liv

Mita`s hjørne sa...

Heisann... å Godt Nyttår... jepp no e d ikke lenge til våren er her - tror jeg... her er også jula kasta ut, men jeg har ikke pynta noe særlig med andre ting enda - er litt sånn minimalistisk i heimen for tiden, men det kommer seg...

Ha en super dag og helg...